2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Dapdar giyinirsem böyle, normal kiyafetlerde asla anlaşılmıyor, 5. Aydan sonra belli olur herhalde artık benim ki
Benimki ilk hamileliğimde anca seninki kadardı bu haftada şimdi baktım da 13. haftada dümdüzmüş hele. Onunla son ayımı atsam şok olursunuz 5’ten sonra evet, üç dört gün arayla hafif olan göbeğin yusyuvarlak oluyor birden

İc hazne kiminin genis kiminin dar:) ikiside normal:) ben niye boyle sistim diye bi uzuldum instagramda #14weekspregnant diye arattim. .cok zayif olan ama coook cikmis olan da var, kilolu olup hic cikmayanda ama ikimiz gibiside var:) benim normalde belim asiri ince idi,kalcama gore falan.o yusden belki icerde yeterli alanim yok

Benim aklıma karın küçük olunca acaba yeterli gelişmiyor mu korkusu var. Zayıf şişman olmak farketmez bana , sağlıklı olalım yeter benim için, küçük mü kaldı acaba endişem var yani

Benim aklıma karın küçük olunca acaba yeterli gelişmiyor mu korkusu var. Zayıf şişman olmak farketmez bana , sağlıklı olalım yeter benim için, küçük mü kaldı acaba endişem var yani
Yok askim bende kilolu biri diilim, onden anlasilmaz bile hamile oldugim sadece yana donunce bi degisik cikinti olustu o kadar ama hiccc olmayanda var..bak detayli halim ondne yandan boyle..komple bi sislik diill..kilo ile hic alakali degil.o kendine yer bulur gelisir hic dert etme..daha 10 cm annesi arkadasim 5 aylikken benim suanki halim gibi idi..

Eklentiler

• IMG_20231029_104601.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20231029_104548.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 53
Öyle bir şey yok, bebek her türlü büyüyüp gelişiyor hiç kafanı takma. Karnın da normal büyüklükte, hepimizin normal büyüklükte olduğu gibi

Ay evet bende böyleyim çok rahatladım gerçekten teşekkür ederim kaynanam falan hiç yemiyon küçük kalcak diyor korkuyorum bende. Instagramda zayıf kadınların 2 aylik görüntüsü benim 4 aylikla aynı, psikolojim bozuldu artık

Ayy kaynanaya bak sen...kuzum bu donemde kusup kilo veren var birak almayi:) arkadasim ilk 6 ayda oyle bir kustu ki 5kg verdi..bebik nurtopu gibi..doktorlar bebegin, anne yeterli beslenemese bile gerekli besini ilk 4 ay falan depolardan rahatlikla alabildigini soyluyor.annede yeterli depo oluyor..sonrada zaten istah acikcak...sen ne uzuyorsun canini hersey yolunda takilma elaleme

Çok sağol zaten demir ilacı omega falan yazacak ya doktor , onlar iştah açıyormuş burda biri demişti, o zaman yeriz bol bol herhalde aslında yerim de, doyasıya yediğim zaman mide bulantisi çekiyorum o yüzden çekiniyorum iyi ki var burası ya

Az az sık sık yememiz en sagliklisi canim.gunluk listenden bir kase yogurt, 1 meyve ve 2 adet cevizini eksik etmemeye calis

Az az sık sık yememiz en sagliklisi canim.gunluk listenden bir kase yogurt, 1 meyve ve 2 adet cevizini eksik etmemeye calis
Ben az az sık sık yiyemiyorum ya yıllardır 2 öğün besleniyodum şu anda da kahvaltı ve akşam yemeğiyle devam ediyorum sadece ara öğünler eklemeye çalışıyorum meyve kuruyemiş falan. Ama hem kahvaltıda hem akşam öğününde doyana kadar yiyorum yani

Sen kendini nasıl rahat hissediyorsan. Zamanla iştahın açılırsa öyle devam edersin. Bazı günler ben de 3 öğün bazı günler 2 öğün yiyiyorum. Afirkadaki çocukların yaşamaması lazımdı. Bir sürü çocuk dünyaya geliyor bakınca. Minnacık şey bizden her türlü belsniyor.

Kızlar duymuşsunuzdur ilk aylarda bebek soldaysa kız sağdaysa erkek diyolar. Büyük büyük hareket edip tüm karnı dolaştığı zamanlarda değil tabi ama. Ben böyle şişlik ve sertliği karnımın hep solunda hissediyorum. Cinsiyeti belli olanlar nasıl hissediyodu bi de hu teoriyi denesek mi?

Benim kız (DNA testi yaptırmıştım öyle öğrendim ultrasonda 13. haftaya kadar bişi demedi doktor) ancak ne sağda ne solda his oldu. Hala daha bi şişilik yok. Ancak bugün bebişimi net hissettim sanırım tam ortada. 14+5 bugün

Sabah pıt pıt oldu. bende pıt pıt olan yere elimde azıcık baskı uyguladım. Geri tekrar pıt pıt oldu

Allah’ııım resmen iletişime geçmiş

Ayyy kuzum kv salla. Onlar birşey bilmiyor. Cahillik. Ben 17.haftaya kadar birşey giyemedim 3 kilo verdim çok şükür bebek iyiydi. Doktoru dinle başkalarını boşver hele kv kp iyice boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…