Ayy doğru valla en çok korktuğum şey yemin ederimCokta erken baslama son 1 saat kala basla. Bu seferde dayanamassin :))
Off sorma sorma benim de keşke belli olsaydı saati ya böyle muallak kötü. Kendimi hazırlardım en azından şu saat diyeYa benimkinin saati niye hemen belli oldu ben onu anlamadım neye göre saat veriyorlar acababeni pazartesi yani dün aradılar embriyo ve döllenme hakkında bilgi verdiler ve perşembe saat 2 de transfer için burda ol dediler . Ya bana da üstüne basa basa sıkışık gel dediler beni de geriyor idrara sıkışık olma durumu
Belli olunca yaz mutlaka ay çok heyecanlı ilk transferimiz sen olacaksın sonra benAyy doğru valla en çok korktuğum şey yemin ederimTravma olarak kalsın istemem o gün bana
Off sorma sorma benim de keşke belli olsaydı saati ya böyle muallak kötü. Kendimi hazırlardım en azından şu saat diye
Canim sonucta ameliyathanede bi ekiple uapikiyor bu is o yuzden saati yeri ayarlaniyor yumurtalarda o saat icun cozunuyor :)Ya benimkinin saati niye hemen belli oldu ben onu anlamadım neye göre saat veriyorlar acababeni pazartesi yani dün aradılar embriyo ve döllenme hakkında bilgi verdiler ve perşembe saat 2 de transfer için burda ol dediler . Ya bana da üstüne basa basa sıkışık gel dediler beni de geriyor idrara sıkışık olma durumu
Yazarım tabi ki hemenBelli olunca yaz mutlaka ay çok heyecanlı ilk transferimiz sen olacaksın sonra ben
Yaaaaa Allahım ben bile heyecanlandım Allahım inşallah güzel güzel tutunsun bebeğinŞimdi aradılar saat 10 da yine kan verecek mişim 12 de işleme alınacak dedi heycandan ölebilirim ya
Yaaaaa Allahım ben bile heyecanlandım Allahım inşallah güzel güzel tutunsun bebeğin
Ay amin amin inşallahİnşallah canım cümlemizin hepimizin ikimiz pozitif haberleri verip grubu başlatalım devamı da gelsin inşallah
İnşallah canım cümlemizin hepimizin ikimiz pozitif haberleri verip grubu başlatalım devamı da gelsin inşallah
Yaaaaa Allahım ben bile heyecanlandım Allahım inşallah güzel güzel tutunsun bebeğin
Çooook teşekkür ederim canım benim Allahım inşallah hepimizin eli dolu dönerHanımlar ilk transfer olacaklar için güzelliklerdiliyorum gruba pozitif haberler ile dönün bizlerde nasiplenelim ❤
Ben daha önceleri kullanmıştım kuzum bu vitamini. İlk zamanlar bir şey olmadı ama sonradan mide bulantısı yaptı bendeKızlar aranızda bu vitamin den kullanan varmı? Ben devlette tüp bebek tedavisi olacağım için doktorlar ile çok konuşamıyoruz zaten kalabalık oluyor bende eczane tavsiyesi ile bunu aldım .
Bak ya bende neden midem bulanıyor diye düşünüyorumBen daha önceleri kullanmıştım kuzum bu vitamini. İlk zamanlar bir şey olmadı ama sonradan mide bulantısı yaptı bende
İnşallah inşallahHanımlar ilk transfer olacaklar için güzelliklerdiliyorum gruba pozitif haberler ile dönün bizlerde nasiplenelim ❤
Hiç korkma çok kısa bir işlem uyandığında her şey bitmiş olacak Hayırlısı olsunMerhababenimde yarin opu var heyecanliyim biraz da tirsmiyor degilim yani
Sen de sağ ol kuzum aynen çok mide bulantısı yapıyor gibi geldi bana daBak ya bende neden midem bulanıyor diye düşünüyorumsabah içtim yarım saat sonra midem bulanmaya başladı demekki bundan sağol kuzum
Tesekkur ederiimmm dua edin bana daİnşallah inşallah
Hiç korkma çok kısa bir işlem uyandığında her şey bitmiş olacak Hayırlısı olsun
Anestezi oluyor canım bir uyanıyorsun bitmiş hiç korkma çok güzel geçecek inşallah bol bol yumuşların olsunMerhababenimde yarin opu var heyecanliyim biraz da tirsmiyor degilim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?