2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba.Buraya bilgileri nasıl yazdınız bende yeni üye oldum nisan anneleri :))

Benı gectın he ben de 2 doktora gidiyordum hatta 3 4 bıle olabılır teke duscem bu haftadan sonra ama 2 yer de test vermekte iyi fıkırmıs

Detaylı usg bu haftada ılk kez nısan annelerinde okudum
Bu nasıl oluyor 20. Hafta diyorlardı
Mesele bana da bakıldı elllerı var kafası sırtı ayagıı gozu vs dıye saydı masallah bu mu detaylı oluyor bu haftaya gore ya da nasıl oluyor acaba bılgı verebılır mısınız:)

Bir ay önce 72 kiloydum bugün 75 çıktım aile hekimliğinde kızlaaaaaar ben bu gidişle 100 kilo ile doğuma giderim herhalde
canın sağolsun ama bundan sonra dikkat et, fazla kiloyla doğuma girmek sıkıntı diyorlar

Bu narin isimlerinizden sonra benımkılerın gökçen veya alparslan olcak olması

12+2’de kontrole gittim doktor gördü cinsiyeti eşimin yüzünden söylemedi o kadar sinirliyim ki bütün hevesim kaçtı hepinizden sonra öğrenirim cinsiyeti artık

12+2’de kontrole gittim doktor gördü cinsiyeti eşimin yüzünden söylemedi o kadar sinirliyim ki bütün hevesim kaçtı hepinizden sonra öğrenirim cinsiyeti artık
Neden söylemedi ki eşin ne dedi varsa görüntü at kuzum bakalım. Ben çok araştırdım kendiminkini videoya çektim. Sonra instagramda Mehmet bozun açıklamalı videolarını izledim

Neden söylemedi ki eşin ne dedi varsa görüntü at kuzum bakalım. Ben çok araştırdım kendiminkini videoya çektim. Sonra instagramda Mehmet bozun açıklamalı videolarını izledim
Bir önceki gidişimizde değişme ihtimaline karşı 16. haftada söylüyorum dedi, eşim de bunu duydu ya ben giderken belki görür falan dedim yok söylemesin dedi kesinleşince söylesin. O kadar uyarmama rağmen kadına hocam gördünüz mü lütfen söyleyin dediğimde yok hocam söylemeyin falan diye çocuk gibi tutturdu. Doktor da ondan cesaret aldı söylemedi. Yemin ediyorum sinirden elim ayağım titredi Allah için para verip muayene oldum yani böyle enayilik var mı? Bütün hevesim kaçtı bundan sonra ne derse he öyle mi kanka modundayım.

Sinirlenme ya bu haftalarda çok belli olmuyor zaten, belki de yanılıcaktı doktorun zaten önemi yok ki cinsiyetin, var mıydı? Hem kontrole gidersin en kötü, kontrol randevunda öğrenirsin eşine de hiiiiiiiççç söylemezsin oooooohhh

Aynen canım detaylı görülmesi gereken organların yerini el kol bacak ayak ense ölçüsü burun ölçüsü fln görüldü normal diye raporladı. Bu erken dönem detaylı ultrason birde 20. Haftadan sonra yapılan var. İkinci kez detaylı her yerini inceliyorlar. Kalp böbrek mesane vs.

Gördü ama. Ki yanılsanız da sorun değil hocam dedim söylediğinizin tersi de çıkabilir sorun etmem diye, söyleyecekti böyle diyince tam. Yok tabii önemi, o kadar hevesle gittim ki ama bugün resmen kursağımda kaldı. Bir de ilçeden ile gidiyoruz düşün e ben şimdi niye gittim

Tamam onu ben de olmusum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…