2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

İç karnın küçüktür belki, senin ki büyürken bizden bi tık daha çok agrimasinin sebebi bu olabilir
Benim 9 unda randevum, senin kaçında

İç karnın küçüktür belki, senin ki büyürken bizden bi tık daha çok agrimasinin sebebi bu olabilir
Benim 9 unda randevum, senin kaçında
6sında pzts çıkınca yazarım buraya olan biteni. İç karnın küçük veya normal olması nasıl anlaşılıyor bir sorun mu, tedbir gerektirir mi yoksa sadece ağrı açısından mı zor

6sında pzts çıkınca yazarım buraya olan biteni. İç karnın küçük veya normal olması nasıl anlaşılıyor bir sorun mu, tedbir gerektirir mi yoksa sadece ağrı açısından mı zor
Yine en iyisini tabii ki doktor bilir ama bu kasikla üst karın arasındaki acı kaslarin gevsemesinden kaynakli diye biliyorum, karnımız büyüyor ya tef gibi geriliyor kaslar, o da sanki karın egzersizi yapmışsın gibi ağrıya yanmaya sebep oluyor ama bence korkulacak bisey yok

Sağol canım benim bakalım pzt yazarım

Milletin kocası evde herhalde kimse yazmıyor buraya bisey

Benimde aynı şekilde ağrılarım var sürekli yokluyor. Pazartesi randevum vardı sordum doktoruma, ağrın geldiğinde kıvranıp hareket edemeyecek kadar olmadığı sürece ya da gece uykudan uyandıracak kadar olmadıkça sıkıntı yok normal dedi bana

Bu arada bende hala hissedemiyorum bebişimi hissedenleri gördükçe bir evham yapıyorum ama eminim yakın zamanda biz de hissederiz

Ben hareket edemiyorum ve kıvranıyorum. Doktorum kanama, lekelenme oluyorsa, dinlenince geçmiyorsa sıkıntı olabilir diyor .Magnezyum kullanıyorum başta iyi geldi gibi sonra katlanarak arttı. Ağrı kesici değil tabiki o da bir yere kadar ama fıtığıma falan iyi gelmiştir belki o rahatladı. Neyse hepimiz sağ salim kucağımıza alalım bebişleri başka bir şey istemiyorum dayanırım.

Randevun yakınmış Allah’tan bakalım ne diyecek pazartesi. Yine aynı şekilde devam ederse 2. Bir doktordan görüş al istersen birde
İnşallaaah bebişlerimiz iyi olsun da biz her şeye tamamız gerçekten

Eksik dua etmişim. Allahım yakışıklı&güzel,sağlıklı bebişlerimizi zamanında, kolay bir hamilelikle sağ salim kucağımıza alalım. Hepsinin uzun ömürleri sağlıklı,hayırlı,şanslı,mutlu,başarılı geçsin. Çok iyi insanlarla karşılaşsınlar. Hayat boyu hep mutlu olsunlar.Ailelerini de hep sevip saysınlar() (Eksik dua olmazdı)

ağrısı olanlar mutlaka doktora nasıl bir ağrı olduğunu betimleyerek danışsın, telaşlandırmak için söylemiyorum da hiç azalmayan ve gün boyu süren bir ağrı tipi kulağa çok anormal geliyor

Evet biraz yorulduğum bir hafta olmuştu yürüyüş, iş yerim vs yoğun geçmişti. Şimdi bol bol dinleneceğim. Lekelenmem hala az az devam ediyor açık kahverengi şeklinde. Size doktorunuz ilerleyen haftalarda düzelebilir yukarı çıkabilir dedi mi? Beni 2 hafta sonra detaylı ultrasonum var ama bakalım umarım o zamana kadar lekelenme devam etmez çok yıpratıcı oluyor. Umarım siz de sağlıklı bir şekilde bebeğinize kavuşursunuz teşekkür ederim

İşinizi ayarlayabiliyorsanız bir şekilde ayarlayın bence, durum belli olana kadar en azından evden çalışmanız için anlayış gösterebiliyorlarsa süper olur. Evet doktorum ilerleyen haftalarda yukarı çıkabilir dedi, serviks uzunluğuna da bakmıştı risk var mı yok mu tahlil edebilmek için siz bir muayene olmadınız anladığım kadarıyla değil mi? Benim de bu arada çok moralim bozulmuştu ilk duyduğumda, üstelik bana doktor hep yat falan da dememişti ona rağmen üç dört gün kendime gelememiştim, ilk üç ayım lekelenme ve kanamayla geçtiği için diken üstünde olma hissini iyi bilirim o yüzden sizi çok iyi anlıyorum, sarılıyorum ve acil şifalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…