- 30 Nisan 2024
- 24
- 1
- 25
-
- Konu Sahibi seadet-i ebediyye
Kara kuvvetlerimi açıklandıBizim açıklandı Diyarbakır’a gidiyoruz
Hayirli olsun insallahBizim açıklandı Diyarbakır’a gidiyoruz
Hayır havaKara kuvvetlerimi açıklandı
İnsallah yakin zamanda kara kuvvetleride aciklanirHayır hava
İnşallah. İlk defa bu sene çok erken açıkladılar.İnsallah yakin zamanda kara kuvvetleride aciklanir
Anladim bu ay icinde insallah aciklanir sizin diyarbakir kaçıncı tercihinizdiİnşallah. İlk defa bu sene çok erken açıkladılar.
İlk tercihAnladim bu ay icinde insallah aciklanir sizin diyarbakir kaçıncı tercihinizdi
Ben varım ve bekliyoruz doğu gelecekKizlar kimse yokmu yaa asker esi olarak???
Bizimde dogu gelcek bakalim ne zmaan aciklancak bu arada batıda nerdesinjzBen varım ve bekliyoruz doğu gelecek
Hatay dayım bir yıl oldu geleli. Ama tekrar tayin geldi. Sen neredesinBizimde dogu gelcek bakalim ne zmaan aciklancak bu arada batıda nerdesinjz
20-25 güne açıklanırBizimde dogu gelcek bakalim ne zmaan aciklancak bu arada batıda nerdesinjz
Bizde kayseride tercihlerimizde hatay reyhanliyi yazmistikHatay dayım bir yıl oldu geleli. Ama tekrar tayin geldi. Sen neredesin
Serinyol dayım depremden sonra kışla da yapılan prefabrikler de kalıyoruz ve burası çok iyi buraya gelirsen çok rahat edersinBizde kayseride tercihlerimizde hatay reyhanliyi yazmistik
Bizim büyük ihtimalle eş götürülmeyen yer çıkarBizde kayseride tercihlerimizde hatay reyhanliyi yazmistik
Aa benim eşimde serinyolda gorev yapmisti ama esim reyhanliyi yazmış reyhanli nasilki acaba bilginiz varmiSerinyol dayım depremden sonra kışla da yapılan prefabrikler de kalıyoruz ve burası çok iyi buraya gelirsen çok rahat edersin
Siz nereleri tercih etmistiniz doguda bu seneBizim büyük ihtimalle eş götürülmeyen yer çıkar
Reyhanlı ya hiç gitmedim bilmiyorum. Ama sadece serinyola askeri lojman yapıldıAa benim eşimde serinyolda gorev yapmisti ama esim reyhanliyi yazmış reyhanli nasilki acaba bilginiz varmi