- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.712
- 53
Ben olsam beklerdim acil bir müdahale gerekmiyor gibiKızlar bebeğimin yüzünde bişeyler çıktı randevu almıştık ama iptal etmek zorunda kaldı doktorumuza attık yağ bezesi demiş mustela stelatopia face kremi sürün eğer büyüme olursa ek olarakta bacoderm kremi önermiş şimdi eşim nöpetçi eczaneye gitti mustela yokmuş değodan getirtecekmiş yarına oda bacodermi almış kullanayım mı sizce bir sıkıntı olurmu
Tabi canım içten içe beklenir ama aman olmasa da olur ne yapalım demekten başka çare yok zaten ama biraz ayıp oldu benceAçıkcası vardı canım çeyrek ve 2 alt üst getirdiler oğlumun babasının canı sağolsun hiç bir şeyini eksik etmedi ama insan bekliyor ya
Canım baya yayıldı ya kulağına saç diplerine kadar bekledim geçsin diye ama bilemedim içimde rahat değilBen olsam beklerdim acil bir müdahale gerekmiyor gibi
Birde küçük almıştıTabi canım içten içe beklenir ama aman olmasa da olur ne yapalım demekten başka çare yok zaten ama biraz ayıp oldu benceAltı üstü biz de alırdık zaten gerek de yokmuş zahmete
Ay yazık o zaman sür canım doktor da madem demişCanım baya yayıldı ya kulağına saç diplerine kadar bekledim geçsin diye ama bilemedim içimde rahat değil
Canım beyaz beyaz miKızlar bebeğimin yüzünde bişeyler çıktı randevu almıştık ama iptal etmek zorunda kaldı doktorumuza attık yağ bezesi demiş mustela stelatopia face kremi sürün eğer büyüme olursa ek olarakta bacoderm kremi önermiş şimdi eşim nöpetçi eczaneye gitti mustela yokmuş değodan getirtecekmiş yarına oda bacodermi almış kullanayım mı sizce bir sıkıntı olurmu
İşte önce mustela demiş geçmezse bakoderm o yüzden sorayım dedim canımAy yazık o zaman sür canım doktor da madem demiş
Yok canım kırmızı bide yağı üste çıkıp kuruyor sarı sarı kalıyor kabardı iyice bakınca benim canım acıyorCanım beyaz beyaz mi
Dediğin gibiyse mustela ile geçmeyebilir zaten belki deİşte önce mustela demiş geçmezse bakoderm o yüzden sorayım dedim canım
Yok canım kırmızı bide yağı üste çıkıp kuruyor sarı sarı kalıyor kabardı iyice bakınca benim canım acıyor
Bizdede akne oldu mustela çok iyi geldi, diğer kremi bilmiyorum ama.Kızlar bebeğimin yüzünde bişeyler çıktı randevu almıştık ama iptal etmek zorunda kaldı doktorumuza attık yağ bezesi demiş mustela stelatopia face kremi sürün eğer büyüme olursa ek olarakta bacoderm kremi önermiş şimdi eşim nöpetçi eczaneye gitti mustela yokmuş değodan getirtecekmiş yarına oda bacodermi almış kullanayım mı sizce bir sıkıntı olurmu
Bizimkiler de çeyrek taktılar ama hiç ayıp oldu diye düşünmedim açıkçası bir çeyrek bile kaç para olmuş. Bana normal geldi açıkçasıMaşallah kız ne güzel takmışlar sağolsunlar benim ilk torun 10 yıl sonra gelmiş üstelik çeyrek taktılar eşimle hala şokundayız
Göbeğinde kanama olduğu süreçte bebeği banyo yaptiriyomuydun peki canımBenim bir hafta kadar sürdü canım, sonra düzeliyor orda bi siyahlık kalıyor o da geçiyor şimdi bebeğim bir aylık göbek deliği çok normal şükür. Sürekli zıbını kan oluyordu korkuyordum
Baya geç düşmüş o son şey ya o düşene kadar kanama oldumu banyo yaptırdınız mi benimki kan bulaşıyor atletine enfeksiyon mu diye korktum birazBenimde bebegim 35 günlük. 10 ci gun gobegi dustu. Aslinda altini temizlerken bebisin ayagi takildi çit diye ses geldi ben bakana kadar yerdeydi göbegi. Çok korkup Dr getirdik yoo gayette iyi düşmüş dedi. Ikna olmadim çünku o siyah nohut gibi sey dusmedi gobegi yarisindan yolundu diye. Başka Dr getirdik oda iyi dedi. 4 5 gün önce kendiliginden o siyah şeyde düştü.
Bizim zıbındada hep kan vardı doktor normal demişti zamanla gecicek öylede oldu şükürKızlar bebeğin göbeği düştükten 1 gün sonra yıkadık ama zıbına hep kan bulaşıyor göbeğinde hala nohut gibi bisey var siyah normalmi kanamasi acil cevap lütfen
Kuzum benimki 4 kilo yeni olarken ben 2 numaraya gectim çünkü sızma oluyordu ve çok kızarıyordu sen gec 2 numarayaYa kızlar benim oğlan 4.5 kilo ve bir numara bez artık geceleri taşma yapıyor bi de bacağını sıkmaya başladı. İki üç paket de elimde kaldısiz kaç kiloda 2 numaraya geçtiniz
Kız sen beklentiyi çok yüksek tutmussunKızlar sizin eş tarafı torunlarına ne taktı hatırlarsanız tam altın beklentim vardı bilin bakalım ne umdum ne buldum
Yani herkesin gözüne göre işte. Gücü var da çeyrek takıyorsa ayıp ama adet çeyrekte sorun değil zaten.Bizimkiler de çeyrek taktılar ama hiç ayıp oldu diye düşünmedim açıkçası bir çeyrek bile kaç para olmuş. Bana normal geldi açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?