2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

İnşallah canım

Kızlar hamileliğinizi ne zaman öğrendiniz benim bugün ovü 11. Günü reglime 2 gün var testim negatif çıktı geç mi artık bir sonra ki aya mı kaldı

Kızlar hamileliğinizi ne zaman öğrendiniz benim bugün ovü 11. Günü reglime 2 gün var testim negatif çıktı geç mi artık bir sonra ki aya mı kaldı
Benim regl yarın. Bugün test yaptım negatifti artık regl bekliyorum zaten belirtilerim de var sivilcelerim çıktı karnım her an regl olacakmışım gibi dolu dolu ve ağrıyor. Geç yumurtlamadıysan senin de çıkmış olması lazımdı canım varsa

Teşekkür ederim

Eldorin merhaba bende yillar sonra hamile olatak geri döndüm gruba 8 yil kadar önce aktiftim ilk oglumda:) simdi 3.kez hamileyim sob adet tarihi 29 ekim beklenen adet tarihi 28 kasim test pozitif cikti kan verdim .benide eklermisiniz herkese merhabalar tekrardan... Orta siddette sancilarim var dogum sancisinin hafif hali gibi benim gibi olan var mi kizlar unutmuşum

Olmuyor ki ya

Benimde son gebeliğim 10 sene önceydi 3.bebeğe hamileyim 5 haftalık bugün kese göründü ama kasığımdan belime vuran bi ağrı beni zorluyo akşamdan beri bi de evde tadilat var devamlı hareket halindeyim onu kaldır onu indir ben o yüzden ağrıyor diye düşünüyorum

4 kasımda yumurtlamis olmanız gerekir en geç 14 Kasım olsun. 17sine yumurta kalmaz diye düşünüyorum zaten 24 saat ömrü var

Bende aynı şekilde negatif çıkacak diye korkuyorum ama ara ara kuyruk sokumuma ağrı geliyor. Bir de iğneden sonra ilişkiye devam ettiniz mi ben günaşırı ilişkiye giriyorum acaba doğru mu yaptığım

Bende aynı şekilde negatif çıkacak diye korkuyorum ama ara ara kuyruk sokumuma ağrı geliyor. Bir de iğneden sonra ilişkiye devam ettiniz mi ben günaşırı ilişkiye giriyorum acaba doğru mu yaptığım
Kuzum aslında ben iğne vs kullanmadım yumurtalamamı da hem uygulamadan Hemde afedersin akıntımdan bildim o dönemde üst üste bir iki sefer ilişki olmuştur… ama son ilişkiden sonra yanı 21 kasımdan iki gün sonra giderek artan bir göğüs hassasiyetim var dokunamıyorum bile, akıntım var, bugün de sık idrara çıkma başladı saatte 1 idrara çıkıyorum kasıklarımada ara ara giren bi ağrı var gibi ağrıdan daha çok doluluk hissi gibi geliyor bana.. test var ama yapmaya korkuyorum adetime 7 gün kaldı

Bende sizinle aynıyım 7gunum var test te aldım yapmaya korkuyorum

Sat 8 Kasım bat 6 Aralık

Değerin çok yüksek yoksam ikizim acaba ailede varmı

Galina normal yasadiklarimiz unutmusuz uzun süre olunca insan kotu seyleri silmek istiyor hafizasindan sanirim:) benimde 4+3 hic planladigimiz birsey degildi cok saskinim ama hayirlisi olsun tabi .. ara ara gelip giden bir agri esim normal diyor onun hafizasi benden iyi doktorun söylediklerini net hatirliyor bende bhgc bekliyorum kan verdim ona gorede doktora gidecegim

Canım burası gebelik planlayanlar grubu istersen 2025 ağustos anneleri grubuna yaz iraya ekleyelim seni sen gebe kalmışsın sanırım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…