- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
- 168
İnfluenza 5li karmada var sanırım dimiBen İnfluenza aşısı hariç doktorun yapalım dediği her aşıyı yaptırmayı düşünüyorum canım . Doktorumun da yeni kızçesi oldu o ne yaparsa yaptırıyorum
Çok geçmiş olsun canım dr'una yazdın mıKızlar ben toplamda gidis donus 18 saatlik yolculuk geçirdim bebisle.. bebegim dün yolculuk sonlarına doğru kustu hafif hafif bir terslik vardı arabada uyumadı çünkü dedim kesin hasta oldu.. Her neyse bugün cocuk 2 burnundan da ağzından aynı anda kustu baya kustu o kadar sıvı neresinden geldi bi fikrim yok eşimin kucagindayfi anladım avcumu açtım ikisini ikisini doldurdu düşünün.. Her neyse çocukta birde kuru öksürük vardı bugün şuan bi rahatladı kusmugu zehir gibi kokuyo Her yer koktu normalde kokmazdi aklınız varsa böyle uzun yolculuğa çıkmayın yemin ediyorum cocuk perişan oldu
Nefes alacak vaktim yok zaten adamla da olayım bitti bebiş oldu artık gözüm görmez onu
Bilmiyorum canım ya doktora gidince sorarım sen yaptırdın mı karmayıİnfluenza 5li karmada var sanırım dimi
Yok canım yazmadım ateşi yok çok şükür eğer daha da ilerlerse durum şehir hastanesi aciline goturcem direktÇok geçmiş olsun canım dr'una yazdın mı
Bu Benim resmen
An itibariyle biz
Ben yaptıracağımKızlar rota aşısi ve menenjit aşısi yaptırmayı düşünen var mı,yaptıralım mi
Evet canım yaptirdim ben içinde influenza vardı sankiBilmiyorum canım ya doktora gidince sorarım sen yaptırdın mı karmayı
İnşallah ilerlemezYok canım yazmadım ateşi yok çok şükür eğer daha da ilerlerse durum şehir hastanesi aciline goturcem direkt
Ben düşünmüyordum onu ama doktor yapmamız lazım derse yaparım ben de herhalde bakalım daha var hastane arayacak beni sanırım verem için o zaman gidicemEvet canım yaptirdim ben içinde influenza vardı sanki
Geçmiş olsun canım okadar uzun yol fazla geldi galiba daha çok minikler tabiKızlar ben toplamda gidis donus 18 saatlik yolculuk geçirdim bebisle.. bebegim dün yolculuk sonlarına doğru kustu hafif hafif bir terslik vardı arabada uyumadı çünkü dedim kesin hasta oldu.. Her neyse bugün cocuk 2 burnundan da ağzından aynı anda kustu baya kustu o kadar sıvı neresinden geldi bi fikrim yok eşimin kucagindayfi anladım avcumu açtım ikisini ikisini doldurdu düşünün.. Her neyse çocukta birde kuru öksürük vardı bugün şuan bi rahatladı kusmugu zehir gibi kokuyo Her yer koktu normalde kokmazdi aklınız varsa böyle uzun yolculuğa çıkmayın yemin ediyorum cocuk perişan oldu
Ay benimde canım hiç istemiyor ama psikolojik yapmam gerekiyormuş gibi geliyorNefes alacak vaktim yok zaten adamla da olayım bitti bebiş oldu artık gözüm görmez onu
Geçmiş olsun canım onun da dengesi şaşmıştır bi sıcak bi soğuk şimdi evinde kendine gelir inşallah hemencecikKızlar ben toplamda gidis donus 18 saatlik yolculuk geçirdim bebisle.. bebegim dün yolculuk sonlarına doğru kustu hafif hafif bir terslik vardı arabada uyumadı çünkü dedim kesin hasta oldu.. Her neyse bugün cocuk 2 burnundan da ağzından aynı anda kustu baya kustu o kadar sıvı neresinden geldi bi fikrim yok eşimin kucagindayfi anladım avcumu açtım ikisini ikisini doldurdu düşünün.. Her neyse çocukta birde kuru öksürük vardı bugün şuan bi rahatladı kusmugu zehir gibi kokuyo Her yer koktu normalde kokmazdi aklınız varsa böyle uzun yolculuğa çıkmayın yemin ediyorum cocuk perişan oldu
Uyuyor çok şükür evet bünyesi kaldiramadi bir dahada 6 7 aylık olana kadar memlekete falan gitmem yazık günah kendime çok kizdim çocuğu perişan ettiğim icinGeçmiş olsun canım okadar uzun yol fazla geldi galiba daha çok minikler tabibizim yol 1bucuk saatti sıkıntı yapmadı uyudu zaten ama okadar uzun yolda durum nasıl olurdu bilmiyorum. Şimdi nasıl
Amin insallah canimGeçmiş olsun canım onun da dengesi şaşmıştır bi sıcak bi soğuk şimdi evinde kendine gelir inşallah hemencecik
YutkunmaKızlar sizinde bebekleriniz çok yutkunama sesi çıkarıyor mu,????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?