- 10 Kasım 2023
- 45
- 22
- 29
Beni de ekler misinMervemiray 28 yaş 1.deneme 5. Gün 23 .03.2024
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni de ekler misinMervemiray 28 yaş 1.deneme 5. Gün 23 .03.2024
Çok geçmiş olsun canım inşallah tez vakitte kurtulursun bu durumdan.Teşekkür ederim yapicam yarından itibaren. Bugün sabah yine zeytinyağı içtim tuvalete çıktım. Ama yine çok zordu
Ben leke geldiğinde gitmiştim ilaçlara başlattılarKızlar bi sorum olacaktı sizler bu süreçleri geçirmişsiniz belki bilirsiniz tüp bebeğe başlamak için genelde adetin ikinci günü doktor çağırıyor ya bu lekelenmenin ilk günü mü yoksa düzenli gelmesinin ilk günü mü? Bu ay benim önce leke geldi bir gün sonra kesildi sonra düzgün gelmeye başladı hangi günü baz alacağız
benim 4. günüm daha böyle birşey yaşamadım, doktorum baştan uyardı kahve veya pembe akıntı gördüğünde 2 doz kalçadan progestan vurul diyeKIZLAR KAHVERENGI LEKESI GELENLER İÇİN SÖYLUYORUM BENIM HALEN GELIYOR DOKTOR BI SIKINTI YOK DEDI TÜP BEBEK YAPILAN KADINLARIN BAZILARINDA OLURMUŞ BU BAZILARIDNADA OLMAZMIŞ KAN OLMADIGI SURECE KORKMA DEDI
Bu arada benim ilk denemem.merry06 Beni de pozitif olarak güncelleyebilirsin :) Beta sonuçlarım 9. gün 128,92, 11. gün 274.14, 13. gün 635,20 çıktı.
Maalesef benKızlar garip bir soru olacak ama sigara kullananız var mı?
Ben diyet yapmaya kalktım transfer öncesi biraz hafifleyeyim diye .sonra kabız oldum düzenlemedim bilsem yapmazdimProgesteron ilaçları kabız yapabiliyor, demir ilacı da. Ben bu sorunu kayısı, kabak çekirdeği,armut yiyip yürüyüş yaparak atlattım. Gayet güzel su içmişsin
İnşallah canım teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım inşallah tez vakitte kurtulursun bu durumdan.
En hafifi kent slim grey canım duman bile gelmiyorBebeler tütün bağımlısı doğmaz inşallah Marlboro touch white piyasadaki en hafifi diye biliyorum ben o yüzden onu içiyorum
5. Gune ulaştıkdan sonra edılır genelde rahım dınlendırme yapılmayacaksaAnladım canım peki hemen transfer edilecek olsa kaç gün sonra transfer olur
Canım soylemedın buyuk ıhtımal bellı degıl demıstın ondan eklememısımdırmerry06 canım tabloya benim transfer tarihini eklememişsin hala 27.03.2024
EkledımYaş 34 2. Deneme 2 adet 5.gün embriyosu transfer tarihim 25.03.2024 beni de ekleyebilir misiniz merry06
Cnaım naptın gıttınmı doktoraBen de enfeksiyon mu diye şüpheleniyorum ama su bildiğin yani enfeksiyonda öyle olmaz heralde
Mervemiray 28 yaş 1.deneme 5. Gün 23 .03.2024
Bana yapmadılar gerek yok dedıbenim 4. günüm daha böyle birşey yaşamadım, doktorum baştan uyardı kahve veya pembe akıntı gördüğünde 2 doz kalçadan progestan vurul diye
Bende çok kabız olurdum canım ama transfer öncesinde sarı kayısı ve kayısı hoşafı tüketmeye başladım özellikle sabahları aç karnına. Çok şükür hiç kabız olmadımKızlar ben yarın transfer olucam ama aşırı kabızım 2 haftadir. Çok korkuyorum popom mahvoldu zaten çok acıyor. Yapmadığım şey kalmadı dubhaston kullandim zeytinyagi içtim. Napicam ya ıkınırken embriyoyu düşürürsem
Yazdım da yoğunluktan görmedin herhaldeCanım soylemedın buyuk ıhtımal bellı degıl demıstın ondan eklememısımdır
Merhaba herkes için süreç hayırlı olsun. Buraya da yazmak istiyorum elinde fazladan kalan gonal f olan var mı ? Reçetemin karşılamadığı 200 lük kadar ihtiyacım var . İzmir ili Balçova Bornova urla zeytinalanı o bölgeler için alabilirim.Beni de ekler misin
Korkma o sana tutundu bıs eolmaz ınsaAllah. Aceba yedıgın bıseymı dokundu snaa Bı dusun ne yemıs olablrsnKızlar ya benim vücudumda kırmızı kırmızı lekeler oluştu doktorumla görüştüm dermotolog bir görsün ilaçlr yapıyor olabilir ilaçları azaltabiliriz dedi. Ama ilaçlarıda azaltınca bebek için olumsuz bir durum olmasından korkuyorum