2024 Burç Yorumları



Burcunuza Göre 2024 Yılında Aşk Hayatınız Nasıl Olacak?​


Astrolog Lisa Stardust, konu romantizm olduğunda burçlar için 2024'ün neler getireceğini anlatıyor.


2024, aşkın kişisel büyümesi ve evrimi için önemli bir yıl olabilecek gibi görünüyor. Romantik bir partnerle, arkadaşla, aile üyesiyle veya insanlarla bağlantı kurmak, ruhsal ve derin bir seviyede diğerleriyle iletişim kurmak, kendimizi daha iyi versiyonlarımıza dönüştürme konusunda bizi zorlayacak. Bu da konfor alanlarımızdan çıkıp değişimi kucaklamamızı gerektirirken zorlayıcı olabilir ancak nihayetinde ödüllendirici olacaktır. Bu yıl, travma ve acıları işlememize yardımcı olabilecek ilişkileri arama fırsatları sunuyor. Bu da bizi daha çok görülmüş ve takdir edilmiş hissettirecek.


Koç
19 Şubat'ta, Chiron yıldızı, Kuzey Ay Düğümü ile uyum sağlıyor ve her ikisi de Güneş burcunuzda geçiş yapıyor. Bu size geçmişi bırakma, aşkı tamamen kucaklama, kendinizi ve diğerlerini affetme şansı sunarken aynı zamanda üzerinde çalıştığınız kalp kırıklığını onarma konusunda ilerleme kaydetmenize yardımcı olabilir. Bunu yapmak, 25 Mart, 8 Nisan ve 2 Ekim'deki yaklaşan güneş tutulmaları ile derin bir seviyede bağlantı kurmanıza olanak tanıyacak, size artık hizmet etmeyen ilişkileri serbest bırakmanıza izin verecek. İletişim listeniz küçülmeye başlasa da bağlantılarınızın kalitesinin arttığını fark edeceksiniz.

Boğa
21 Nisan'da Jüpiter ve Uranüs, Güneş'inizi uyumlayacak, size daha fazla bağımsızlık sağlayan ve aynı zamanda ruhsal bağlantıyı destekleyen bir ortaklık için fırsat getirecek. Bu ilişkinizle daha az zaman geçireceğiniz anlamına gelmez; aksine, birbirinize birey olarak büyüme alanı tanıyacaksınız. Böyle yaparak, her ikiniz de olmak istediğiniz kişilere dönüşme şansına sahip olacaksınız. 23 Mayıs, bir araya gelip öğrendiğiniz iç görüleri paylaşmak ve birlikte büyümek için mükemmel bir tarih olacak.

İkizler
Şanslı Jüpiter ve Venüs, 26 Mayıs ve 4 Haziran'da Güneş'inizle birleştiğinde romantik bir neşe hissedeceksiniz. Jüpiter'in bir yıl süren geçişi, duygularınızı ve hissiyatlarınızı analiz etme fırsatı sunar. Ancak 19 Ağustos ve 24 Aralık'ta Satürn'ün Jüpiter'le açı yaptığı zaman, ilişkilerinizin geleceği konusunda belirsizlik ve güvensizlik hissedebilirsiniz. İyi haber ise, 2024'ün son gerilemesinin 26 Kasım'da başlayıp 15 Aralık'a kadar süren dönemi oluyor. Bu dönem duyguları ele almanıza ve partnerinizden ne istediğinize dair netlik kazanmanıza yardımcı olacaktır.

Yengeç
Kariyerinizi ve kişisel yaşamınızı dengelemek, özellikle 25 Mart'taki ay tutulmaları sırasında zorlayıcı olacak. Bu tutulma özellikle Plüton'un 2 Eylül'den 19 Kasım'a kadar Oğlak'a dönmesi sırasında sizi partnerinizle uyum sağlamaya zorlayacak. İş ve partneriniz arasında bir aşk üçgenine düşmemeye özen göstermek önemlidir. İlişkinizi feda etmeden hayatınızın tüm yönlerini yönetmeye çalışın. Birçok çaba ve dikkatli planlama gerektirecek olsa da tatmin edici bir kariyer ve kişisel yaşama ulaşabilirsiniz. Unutmayın her şeye sahip olabilecek kapasitedesiniz.

Aslan
2024'ün büyük bir kısmında etkileyici Plüton'un ortaklıklar evinizde geçiş yapmasıyla, kendinizi bir sisin içinde kaybolmuş bulabilirsiniz (aşkın içinde, tabii ki). Ancak bu, arkadaşlarınıza veya etkinliklere zaman ayıramayabileceğiniz anlamına gelebilir. 15 Ağustos'ta Merkür'ün geri hareket ettiği ve 6 Aralık'ta Mars'ın geri hareket ettiği günlerde (her ikisi de Güneş'inizi etkiliyor), bağlantı kurmak istediğinizde, bu zamanlarda ekibinizden yeterince ilgi görmediğinizden biraz üzülebilirsiniz. Ortaklıklarınız dışında diğer insanlarla zaman geçirmeye de açık olun.

