2024 MAYIS AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

Günaydın canlar bugün 7. Günüm. Testlerim böyle. Şimdi sonuncusunu yaptım ama belirgin bi koyulaşma görmüyorum sanki. Dün de hafif bi lekelenme oldu bugün göğüslerimin hassasiyeti azaldı. Korkuyorum
Canım çok net artış var😍 maşallah Allah tamamına erdirsin 🤲
5. Gün embriyosu tek konmuştu 12. Gun test 🙏
Maşallah çok güzel bir değer🤩Allah tamamına erdirsin 🤲

kızlar ya perşembe günü kan vereceğim beta hcg tam katlamayacak korkusu var atamıyorum aklımdan sürekli kendimi dinliyorum belirti var mı yok mu diye sizde de oluyor mu böyle 1 Mayıs transfer benim çok erken belki de beklemek için hani olumsuz bişi olsa acaba vücut tepki veriyor mu çünkü o kadar fitil iğne progesteron kullanıyoruz ya yinede kötü bişi olsa anlar mıyız sizce ?

ben doktoruma iki gün sonra eşimle bir araya gelince yapacağım testi hocam dedim :KK70: bu arada ilişki yasaktı ya bu süreçte, onu sormayı unuttum, sonucu alınca serbest oluyor mu pozitif de olsa? bilgisi olan var mı?

kızlar ya perşembe günü kan vereceğim beta hcg tam katlamayacak korkusu var atamıyorum aklımdan sürekli kendimi dinliyorum belirti var mı yok mu diye sizde de oluyor mu böyle 1 Mayıs transfer benim çok erken belki de beklemek için hani olumsuz bişi olsa acaba vücut tepki veriyor mu çünkü o kadar fitil iğne progesteron kullanıyoruz ya yinede kötü bişi olsa anlar mıyız sizce ?
Ancak kan vererek kötü bi şey var mı yok mu anlayabilirsin canım kaç çıktı kan sonucun

ben doktoruma iki gün sonra eşimle bir araya gelince yapacağım testi hocam dedim :KK70: bu arada ilişki yasaktı ya bu süreçte, onu sormayı unuttum, sonucu alınca serbest oluyor mu pozitif de olsa? bilgisi olan var mı?
Keseyi görüp kalp atışlarından sonra riskli bir durum yoksa serbest diyorlar diye biliyorum

X