- 4 Ocak 2016
- 303
- 407
- 36
6.gün 5.80Arkadaşlar herkese merhaba. Fikirlerinize ihtiyacım var. Ben 2018 yılında tedaviye başladım 10 tane 5.gün embriyom oluştu rahmim 1 ay dinlendirildi sonraki ay dondurulmuş olan 1 tanesi transfer edildi şuan 5 yaşında bir oğlum var çok şükür. 2.çocuk için ise dondurulmuş 5.gün aa kalite embriyo transferim oldu 25 Mart akşam 18:00 gibi. Fakat ilk transferdeki gibi bel kaşık ağrım göğüs hassasiyetim hiç olmadı sadece ara ara gaz sıkışması gibi bir batma oldu 1-2 gün oda geçti. Transferimin 6. Günü erken gebelik testinde silik çizgiyi görünce dayanamadım test yaptırdım 5.80 çıktı 7.günü yaptırdığımda 11.3 çıktı bugün 8. Günüm ve değerim 18 küsür çıktı şimdi artış olması çok güzel asıl test günüm de yarın. Fakat kafamı karıştıran şey ilk gebeliğimde 5.gün 32 7.gün 70 küsür çıkmıştı. Günlerdir burda sürekli okuyorum ama benim gibi 2.çocuk için yazan bulamadım sizce artış olması güzel diyip tadını mı çıkarmalıyım yoksa değerim az olduğu için endişe mi duymalıyım. Bazı yazılarda değerden çok artışın önemli olduğu yazıyor ama kafam çok karışık tecrübesi olan benimle paylaşabilir mi
7.gün 11.30
8.gün 18.50
Soyle bir bakinca 2 gunde 2 kattan fazla artmis gozukuyor. Ins hersey yolunda gibi. Insaallah icinizi ferah tutun.
Biliyorum, beklemek cok zor ama en mantiklisi bence bekleyin. Boyle hergun kan testi vermek sizi maddi ve manevi cok yoracak. 5 yasindaki cocugunuzu kucaklayin, onunla vakit gecirin. Ins 9 ay sonra yaninda bir kardes hayal edin. Motivasyon stresi azaltir bence. ( :