2024 mayıs dondurulmuş embriyo transferi

eslegul2323

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2024
7
3
27
Kızlar selam 24 mayısta dondurulmuş 5. Gün embriyo transferi oldum 3 mayısta test vereceğim çok heyecanlıyım 2 tane aşılama 1 tanede tüp bebek yaptım tutmadılar bu 2. Tüp bebek tedavim çok heyecanlıyım belirtileriniz var mıydı baptınız beklerken çok yoruldum galiba buraya ilk defa yazıyorum

16 Mayısta dondurulmuş embriyo transferi oldum.cok hafif bir kasık agrım olmustu sadece.onun dışında bir belirtim olmadi.26Mayista test verdim sonucum pozitif🙏darısı tüm bekleyen arkadaşlara.
Kızlar selam 24 mayısta dondurulmuş 5. Gün embriyo transferi oldum 3 mayısta test vereceğim çok heyecanlıyım 2 tane aşılama 1 tanede tüp bebek yaptım tutmadılar bu 2. Tüp bebek tedavim çok heyecanlıyım belirtileriniz var mıydı baptınız beklerken çok yoruldum galiba buraya ilk defa yazıyorum

16 Mayısta dondurulmuş embriyo transferi oldum.cok hafif bir kasık agrım olmustu sadece.onun dışında bir belirtim olmadi.26Mayista test verdim sonucum pozitif🙏darısı tüm bekleyen arkadaşlara.
Benim kasık ağrılarım bir kaç gün sürdü ama çok aralıklı oluyor ve bi beş dakika sürüyor okadar peki lekenmeniz oldumu tutunma kanaması diyorlarmış amin inşallah

Bende 21 Mayısta dondurulmuş 3.gün embriyosu transferi oldum ilk günlerde kasım ağrım vardı şimdi ara ara rahimde adet olacakmış gibi ağrım oluyor birde göğüs uçlarım çok hassas onun dışında bir şey yok. 4 Haziranda test vermeye gidicem ama çok korkuyorum olumsuz olur diye. İnşallah pozitif görürüz.

İnşallah hepinizin sonucu pozitif olur allah hepimizi sevindirsin inşallah. Bende 20 mayısta dondurulmuş 3.gün çift embriyo transferi oldum bıgün kan verdim sonucum 3 buçuk 4te belli olacak inşallah pozitif olur bu benm 6. Denemem. Ve ilk dondurulmuş denemem öncekiler hep taze ydi. Benm belirtin pek olmadı bunda ilaçlara alıstım artık heralde ilk 3-4 gün gögüs hassasiyetim vardı oda gitti. Alt tarafta yanma oldu ara ara şuan oda yok. Bende sadece en basından berı gece kafa terlemesi var hala devam eden .bide ayak üşümesi var başka da bişeyim yok

Bende 29 maysda dondrulmuş embryon trasnfer oldum , ilk denemede kabızlık falan göğüs ağrım bel agrım vardı ama kımyasal oldu , şimdi hiç bir şeyım yok ((( kabızlık bile yok

İnşallah hepinizin sonucu pozitif olur allah hepimizi sevindirsin inşallah. Bende 20 mayısta dondurulmuş 3.gün çift embriyo transferi oldum bıgün kan verdim sonucum 3 buçuk 4te belli olacak inşallah pozitif olur bu benm 6. Denemem. Ve ilk dondurulmuş denemem öncekiler hep taze ydi. Benm belirtin pek olmadı bunda ilaçlara alıstım artık heralde ilk 3-4 gün gögüs hassasiyetim vardı oda gitti. Alt tarafta yanma oldu ara ara şuan oda yok. Bende sadece en basından berı gece kafa terlemesi var hala devam eden .bide ayak üşümesi var başka da bişeyim yok
İnşallah pozitiftir. Bize de haber ver lütfen

Benim de bugün çok fazla göğüs ve uclarda ağrım oldu 03 ünde test vericem inşallah pozitiftir allah sana da çocuğunu sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin insallah tüm bekleyenler saglikla kavusur bebislerine🙏testinize az kalmiş.güzel haberler alırsınız inşalalh🙏

bende 24 mayısta dondurulmuş 3. gün embriyo transferi oldumm . Benımde 1 tane başarısız aşılama tedavim var . Ayın 4'ü test günüm biraz kasık batmalarım oluyor benım ama ara ara sonra geçiyor. sende durumlar nasıll
Bende de aynı şekil kasık karın ağrısı arada birde göğüs ağrısı mide yanması

Merhaba kızlar bende 30 mayısta 5. Gün 4aa kalitesinden dondurulmuş bir embriyo transferi oldum. 10 haziran test günüm tek belirtim sadece böyle kasığıma bir ağrı giriyor 5 dakika falan sürüyor ama çok keskin oluyor çok korkuyorum inşallah bunda güzel bir haber alırız emeklermiz boşa gitmez☺️

X