Başak
Bu yıl, her zaman istediğiniz aşkı kucaklayacaksınız. İstediğiniz türde bir ilişkinin sizi yönlendirmesi için içgüdülerinize güvenin. 18 Eylül'de Ay tutulması, kalp meseleleri için taze bir başlangıç sunacak. Nasıl ilerlemek istediğinize siz karar vermelisiniz, başkaları değil. Bu nedenle, aşk hayatınızı kimlerle paylaştığınızı sınırlamaya çalışmalısınız. Sonuçta, kapalı kapıların ardında ve partnerinizle yatak sohbetlerinde neler yaşandığını başkaları bilemez.

Terazi
Bu yıl romantik bir enerji ile başlıyor; 22 Şubat'ta Venüs ve Mars birleşim yapıyor. 25 Mart, 8 Nisan ve 2 Ekim'deki tutulmalar, geçmiş yaraları ve kalp ağrılarını bırakma konusunda önemli kararlar almanızı isteyebilir. İyi haber ise, 4 Haziran'daki Venüs Yıldızı’nın keşişim noktası size isteklerinizi kendi koşullarınıza göre tanımlama çağrısı yapmasıdır. Hayatınızdaki kişiyle devam etmeyi seçebilirsiniz ya da aranızdaki bağı derinleştirmeyi seçebilirsiniz, bunu deneyimlemek için ideal bir zaman olduğunu fark edeceksiniz. Geriye bakmadan ilişkinizde ilerlemeye devam edin.

Akrep
Aşk hayatınız kış boyunca inişli çıkışlı bir seyir izleyecek ve 21 Nisan'dan sonra tekrar yoluna girecek. 18 Eylül'deki ay tutulması, içsel duygularınızı, bazen kendinizi ifade etme konusunda çekingen olduğunuz birilerine, ifade etme fırsatı tanıyacak. Bu, sesinizi yükseltme ve içsel duygularınızı bilinir kılma zamanı olacak. Sonuçta, isteklerinizi ve beklentilerinizi insanlara söylemezseniz, nasıl bilebilirler?

Yay
Bu yıl, özgürlüğüne olan sevgine rağmen, kendini daha çok birleşmeye ve romantik bir girdaba düşmeye meyilli bulabilirsiniz. 8 Nisan'daki Koç Güneş tutulması içindeki bir kıvılcımı ateşler ve sevdiğiniz kişiyle birleşme isteğinizi uyandırır. Ardından, 26 Mayıs'ta Jüpiter İkizler'e girerken, daha da güçlü hisler yaşayabilirsiniz. 4 Haziran'daki Venüs Yıldızı keşişim noktası, belki de gelecek 18 Eylül'deki Ay tutulması sırasında belirsiz olmasına rağmen bir taahhüde yönlendirebilir. Bu yüzden, evrenin işleyişinin tadını çıkarın ve mutluluğun önünde hiçbir şeyin durmasına izin vermeyin.

Oğlak
21 Nisan'da Jüpiter ve Uranüs'ün Boğa burcunda birleşmesi, ilişkilerini beklenmedik şekillerde genişletme fırsatı sunacak. Bu, belki de hoşlandığınız kişinin davetini kabul etmek veya partnerinizle olağan rutininizden saparak eğlenceli bir aktivite yapmak anlamına gelebilir. Yıl ilerledikçe duygularınız derinleşecek. 2 Eylül - 19 Kasım arasında ilişkinizin heyecan verici şekilde geliştiğini göreceksiniz, tabii ki her iki taraf da birbirinin sınırlarına saygı gösterirse.

Kova
22 Şubat'ta Venüs ve Mars, Güneş'inizle birleşerek, sizi daha fazla aşka bağlı hissettirecek. Bu enerji bahara kadar devam edecek, 26 Mayıs'ta Jüpiter İkizler'e girdiğinde ise daha güçlü bir bağlanma isteği getirecek. 4 Haziran'daki Venüs Yıldızı keşişimi, belki de geleceği belirsiz olsa da yeni bir ilişkiye atılmanız için sizi yönlendirecek. Plüton'un 21 Ocak'ta Güneş burcuyla hizalandığı bu tutkulu dönem, 2 Eylül'e kadar devam edecek ve 19 Kasım'da tekrar ortaya çıkacak.

Balık
2024 boyunca bağlılık gezegeni Satürn ve ilham gezegeni Neptün, Güneş'inizle uyumlu olacak. Bu yıl, özel bir bağlantı arzulayabilirsiniz, ancak gerçekleri göz ardı ederek hayal dünyasına fazla kapılmamaya dikkat etmelisiniz. İlişkilerinize farkındalıkla yaklaşarak, ruhunuzun derin ve kutsal bir seviyede anlayan bir partner bulabilirsiniz. İlişkiyi tam anlamıyla tanımlamanız 22 Mart'ta olacak ve 3 Nisan'da bir aşk balonuna bürüneceksiniz. 18 Eylül'deki Ay tutulması bu duyguları yükseltecek ve partnerinizle veya yeni biriyle romantizm etrafında bir yolculuğa başlamanızı sağlayacak.



YAZAR : LİSA STARDUST
DERLEYEN : NİLSU ATALA
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…