- Konu Sahibi Trabzonlu60
Merhaba arkadaslar daha önce erkek bebek icin konular acilmis ama suan hicbiribaktif degil . 2024 icin erkek bebek düşünen yok mu olan herkesi bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle hayırlısını isteyin de cinsiyet için bi şey yapılmaz2 kizim var 3. Cocuk istiyorum onun de erkek olmasını istiyorum
Herkesin her istediği olmuyor maalesef2 kizim var 3. Cocuk istiyorum onun de erkek olmasını istiyorum
Merhaba sizi daha evvelde bir kaç topikte sanki görmüştüm. bende bu ay bir deneme yaptım dediğiniz gibi tek ilişki ama yumurta çatladıktan sonra ne olur bilmiyorum. Hamile kalırmıyım yada cinsiyeti ne olur.Böyle bır dua buldum bırde yumurtlama günündeo ay tek bır sefer ılıskı olursa erkek olasılığı yüksek mıs Temmuz'da denemeyı düşünüyorum inşallah
CİNSİYET BELLİ OLDU MUMerhaba sizi daha evvelde bir kaç topikte sanki görmüştüm. bende bu ay bir deneme yaptım dediğiniz gibi tek ilişki ama yumurta çatladıktan sonra ne olur bilmiyorum. Hamile kalırmıyım yada cinsiyeti ne olur.
Kusurabakmayın . Bir süre giremedim. Sistemsel hata verdi. Anca düzeldi. Bir e posta sıkıntısı çektim durdum.o nedenlede bakamadım mesajlara.CİNSİYET BELLİ OLDU MU