Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah nasip ederse benim 04.04.2024
Toplanın bakalım kim kime denk
Selam. sakin olun, içinizi ferah tutun, ultrason fotosundan bizlerin anlayabileceği bi şey değil ense kalınlığı.Selamlar dostlar
ense kalınlığı 9.haftada bir fotoda dikkatimi çekti..şuan 11.haftaligim ikili testim haftaya..bilen biraz içimi ferahlatabiljr mi
Merhaba en iyi yorumu dr.yapacaktır içinizi de ferah tutun derim 2 haftada o kadar büyüyor ki hiçbir zaman karamsar olmamak lazımSelamlar dostlar
ense kalınlığı 9.haftada bir fotoda dikkatimi çekti..şuan 11.haftaligim ikili testim haftaya..bilen biraz içimi ferahlatabiljr mi
Bunu bende merk ettimmerhabalar,
avrupa yakasında oturup ta çam sakura hastanesi kadın doğum bölümüne giden var mı memnun musunuz?
merhabalar,
avrupa yakasında oturup ta çam sakura hastanesi kadın doğum bölümüne giden var mı memnun musunuz?
Verilen vitaminlerde muhakkak demir takviyesi de oluyor o yüzden extra gerek duyulmamıştır -ki beslenme ile vitamin alınması öneriliyor zaten çok takviyeyi de önermiyor geneli sadece destek amaçlı kullanılıyor.kızlar merhaba
15 hftalık ikiz gebeliğim var ve sadece vitamin ilacı kullanıyorum. sizlerin başka kullandığı vitaminler var mı? demir ilacı falan vermediler bana
Benimde doğumum inşallah Mart sonu Nisan başı gibi uygulamada 9 Nisan olarak görünüyor inşallah hepimiz sağ salim alırız kucaklarımıza yavrularımızı bu arada bende dayanılmaz baş ağrıları ve bulantı var sizler ne durumdasınız..Allah nasip ederse benim 04.04.2024
Toplanın bakalım kim kime denk
Ben d vitamini ve balık hapı kullanıyorum ama kullandığım balık hapının içinde tüm vitaminler varkızlar merhaba
15 hftalık ikiz gebeliğim var ve sadece vitamin ilacı kullanıyorum. sizlerin başka kullandığı vitaminler var mı? demir ilacı falan vermediler bana
Benim hafifledi bulantılar inşallah biter artık hiç bitmeyecek sanmıştım çünkü insanın sağlığı gibisi yokmuş gerçekten çok yordu beniBenimde doğumum inşallah Mart sonu Nisan başı gibi uygulamada 9 Nisan olarak görünüyor inşallah hepimiz sağ salim alırız kucaklarımıza yavrularımızı bu arada bende dayanılmaz baş ağrıları ve bulantı var sizler ne durumdasınız..
Banada ayni tarihi dedilerMerhaba hayirlisi ile 2024 19 nisanda bende kucagima alicam bebgimi.
İnsaAllah saglikla rahatlikla gelirler bebekler
Gelsin bakalım Koç’larBenimde doğumum inşallah Mart sonu Nisan başı gibi uygulamada 9 Nisan olarak görünüyor inşallah hepimiz sağ salim alırız kucaklarımıza yavrularımızı bu arada bende dayanılmaz baş ağrıları ve bulantı var sizler ne durumdasınız..
Sanırım benim de hiç bitmeyecek artık öğürmekten bıktımBenim hafifledi bulantılar inşallah biter artık hiç bitmeyecek sanmıştım çünkü insanın sağlığı gibisi yokmuş gerçekten çok yordu beni
Babamızda koç burcu biraz inatçı bir bey inşallah kızımızda babası gibi inatçı olmazGelsin bakalım Koç’lar
Yalnız benim eşimde Koç ve kızımız olacakBabamızda koç burcu biraz inatçı bir bey inşallah kızımızda babası gibi inatçı olmaz
Ne tesadüf bizimde öyle kendin hangi burcsunYalnız benim eşimde Koç ve kızımız olacak