- 15 Kasım 2022
- 1.390
- 929
İnşallah canım amiiinnAminnn inşAllah sizinde bebişiniz size sımsıkı sağlıkla tutunur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım amiiinnAminnn inşAllah sizinde bebişiniz size sımsıkı sağlıkla tutunur
burada herkes 10. gün kan veriyor bi benm mi doktorum 12.gün istiyor diyordum sizin ki de 15. gun istemiş saglıkla tutunur ve büyür inşallahBen dün transfer oldum test günüm 15 gün sonra 5. Gün emb
yaa maşallah ne güzel bir duygu. Ben de karından baktırmak istiyorum onun için sordumCanım benim karından baktı doktor ve görünmüştü ama kalp atımını 6+5 de vajinadan bakmıştı
dene canım 1-2 gün aksi durum olursa kullanmazsınBilmiyorumki kullanılıp kullanılmadığını ama benim için el vermedi nedenee açtımki kutuyu canım artık almazlar geri açmadan farketseydim keşke
Doktora kalmış sanırım canım hayırlısı hakkında inşallahyaa maşallah ne güzel bir duygu. Ben de karından baktırmak istiyorum onun için sordum
sağol canım hepimizin inşallahDoktora kalmış sanırım canım hayırlısı hakkında inşallah
Kızlar ben yarın transfer olucam ama aşırı kabızım 2 haftadir. Çok korkuyorum popom mahvoldu zaten çok acıyor. Yapmadığım şey kalmadı dubhaston kullandim zeytinyagi içtim. Napicam ya ıkınırken embriyoyu düşürürseher
2 den itibaren 4. güne kadar gele bilirsin demişti doktorum bana benimde ilk gün leke sonra aktif kanama oldu 3. Gün gittim bendeKızlar bi sorum olacaktı sizler bu süreçleri geçirmişsiniz belki bilirsiniz tüp bebeğe başlamak için genelde adetin ikinci günü doktor çağırıyor ya bu lekelenmenin ilk günü mü yoksa düzenli gelmesinin ilk günü mü? Bu ay benim önce leke geldi bir gün sonra kesildi sonra düzgün gelmeye başladı hangi günü baz alaca
Umutlandirmak asla istemem ama kasık ağrısı bel ağrısı tutunma belirtisi olabilirmiş benim bugün 6 gün bendede aynı bel ağrısı yoğun bacak ve kasik ağrısı var bol bol su iç stres yapma rahat ol herşey olacağına varır güzel haberlerini bekliyoruzKızlar iyi akşamlar...
Ben çok tedirginim anlamadım çok rahattım oysa ama 3.Gün başlayan adet ağrıları 2 gündür yoktu akşam hafif bel ağrısı geri başladı ve bugün adet günüm çok tedirginim ben pazartesiye randevu aldım test günüm
Canım teşekkür ederim dua et ne olurUmutlandirmak asla istemem ama kasık ağrısı bel ağrısı tutunma belirtisi olabilirmiş benim bugün 6 gün bendede aynı bel ağrısı yoğun bacak ve kasik ağrısı var bol bol su iç stres yapma rahat ol herşey olacağına varır güzel haberlerini bekliyoruz
Aminnn inşallah emeklerimizin karşılığı ni alırızCanım teşekkür ederim dua et ne olur
Transferinden sonra hatta 2 gün gece uyutmadi bacaklarimdaki ağrı inşallah öyledir allahım hepimizin yardımcısı olsun
Bende 3. Gün için 10 ve 12. Günde yapmıştımCanım daha önce 2defa yaptırdim 12. Gündu test günüm
nromal normall canım benımmm. Benım de agrıyorMübarek Kadir gecesi inşallah güm güm seslerini duyarız benim de kasık ağrım oluyor kendimi normal diye sakinleştiriyorum işte
Gecer canım ama kontrol altında olman lazım bol sıvı tuketmen lazım Kefir de iç gunde 1 bardak ve 3 lt su ıc gundeMerhaba bende bugün ohss olduğunu öğrendim, ama hep hayatı tehdit eden durum diyorlar çok endişeliyim üstelik gebelik de pozitif çıktı çok korkuyorum polikistik de var geçer mi sizce ?
Benimde ilki kimyasal olduğu için bu transferimde son güne kadar beklemek istiyorum dayanabilirsem çünkü gereksiz stres ve üzüntü oluyor bugün 5. Günüm hiç belirti yok aramakta istemiyorum zaten ama burayı okuyunca hemen soru işaretleri birikiyor kafamdaKimyasal gebelik gibi durumlara karşı heveslenip üzülmemek için ben doktorun söylediği gibi 12.günü bekledim. Yine olabilir ama en azından daha kısa süre beklerim netleşmesini diye düşündüm. Ama 10.gün baktıranda çok var Umarım hepimiz için iyisi olur