• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 ARALIK AYI AŞILAMA YAPANLAR 🐧☃️

Aynen canım. Mesela benim aralık 16da aşılama yapıldı tutmadı. 1 ay ara vereceğiz dedi. Şimdi diyorumki kesin bir sonraki reglide gittiğimde kist var mı yok mu ona bakacak

Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Geçen ay bende klomen ve aşılama yapmıştım olmadı. Tekrar bakladik yarın ignemi vuruyorum bakalım hayırlısı olsun

Bende 21inde aşılama olmuştum maalesef tutmadı kan testi negatif Allah isteyen herkese sabır versin vallahi her ay ümitlenip aynı hayal kırıklığını yaşamak gerçekten çok zor

Bende 21inde aşılama olmuştum maalesef tutmadı kan testi negatif Allah isteyen herkese sabır versin vallahi her ay ümitlenip aynı hayal kırıklığını yaşamak gerçekten çok zor
Bende 21inde aşılama oldum ama test vs vermedim. Doktor 6 ocak da verırsın demıstı. Siz adet oldunuz mu

Bende 21inde aşılama oldum ama test vs vermedim. Doktor 6 ocak da verırsın demıstı. Siz adet oldunuz mu
Yok henüz olmadım duphoston ilaç ve progestan fitil kullanıyordum onları bırakınca 1 hafta içinde olursun dedi doktorum

Yok henüz olmadım duphoston ilaç ve progestan fitil kullanıyordum onları bırakınca 1 hafta içinde olursun dedi doktorum
Acaba bende progestan kullanıyorum diye mi adet olmadım. Hiç belirtin vs varmıydı adet olacagına dair

Acaba bende progestan kullanıyorum diye mi adet olmadım. Hiç belirtin vs varmıydı adet olacagına dair
Hayır hiç yoktu ama şimdi ağrısı başladı bir iki saate başlar adetimde, bu arada 2 gündür kullanmıyorum ilaçları ama umarım sen hamilesindir diye adet olmamışsındır 💖

Hayır hiç yoktu ama şimdi ağrısı başladı bir iki saate başlar adetimde, bu arada 2 gündür kullanmıyorum ilaçları ama umarım sen hamilesindir diye adet olmamışsındır 💖
Bilmiyorum ki aşılamamın 10. gününden itibaren sancı vurmaya başladı dün ve ondan önceki gün pelvik ağrılarım vardı belim de ağrıdı hatta dun aksam sıcak duş da aldım adet olacaksam hani iyi gelir diye. Bakalım hayırlısı Allahtan p.tesiye kadar adet olmazsam gidip test veririm. Bu zamana kadar hiç test yapmadım :) İnşallah bir gün herkes en güzel zamanda sağlıkla kolaylıkla bebeğine kavuşur :):)

Bilmiyorum ki aşılamamın 10. gününden itibaren sancı vurmaya başladı dün ve ondan önceki gün pelvik ağrılarım vardı belim de ağrıdı hatta dun aksam sıcak duş da aldım adet olacaksam hani iyi gelir diye. Bakalım hayırlısı Allahtan p.tesiye kadar adet olmazsam gidip test veririm. Bu zamana kadar hiç test yapmadım :) İnşallah bir gün herkes en güzel zamanda sağlıkla kolaylıkla bebeğine kavuşur :):)
Yani anlattıkların hamilelik belirtiside olabilir, İnşallah hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyorum :)

Kızlar iğnenin 14. Aşılamanın 12. Günü. Doktor aşılamanın 15. Günü test yap ama kan vererek yap dedi. Sizce bekleyeyim mi pazartesi gününü kan vererek mi bakayım? Yoksa kaset test alıp test yapayım mı? Doğru sonuç verir mi şu an sizce?

Merhaba kızlar aralık ayında aşılama yapanlar yapacak olanlar burda buluşalım birbirimize destek olalım hem de belirtilerimizi paylaşırız
Merhaba istanbul avrupa yakasinda olup aşilama yaptiran varmi acaba bende aşilamaya başlamak istiyorum ama Hangi hastne iyi bilmiyorum😐

Back
X