• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 ARALIK AYI AŞILAMA YAPANLAR 🐧☃️

Mutlu haberlerini bekliyoruz inşallah 🥰
Malesef sonuç negatif dün kasık ağrısı ile doktora gittim aşılamanın 15.günüydü .kahverengi lekelenmem oluştu reglim başlamış. Ve kullandığım iğneler sonucunda yumurtalığımda kist oluşmuş kendi doktoruma salı günü gideceğim bakalım o nediyecek nasıl bir yol izleyeceğiz bakalım. Gebelik sanarken bu durumu yaşamak beni biraz sarstı.

Malesef sonuç negatif dün kasık ağrısı ile doktora gittim aşılamanın 15.günüydü .kahverengi lekelenmem oluştu reglim başlamış. Ve kullandığım iğneler sonucunda yumurtalığımda kist oluşmuş kendi doktoruma salı günü gideceğim bakalım o nediyecek nasıl bir yol izleyeceğiz bakalım. Gebelik sanarken bu durumu yaşamak beni biraz sarstı.
Kendini üzme vakti saati geldiği zaman olucak buna hep inan inşallah herşey gönlünce olur 2.ci aşılamanmıydı

Peki 2.aşılama tedavisine başlamak için nasıl karar aldınız. ilk tedaviden sonra ikinci tedaviyi düşünmek beni hem maddi hem manevi ve düşüncesel olarak yıpratıyor.
2 ay ara verdim yaş gidiyor die çok beklemek istemedim 3.yüde doktorum tavsiye etmedi son hakkım Buda benim sonrası ya tüp bebek yada biraz akışına bırakmak çünkü bizde de bir problem yok

Kızlar bende elendim. Aşılamanın 11. Gününde adet oldum cuma akşam . Geride kalanlardan güzel haberler alırız insallah

Kızlar bir şey soracağım ben de 27 aralıkta geçen cuma aşılama oldum ertesi gün şeffaf kırmızılı bir akıntı geldi bir kere başka da gelmedi böyle bir şey yaşayan var mı

Bende 26 aralıkta aşılma oldum ve o günden bu yana ara ara birden kasık ağrılarım oluyor 9 ocağı nasıl bekleyeceğim bilmiyorummmmmm

Kızlar bir şey soracağım ben de 27 aralıkta geçen cuma aşılama oldum ertesi gün şeffaf kırmızılı bir akıntı geldi bir kere başka da gelmedi böyle bir şey yaşayan var mı
Evet bazı kişilerde bu görünüyor normal bir durum olduğunu söyledi doktor sıkıntı yapmana gerek yok

Kızlar asilamam tutmadı ve bugün nerdeyse adet oluşumun 4. Günü çok yoğun kanamam var ağrı da çok oldu iki üç gün. Aynı durumu yaşayan var mı

Kızlar asilamam tutmadı ve bugün nerdeyse adet oluşumun 4. Günü çok yoğun kanamam var ağrı da çok oldu iki üç gün. Aynı durumu yaşayan var mı
canım hayırlısı olsun moralini bozma allahtan umut kesilmez. Benimde aşılamamın 8. Günü regl olacak gibi sancı giriyor arada hayırlısı bakalım. Benim aşılama öncesi iğnelerden beri çok ağrım oldu. Aşılamadan sonra katlandı bu ağrılar şimdi hafifledi ama regl olacak gibi hissediyorum. Sanırım ilaçların etkisi ile ağır geçiriyoruz bu süreçleri. Çok geçmiş olsun.💐

canım hayırlısı olsun moralini bozma allahtan umut kesilmez. Benimde aşılamamın 8. Günü regl olacak gibi sancı giriyor arada hayırlısı bakalım. Benim aşılama öncesi iğnelerden beri çok ağrım oldu. Aşılamadan sonra katlandı bu ağrılar şimdi hafifledi ama regl olacak gibi hissediyorum. Sanırım ilaçların etkisi ile ağır geçiriyoruz bu süreçleri. Çok geçmiş olsun.💐
İnşallah güzel bı haber alirsin canim

Back
X