- 23 Ekim 2022
- 562
- 392
- 33
- 30
Beta geç çıkıyor evet ama il sağlık müdürlüğü sitesi var bizim ben ondan bakıyorum e nabıza geç düşüyor diye barkod olunca bakılabiliyor Trabzonda öyle yapabiliyorumAyy beta bakmış doktorum günahını aldım adamın ya ama sağlık ocağında beta çok geç çıkıyormuş yarın akşam bile çıkabilirmiş
Kız sen Kayseri de yaşamıyor musunBen kayserıde yaşamıyorum ama doktorum Mustafa taş acıbademde yaptırdım
Yaa barkod yok maalesef bilsem barkod numarasını alırdımBeta geç çıkıyor evet ama il sağlık müdürlüğü sitesi var bizim ben ondan bakıyorum e nabıza geç düşüyor diye barkod olunca bakılabiliyor Trabzonda öyle yapabiliyorum
Barkod almadıysan sağlık ocağındaki doktora gidip sorabilirsin 4 e doğru canım onlar e nabız dan önce görüyorYaa barkod yok maalesef bilsem barkod numarasını alırdımneyse bekleriz artık biz neleri beklemedik
İnsallhYa maşallah inşallah güzel güzel bebişlerin olur
İlkinde tek emriyoydi kimyasalla sonuçlandı bende ozmanda çcift istemiştim ama doktorum gerek duymadı yaşım 30 emriyolar iyi gerek yok demisti ilki böyle olunca ikinciyi ben hicbiaey demeden kendisi iki tane yaptı istedgmde buydu doktora kalmış bişey di benmki anliycanizkızlar listeden bakıyorum neredeyse coğumuz 35 yaş altındayız ve ilk denemesi olanlar var 35 yaşaltı olup çift trasnfer olanlar şartları sağladığınız içinmi 2 embiriyo transferi oldunuz yoksa şartlara bağlı kalmadan tercihe bağlımı oldunuz ?
Ben de hep pamukla ovuyordumBen bugün hemşireyle konuştum bunun için. İğne çıktıktan sonra sakın pamuk bastırma asıl o morartır dedi. Bir de kollara geçebilirmişiz, ben artık iki kol ve göbeği 1er hafta kullanıp değiştiricem
Şişliklere sıcak havlu koyup dağıtabilirsiniz dikkat edin kistleşme olmasın bazılarında enfeksiyona çeviriyorGöbek daha iyi evet ama benim cildimden dolayı hep şişlikler oldu
En iyisi kand beta hcg testi gerisi hep bi süphede ikilemde bırakıyor eminim 2’ye katlamıştır değerÇok teşekkür ederim canım herhangi kanama lekelenme hiç olmadı, ağrımda yok çok şükür test yapıp durdukça stresi sokuyoruz kendimizi sanırım, bugün 13.30 da test vereceğim inşallah yükselmiştir
Ben de iyi dağılsın çocuma besin olsun diye ovalıyordumBen de hep pamukla ovuyordum
Benim yaşım 36 ama ben de bu konuyu merak ediyordum. Listeye bakınca 35 yaş altı olmasına rağmen çift embriyolar var. Bu konudaki prosedür sanırım çok sıkı değil. Aslında olmalı mı, onu da bilmiyorum. Çift gebeliklerde risk oluyormuş aslında, çok istenen birşey dğeilmiş diye algıladım ben bu süreçte. Sırf gebelik şansını arttırmak için 2 adet konuluyormuş.kızlar listeden bakıyorum neredeyse coğumuz 35 yaş altındayız ve ilk denemesi olanlar var 35 yaşaltı olup çift trasnfer olanlar şartları sağladığınız içinmi 2 embiriyo transferi oldunuz yoksa şartlara bağlı kalmadan tercihe bağlımı oldunuz ?
Evet, kullanma talimat bilgilerinde de sakın ovmayınız diye yazıyor.Ben de iyi dağılsın çocuma besin olsun diye ovalıyordumkas içi enjeksiyonlara yapılırmış o, deride yapmak doğru değilmiş. İğne çıktıktan sonra hiç değmemek lazımmış
Progestan dex için mi kol dedi hemşire ? Ben de bacağa geçmeyi düşünüyorum. İğne çıktıktan sonra peçete bastırıyordum ben sıvı çıkışı oluyor çünkü. Morluk genelde ovunca oluyorBen bugün hemşireyle konuştum bunun için. İğne çıktıktan sonra sakın pamuk bastırma asıl o morartır dedi. Bir de kollara geçebilirmişiz, ben artık iki kol ve göbeği 1er hafta kullanıp değiştiricem
Benim gittiğim hastane kuralliydi. 35 yaş altına devlet ilk iki deneme için tek üçüncüde çift hakkı vermiş denildi. Embriyolar 1+1+2 şeklinde donduruldu. İlk iki olmayınca 30 yaşında çift transfer yapıldı üçüncüde. Ama ilk ikide kabul etmemişlerdiBenim yaşım 36 ama ben de bu konuyu merak ediyordum. Listeye bakınca 35 yaş altı olmasına rağmen çift embriyolar var. Bu konudaki prosedür sanırım çok sıkı değil. Aslında olmalı mı, onu da bilmiyorum. Çift gebeliklerde risk oluyormuş aslında, çok istenen birşey dğeilmiş diye algıladım ben bu süreçte. Sırf gebelik şansını arttırmak için 2 adet konuluyormuş.
İnşallah neşem verdim kanı bekliyorum 15.30 16.00 gibi çıkacakmışEn iyisi kand beta hcg testi gerisi hep bi süphede ikilemde bırakıyor eminim 2’ye katlamıştır değer
Çok açıklayıcı oldu.Benim gittiğim hastane kuralliydi. 35 yaş altına devlet ilk iki deneme için tek üçüncüde çift hakkı vermiş denildi. Embriyolar 1+1+2 şeklinde donduruldu. İlk iki olmayınca 30 yaşında çift transfer yapıldı üçüncüde. Ama ilk ikide kabul etmemişlerdi
ayy bişi kalmadı çok heyecanlıİnşallah neşem verdim kanı bekliyorum 15.30 16.00 gibi çıkacakmış
Bana estrofem kapl atışını duyana kadar kullanılacak denildi.Merhaba arkadaşlar uzun zamandır sizleri takip ettim yazmasamda kimler benimle aynı zamanda transfer oldu sonuçları ne zaman öğrendiniz takip ettim hep. Pozitif görenleri tebrik ediyorum. Negatif görenlerde inşallah en kısa sürede kolaylıkla evlat sahibi olurlar. Size bisey sormak istiyorum. Pozitif gördükten ve doktorunuza durumu bildirdikten sonra Size ilaçlardan bırakmanız istedikleri bazı ilaçlar oldu mu acaba. Bana ilk gün estrofemi bırakmam denildi de.
Anlamadım ki diğer bütün ilaçlara devam ediyorum birtek onu bıraktım. Bugünde yine görüşmem oldu doktorla aynı şekilde kullanılan ilaçları kullan dedi yine estrofem hariç. Teşekkür ederimBana estrofem kapl atışını duyana kadar kullanılacak denildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?