İnşallah canım hep beraber alalımCanım güzel haberler alırsın ins benim test sonucun da 23 temmuz şafak geçmiyor 3.embiriyorsu taze trasfer ve çift embiriyo
3tane mi embiriyo koydular
Maşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah hadi hayırlı olsun darısı bizeKuzum çıktı çok şükür 570maşallah diyeyim hala inanamıyorum şoklardayım. Farklı laboratuvarda verdim buranın hastanesinde. Çok da güvenemiyorum sma doğrudur dimi ya? Eşimin bir değeri buradaki hastanede bayağı yüksek çıkmıştı. O yüzden yine acaba mı diyorum. Doktoruma attım sonucu normal iyi dedi. Perşembe bir daha kan istedi.
Maşallah çok güzel bence sonucun, inşallah sağlıklı kucağına alırsınKuzum çıktı çok şükür 570maşallah diyeyim hala inanamıyorum şoklardayım. Farklı laboratuvarda verdim buranın hastanesinde. Çok da güvenemiyorum sma doğrudur dimi ya? Eşimin bir değeri buradaki hastanede bayağı yüksek çıkmıştı. O yüzden yine acaba mı diyorum. Doktoruma attım sonucu normal iyi dedi. Perşembe bir daha kan istedi.
Çok teşekkür ederim. Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım canımMerhaba canım
Kaybına çok üzüldüm inşallah bu sefer sağlıklı gebeliğin olurben de 10 sene önce çikolata kisti ameliyatı geçirdim, sağ overimde yumurtam yok nerdeyse rezervim çok düşük. Prp yöntemi işe yarıyor mu gerçekten, maliyetli bir yöntem mi?
İnşallah canım çok ama çok teşekkür ederim yıllardır uğraşıyoruz sonucu alınca da inanamıyoruzMaşallah çok güzel bence sonucun, inşallah sağlıklı kucağına alırsınben laboratuvarda sorun olacağını sanmıyorum, içini ferah tut
Amin inşallah rabbim hepinize gönlünüzdeki muradınızı nasip etsin inşallah Allah razı olsun canımMaşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah hadi hayırlı olsun darısı bize
Çok teşekkür ederim canım benim darısı senin sonucuna inşallah güzel haberlerini bekliyorumMaşallah kuşum ne güzel işte ❤fazla lab farkı çıkacağını düşünmüyorum minumum farkı vardır aklını bunlar ile karıştırma keyfine bak dua etmeye devam❤
İnşallah senin ve bunu bekleyen tüm annelerin başına olsun canım benim inşallahMaşallah maşallah canım benşm darısı başıma inşallah
Eksik eder miyim hiç hep duamdasınız inanın sizi benden daha iyi kimse anlayamaz rabbim hepinizin gönlündekini nasiplensin hayırla sağlıkla inşallah çok teşekkür ediyorumCanimmm çok sevindim sağlıcakla kucağına al dualarında bizi de eksik etme hepimiz ins senin yasadigin o guzel mutluluğu biz de yasadiz
Dualarında ismimizi ayrı ayrı geçir lutfennEksik eder miyim hiç hep duamdasınız inanın sizi benden daha iyi kimse anlayamaz rabbim hepinizin gönlündekini nasiplensin hayırla sağlıkla inşallah çok teşekkür ediyorum
Canım korkma yerleşme yaşıyorsun büyük ihtimalle rengi nasıl birde yoğun mu?Benim yine kanamam var ya offff
İsimlerinizi bilmiyorum hepinizin ama niyetimden geçiriyorum nicklerinizi olmaz mıDualarında ismimizi ayrı ayrı geçir lutfennmaşallah Allah'ım sana bağışlasın minnoşunu
Yoğun değil canım da rengi bugün biraz kırmızı geldi çok moralim bozulduCanım korkma yerleşme yaşıyorsun büyük ihtimalle rengi nasıl birde yoğun mu?
Cnm kafana takılıyorsa sor vardır sebebi belki.ben herşeyi arayıp soruyorum.Evet canım mesela seninki 3 gün dondurulmuş benimki daha dondurulmamış mesela neden dondurmamışlar perşembeye kadar bekligcez dedi bu iyimi kotumu anlamadım ama bana iyi dedi her iki günde arıyorlar bi kayıp oluyor perşembe ya hiç kalmazsa
Pembe mi canim ?Benim yine kanamam var ya offff
Çok teşekkürler canımÇok teşekkür ederim. Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım canımEvet yarıyor bence. Amh 0.08 iken 0.25 oldu neredeyse 3 katı arttı Ve gerçekten de yumurtlarken sağ ve sol ağrıdı. Benim çok az olduğu için hem prp hem eksozom yapıldı. Prp 31.000 TL, eksozom 45.000 TL toplam 76.000 TL tuttu ve peşin ödedik . Peşin ödendiği için indirimli fiyatı bu. Yarın ultrason randevum var. Daha net belli olur canım
Ağrı varmıBenim yine kanamam var ya offff
İnan inan güzel olacak inşİnşallah canım çok ama çok teşekkür ederim yıllardır uğraşıyoruz sonucu alınca da inanamıyoruz
İlk kırmızı gelir gibi oldu şiödiPembe mi canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?