- 12 Temmuz 2022
- 24.873
- 3
- 89.190
- 528
Kız bebonun zararları, bizimki direkt üstümüze işiyo mfkgSleepy ecologic serisinde indirim vardı, 2 numara aldım denemek için Prima Premium Care 1 numara ile aynı boyutta kızlar. Sıkıntı olmazsa dönüşümlü kullanırım Prima’yla. Tanesi 2.74’e geldi. Yalnız alt açma örtüsü 15 günde 40 tane gitti bizde, ne zaman altını açsak ya işiyor ya kakalıyor. Yok mudur bunun ucuzu zjdksk
Bu gece yıkayıp uyutacağız, bakalım rekor kaç olacakuyanır bence büyüdüler çünkü. bi denesen mi doktora sorup. en azından eşiğini öğrenirdin ne kadar böyle emmeden durabilir diye
Sorma anam çok masraflıKız bebonun zararları, bizimki direkt üstümüze işiyo mfkg
Ben demiştim hatırlıyorsan stoklayın bol bol diyeSleepy ecologic serisinde indirim vardı, 2 numara aldım denemek için Prima Premium Care 1 numara ile aynı boyutta kızlar. Sıkıntı olmazsa dönüşümlü kullanırım Prima’yla. Tanesi 2.74’e geldi. Yalnız alt açma örtüsü 15 günde 40 tane gitti bizde, ne zaman altını açsak ya işiyor ya kakalıyor. Yok mudur bunun ucuzu zjdksk
ben de bugün bu temiz niyetlerle yıkadım belki uyur diye bi saat uyudu sağ olsunBu gece yıkayıp uyutacağız, bakalım rekor kaç olacak(anası bütün gece başında bekledi sjfkdk)
İndirime girince stoklayacağım ya, hiç de sevmem stok yapmayı ama faydalar faydasız imkanlar imkansız şu anBen demiştim hatırlıyorsan stoklayın bol bol diyeama şimdi çok nadir kaza yaşıyoruz eskisi gibi çok gitmiyor en ucuz yine e bebekteki indirime girince almak lazım bol bol
Ben Forbiome aldım, üç gün oldu başlayalı. Henüz etkisini bilmiyorum. Kullanmanın zararı yok bence, bağırsak florasina destek. Çay da hem gaza hem süt artışına iyi geliyormuş. Allah affetsin çok dandik görünüyor küp şeker şeklinde ama L Lila2455 çok övdü, alacağımNeymiş o çay ben de alayım. Bir de bebeğe probiyotik doktor vermedi ben de bilmeyince sormadım. Kullanmanın bi zararı var mı acaba? Neden kullanıyorduk onu
Ne sekilde uyutursam uyutayım kucagımdan bıraktıgımda maksimum 10 dkya uyanıyor ama bu kadar kötü değildi ya başlarda 4-5 gündür cozutru iyiceneBen önce göğsümde uyutuyorum pilates topunda sonra yatırıyorım yüzüstü yani o pozisyonda uyutuyorum
ben değiştireceğim bezin altına yerleştiriyorum temiz bezi. pis bezi cıkartırken poposu alt acma örtüsüne değil temiz beze yerleşmiş oluyor. Sizin bebek kız Böyle alt acma örtüsü temiz kalır ama bizim erkek bebeler yere göge fıskırttıgı için aynı sey gecerli olmuyorSorma anam çok masraflıdün elime bok fışkırttı ama delilerce alt açma örtüsü gidiyor altın takmaktan daha mantıklı şöyle 10lu alt açma örtüsü getirmek bizim eve djfkdkd
Ben kendim aldım karıştırıp demliyorum. Rezene kimyon papatya. Kendi doktorum tavsiye etmişti bu 3lüyü bebekte gaz için. Hiçbir cay ve kahve seklini sekerli içemediğim için almadım o küplerden
Araştırayım onada bakayım nerelerde geçerli diye teşekkürlerBen Hp sigorta yaptirdim 18000 kusur tl ama ocakta zam gelecekti noldu bilmiyorum.
