• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kpss girdim ne yapabileceğimi bilmiyorum

mamamio

⭐Bazen doğru yolu, yanlış insanlar gösterir. ⭐
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2015
1.902
2.049
133
Merhaba hanımlar benim ki çokta dert sayılmaz da. Burda çok okuyorum atanan memur olan arkadaşları. Özelikle bu kişiler yonlendirebilirse çok mutlu olurum. 2024 Kpss on lisans sınavına girmiştim. 69,75 puan aldım. Bu puanla ne alımlarına basvurabilirim ya da basvurabilir miyim puanım yeterli mi? Hangi bölümlere ne zaman alım oluyor nerden takip edebilirim. Beni bu konularda aydınlatırsanız çok mutlu olurum. Teşekkür ederim herkese şimdiden❤️
Bu arada Temmuzda 31 yaşına giricem. AÖF Muhasebe mezunuyum.

Son düzenleme:
Yaşınız kaç acaba pomem alımlarını takip edin yaşınız uyuyorsa 70 puan almış olsaydınız katiplik alımları vardı onlara hazırlanın derdim birde bölümünüz nedir

Merhaba hanımlar benim ki çokta dert sayılmaz da. Burda çok okuyorum atanan memur olan arkadaşları. Özelikle bu kişiler yonlendirebilirse çok mutlu olurum. 2024 Kpss on lisans sınavına girmiştim. 69,75 puan aldım. Bu puanla ne alımlarına basvurabilirim ya da basvurabilir miyim puanım yeterli mi? Hangi bölümlere ne zaman alım oluyor nerden takip edebilirim. Beni bu konularda aydınlatırsanız çok mutlu olurum. Teşekkür ederim herkese şimdiden❤️
Canım o puanla çok zor ya şu an zaman varken 2025 için çalış bence.
İnstagrmada hesaplar var memur kedi gibi aklıma ilk o geldi o hesaplar alımları paylaşıyor sık sık takip et

Hizmetli kadrosu olabilir. 65 puanlara kadar düşüyor. Yaşınız, boyunuz el veriyorsa polislik sınavlarına bakabilirsiniz. Onun dışında bu puanla maalesef atanmak çok zor.

Yaşınız kaç acaba pomem alımlarını takip edin yaşınız uyuyorsa 70 puan almış olsaydınız katiplik alımları vardı onlara hazırlanın derdim birde bölümünüz nedir

Temmuzda 31 yaşına giricem. AÖF Muhasebe mezunuyum. Ama daha önce hiç muhasebe üzerine çalışmadım. Çağrı merkezinde çalıştım.

Bu arada Temmuzda 31 yaşına giricem. AÖF Muhasebe mezunuyum.
Şu an öyle mi emin değilim ama benim zamanımda 70 le falan zabıt katibi alıyorlardı güncel puanlara bakın isterseniz bir de atama değil de bazı kurumlar yine bu kpss puanını baz alarak ilan açıp alım yapıyorlardı ama ben 2012 den bahsediyorum hala var mı bilmiyorum bir de bankaların özellikle ziraatin duyurular kısmını kontrol edin onlar da kpss şartsız kendi içinde sınav yapıp personel alıyorlar eskiden lise mezunlarını bile alıyorlardı

Katiplik için çalışın, en mantıklı seçenek o, ancak artık ona da 70-75 yetmiyor yapabileceğinizin en iyisini yapın

Şu an öyle mi emin değilim ama benim zamanımda 70 le falan zabıt katibi alıyorlardı güncel puanlara bakın isterseniz bir de atama değil de bazı kurumlar yine bu kpss puanını baz alarak ilan açıp alım yapıyorlardı ama ben 2012 den bahsediyorum hala var mı bilmiyorum bir de bankaların özellikle ziraatin duyurular kısmını kontrol edin onlar da kpss şartsız kendi içinde sınav yapıp personel alıyorlar eskiden lise mezunlarını bile alıyorlardı
Evet 18 yaşında lise mezunuyken bende girmiştim ziraat sınavlarina ve sınır 70 puandi. 68-69 gibi bir puanla yine sınırlarda kalıp mulakata girememiştim. Şimdi lisans mezunu ve 30 yaşti galiba yaş sınırı var gişe memurlugu için. Ben 2 yıllık üniversite mezunuyum. DGS girdim kamu yönetimi 4 yıllık tamamlamaya çalışıyorum işte😔

Katiplik için çalışın, en mantıklı seçenek o, ancak artık ona da 70-75 yetmiyor yapabileceğinizin en iyisini yapın
Katiplik hiç dusunmemistim arastiricam bı kaç kişi daha önermiş çok sağolun. Çalışmadan mevcut bilgilerimle öylesine girmiştim zaten. Çalışırsam 80 üstüne çıkabilirim diye düşünüyorum🙏🏻

Hizmetli kadrosu olabilir. 65 puanlara kadar düşüyor. Yaşınız, boyunuz el veriyorsa polislik sınavlarına bakabilirsiniz. Onun dışında bu puanla maalesef atanmak çok zor.
Polisliğe yaşımi bilmiyorum ama fiziğim ve karakterim el vermiyor malesef☺️ Ben daha sakin bir işte çalışmayi tercih ederim. 31 yaşına giricem bu arada.

Back
X