- 12 Ekim 2022
- 1.670
- 4.145
Memede ağrı sızı yok görüntüde güzel ama lipoyu bilmiyorum inşallah yaptırdığıma verdiğim paralara değerAnladım :) Nasılsınız peki memnun musunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Memede ağrı sızı yok görüntüde güzel ama lipoyu bilmiyorum inşallah yaptırdığıma verdiğim paralara değerAnladım :) Nasılsınız peki memnun musunuz
Annem oldu. Hem de 4 de 3 ünü aldırdı. Büyük bir sıkıntı yaşamadık çok memnunYeni meme küçültme ameliyatı olucam daha önce olmuş olanlar tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim
Kime olacaksınız ameliyatıEvet yaz aylarında olmak istemezdim ama doktor programı öyle denk geldi ve tam karar vermişte değilldim bekarım ve ileride emzirme konusu kafamı karıştırıyor biraz .Korse için 3 ay uzun bi süre değil mi benim doktorum 1 ay takıcağımı söyledi
İstanbuldaKime olacaksınız ameliyatı
Peki ameliyattan önce giymiş miydiniz sonra mı giydinizBenimkini hastaneden verdiler diz ustuydu. Yani tüm bacagima kadar cikiyodu
Anladım teşekkür ederimAmeliyattan once giydim 1 gece onunla kaldim sonra sabah hastaneden çıkmadan cikardim
Merhaba. Ameliyatı kime oldunuz? Operasyon sonrasını çok rahat geçirmişsiniz maaşallah. İki çocuğum var ve çalışıyorum. Eşim yoğun çalışıyor ve ailelerden uzaktayız. O yüzden hemen toparlanamam düşüncesiyle endişeleniyorum1 bucuk ay oldu ben ameliyat olali cok korkarak ve tedirgin olarak gittim ameliyata ama koktugum gibi hiç olmadı. Ameliyat sonrasinda agri değilde bi yanma hissi oldu ama yarim saat sürdü sürmedi zaten devamlı ağrı kesici yapiyolar. Kollarimi gayet rahat hareket ettirdim 2 gün sadece yardim aldim daha sonrasinda yemegimi ve diger isleri kendim yaptim. Zor olan sadece sırt üstü yatmak onun dışında istedigini giymek ve istedigin camasiri almak cok guzel bi duygu
10 günde toparlaniyorsunuz 20 günde çok rahat işinize donebilirsiniz bende 10 Haziran'da kombine oldum.simdi çok şükür kendi isini yapıyorum.Peki bu ağrılar sürekli devam ediyor mu atıyorum 1 ay sonra normale dönebilir miyim doktor 20 gün rapor vereceğini söyledi ama yeterli olur mu işe dönmek için çünkü yalnız yaşıyorum ve 20 günde refakatçim olucak yanımda sadece sonra tek başımayım
Yolculuk için 1 hafta çok erken yaparsınız ama konforlu olmaz 2 hafta sonra daha rahat olur bencePeki ameliyattan sonra yolculuk yaptınız mı hiç ben 6 7 saat yolculuk yapıcam kendi arabamızla 1 hafta sonrasında zor olur mu
Benim bugün 15. Günüm doktorum bizden 2 saat uzaklıkta bugün çok rahat gittim geldimPeki ameliyattan sonra yolculuk yaptınız mı hiç ben 6 7 saat yolculuk yapıcam kendi arabamızla 1 hafta sonrasında zor olur mu
Merhabalar ben meme küçültme ve diklestirme ameliyatı olalı 6 ay oldu.Dr.um Nihal Uzun Çelebi idi Ankarada inanılmaz tatlı sevecen ve güvenilir bir Dr. Diğer doktorların aksine operasyon ile ilgili bütün bilgileri paylaşıyor aklınızda hiç soru işareti kalmıyor.en büyük korkum izlerdi ama doktorumun teknigimidir bilmiyorum 6.ayda olmama rağmen izlerim hiç belli olmuyor desem yeridir.bu yaşıma kadar boşuna yaptirmamisim.cok memnunumYeni meme küçültme ameliyatı olucam daha önce olmuş olanlar tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim
Ne mutlu size ben istanbulda olucam kaç günde normale dönmüştünüzMerhabalar ben meme küçültme ve diklestirme ameliyatı olalı 6 ay oldu.Dr.um Nihal Uzun Çelebi idi Ankarada inanılmaz tatlı sevecen ve güvenilir bir Dr. Diğer doktorların aksine operasyon ile ilgili bütün bilgileri paylaşıyor aklınızda hiç soru işareti kalmıyor.en büyük korkum izlerdi ama doktorumun teknigimidir bilmiyorum 6.ayda olmama rağmen izlerim hiç belli olmuyor desem yeridir.bu yaşıma kadar boşuna yaptirmamisim.cok memnunum