Canım 12. Haftaya kadar şiddetli devam eden etti. Prilam Dr ve gaviscon şurup kullandım hamileliğim boyuncaMerhabalae geçmiş olsun bende 10 haftalıgım safra kusuyorum hep hazımsızlıgım var sanırım bu durumun adı safra reflüsü. Ne durumdasınız simdi
Ben de şimdi primaya geçtim bakalım iyi olur inşBenim bebeğim de sleepy kullanırken çok rahatsız oluyordu ağlıyordu pişik oluyordu. Her ne kadar istemesem de prima almak durumunda kaldık ne sızdırma ne pişik kalmadı kakasını yapsa bile uyuyo şimdi . Ama sleepy varken ağlıyordu. Pişik kremlerini değiştirdim vs vs ama en sonunda bezi değiştirmek durumunda kaldım
İyi yapmışsın ben ecologic serisini daha çok sevdim. Pişik kremi de pek kullanmiyorum gece uykusuna geçerken sürüyorum genelde sorun yaşamadık.Sleepy ecologic serisinde indirim vardı, 2 numara aldım denemek için Prima Premium Care 1 numara ile aynı boyutta kızlar. Sıkıntı olmazsa dönüşümlü kullanırım Prima’yla. Tanesi 2.74’e geldi. Yalnız alt açma örtüsü 15 günde 40 tane gitti bizde, ne zaman altını açsak ya işiyor ya kakalıyor. Yok mudur bunun
Bak bakalım, ben live hospital Musa kazım çağlar a gidiyorummmTülin Köksal cano. Koru'daki doktoru çok sevmedik bi de ne bileyim bi sorum olduğunda adama ulaşma şansım yok, muayenede soru sorunca ters ters bakıyor falan garip. Tülin de biraz pahalı bilemedim seversek devam ederiz yine de
1. Ay kontrolüne kadar bennde masaj yapamiyordum zarar verecem diye endiseliydim. Baktım doktor evirip çeviriyor ben de yapıyorum artık o cesaretleAa o jellerden de var. Minik olanı bulamadım diğeri de büyük baya. İşe yarayınca bulunmuyor zaten evde şu aradıklarımben de masaj yapamıyorum ağlamasından ya acaba çok mu gaz olduğuna işaret
Kızım baş kontrollü doğmuştu kollarıyla kendini çok rahat kaldirabiliyordu ben doktor onayıyla 1. Aydan itibaren gece de yuz ustu yatirabiliyordum onu. Zaten 2 aylıkken de dönmüştü erkenden. Ama oğlum o kadar guclu degil henüz belki de biraz erken doğduğundan. Gece cesaret edemem ona ama dediğin gibi gündüz yatiriyorum.Ben önce göğsümde uyutuyorum pilates topunda sonra yatırıyorım yüzüstü yani o pozisyonda uyutuyorum
+1 ama çok eğleniyorum özellikle babasına denk getirdiğindeKız bebonun zararları, bizimki direkt üstümüze işiyo mfkg
Benimki döndürebiliyor kafasını olmadı doktora kontrole gittiğimizde sorayım bende yatırayım mı diye gündüz sürekli kontrol ediyorum bir sağa bir sola döndürüyor kafasını burnunu hiç kapatmadı ama tabi kendi kendime gece öyle yatıramam benim üstümde yatıyır ama ben farkediyorum kımıldadımıKızım baş kontrollü doğmuştu kollarıyla kendini çok rahat kaldirabiliyordu ben doktor onayıyla 1. Aydan itibaren gece de yuz ustu yatirabiliyordum onu. Zaten 2 aylıkken de dönmüştü erkenden. Ama oğlum o kadar guclu degil henüz belki de biraz erken doğduğundan. Gece cesaret edemem ona ama dediğin gibi gündüz yatiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?