- 31 Ağustos 2012
- 21.726
- 35.029
Canim coğrafyada 200 soru var çok değil.Kaç günde bitireceksin canım
Dilbilgisi ise yazım noktalama, ses bilgisi bu 3 konuyu cozecem sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim coğrafyada 200 soru var çok değil.Kaç günde bitireceksin canım
Canim bana gönderir misin dil bilgisi ve coğrafyayı ?
Göndereyim dicektim canım ama bulmuşsun galiba ?Tamam canim bende bulup indirdim şimdi.
Coğrafyada bende neden daha çok soru var ya aynı kitap değil mi karakutuCanim coğrafyada 200 soru var çok değil.
Bende çıkmış paragraflar baksam mı diyorum yaa offfCanim coğrafyada 200 soru var çok değil.
Çok olsun canım daha iyiGöndereyim dicektim canım ama bulmuşsun galiba ?
Coğrafyada bende neden daha çok soru var ya aynı kitap değil mi karakutu
Bu karakutu değil canım. Kpss de çıkmış soruları buldum. Yeter bu 10 günde bunu yapabilirim ancakGöndereyim dicektim canım ama bulmuşsun galiba ?
Coğrafyada bende neden daha çok soru var ya aynı kitap değil mi karakutu
Dil bilgisi pdfine nasıl ulaşabilirim acabaVar canım
Ama dilbilgisinin kara kutusunu çözer miyim emin degilim çok geri yıllara gidince sorular basitleşiyo. Youtubedan meb kazanım dilbilgisi soru çözümlerini izlemeyi planlıyorum. Direkt ösym soruları gibi onlar
Telegram gruplarında varDil bilgisi pdfine nasıl ulaşabilirim acaba
Aynen öyle canımKızlar calisiyorm ama boşlukta gibiyim siz de öyle misiniz ya ? Bi tuhaf ruh hali hem salmış gibi hem sıkı sıkı tutuyormuş gibi
Çalışıyorum ama inşallah aklıma giriyodur elimden geleni yapıyorum
Canim bir program yaptım kafamdaKızlar calisiyorm ama boşlukta gibiyim siz de öyle misiniz ya ? Bi tuhaf ruh hali hem salmış gibi hem sıkı sıkı tutuyormuş gibi
Çalışıyorum ama inşallah aklıma giriyodur elimden geleni yapıyorum
Zaten bu sınavın yarısından çoğu psikoloji...Canim bir program yaptım kafamda
Ona göre çalışacağım bakalım
Son hafta 10 net fark edecek bir çalışma yapacak halde degiliz zaten, bugüne kadar ne olduysa o artık.
Herşeyden önce psikolojimizi sınava hazırlamamız gerek
Evet buna benzerdi canımEki Görüntüle 3100294
Safransari safran bi ara senin yediiklim denemesinde sorduğun soru bu muydu? Daha doğrusu şıkları aynı miydi hatırlıyo musun?
Hakan hoca anlatmış videosunda da görünce hatırladım
Evet canim cevap ne dedi burada hoca ?Eki Görüntüle 3100294
Safransari safran bi ara senin yediiklim denemesinde sorduğun soru bu muydu? Daha doğrusu şıkları aynı miydi hatırlıyo musun?
Hakan hoca anlatmış videosunda da görünce hatırladım
Özellikle belirtti bikac derstir buna düşmeyin diye.Evet canim cevap ne dedi burada hoca ?
Ben E yapmıştım ama cevap B imiş.
Geçmiş olsun kuzumKızım gece rahatsizlandi,
Bugün okula gonderemedim bende denemeye gidemedim. Evdeki denemelerden çözeceğim artık.