- 25 Nisan 2009
- 34.320
- 39.768
Doğru ve yanlış sayını da yazarsan daha motivasyon olursun .Deneme ve analiz
Tarih 30
Coğrafya 137
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru ve yanlış sayını da yazarsan daha motivasyon olursun .Deneme ve analiz
Tarih 30
Coğrafya 137
Kpss sınavından sonra bütün kitapları evden yolladım. Çok bunalmistim çalışmaktan.haklisin.Ay ben atansam hiç bakasım gelmez bunlara hatta inşallah atanırsam kitapları yakmak istiyorum
Olur canım da deneme kalmadi elimde, yeni almam gerekiyor o yüzden 4,5 ay varNe kadar zaman kaldı sınava. Haftada 2 deneme daha iyi olmaz mıydı.
Benim motivasyon yerle bir olur canımDoğru ve yanlış sayını da yazarsan daha motivasyon olursun .
Olabilir öyle durumlar haklısın uyku düzenide bozuldumu toplayana kadar 1 hafta puf oluyorYok kuzum yorgundum biraz gece geç uyudum dengem bozuldu veremedim kendimi o yüzden
Nasıl kendini iyi hissedeceksen öyle olsun canım ama sevindim kafanda böyle bir düzen kurmana ve inşallah verimli olur senin içinBen haftada bir gün deneme yapmaya karar verdim. Artık zamanıdır, en azından alışma olsun.sonuca moralimi bozmayacağım
Bende işte evet o kadar bunaldımki evde kitap koyacak yer yok zaten çocuk hepsinin köşelerinden yemeye başladı okunan yerleride çözüyorum . Bi atanaydık inşallah bende uzaklaştırmak istiyorumKpss sınavından sonra bütün kitapları evden yolladım. Çok bunalmistim çalışmaktan.haklisin.
Nasılsın sweetim canım? Önce halini sorayım sonracıma tokat gelir mi gelmez mi karar vereyimBeni bi tokatlayın kendime getirin litfen
Inş olur canım benim, bi yol bulmaya çalışıyorumNasıl kendini iyi hissedeceksen öyle olsun canım ama sevindim kafanda böyle bir düzen kurmana ve inşallah verimli olur senin için
Canım atanma sürecinden bahseder misin hangi kurumdasın,kaç puan ile atandın neler yaşadın ben bunu daha önce sordum mu hatırlamıyorum, eğer sorduysam kusura bakma canımKpss sınavından sonra bütün kitapları evden yolladım. Çok bunalmistim çalışmaktan.haklisin.
Iyi diyelim iyi olsunNasılsın sweetim canım? Önce halini sorayım sonracıma tokat gelir mi gelmez mi karar vereyim
anladım. öyle düşünme. yavaş yavaş doğru sayın artacaktır.Benim motivasyon yerle bir olur canım
kıyamam çocuk yiyor mu kitaplarının köşeleri.Bende işte evet o kadar bunaldımki evde kitap koyacak yer yok zaten çocuk hepsinin köşelerinden yemeye başladı okunan yerleride çözüyorum . Bi atanaydık inşallah bende uzaklaştırmak istiyorum
En iyisiyeniden sayı problemleri açtım . videoyu durdurup kendim çözmeye çalışacağım.
Ne mutlu sana canım, gözün aydınsafran bilir .
benim de biri 1 yaşındaydı çalışmaya başladığımda. diğeri 6 yaşında.
o şekilde ders çalışmıştım.
zorluğunu bilirim.
çok çalışmaktan kafayı kırdım o dönem.
Allah nasip etti oldu benim.
çok zor yoksa.