2023'de Ankara Diren Çelik'e meme büyütme ameliyatı olan var mı?

evrem00d

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2022
4
3
28
Merhaba arkadaşlar kendimi bildim bileli göğüslerimin küçük olmasından şikayetçiyim artık ameliyat olma kararı aldım 10aylık bebegim var süreç çok mu zor ne kadar sürede toparlarım ve en önemlisi 2023de diren çelik'e ameliyat olan varsa fiyat nedir 🌸🙏

Merhaba arkadaşlar kendimi bildim bileli göğüslerimin küçük olmasından şikayetçiyim artık ameliyat olma kararı aldım 10aylık bebegim var süreç çok mu zor ne kadar sürede toparlarım ve en önemlisi 2023de diren çelik'e ameliyat olan varsa fiyat nedir 🌸🙏
Emzirme devam ederken yapılmıyor diye aklımda kalmış ama yine en doğru bilgiyi doktor verir süreç kolay diyemem ama çok zor da değil biraz kişiye bağlı ama ilk günler kesinlikle yardıma ihtiyaç duyacaksınız bebeğiniz olduğu için onu 1 ay kucağınıza alamayacağınızı aklınızda bulundurun benim çocuğum yok fakat köpeğimle iletişimime çok dikkat etmek zorunda kalmıştım. Benim sürecim zor değildi 1 oldu ameliyat olalı ama her şeyi çok ağırdan aldım bunun da etkisi olmuştur. Doktor ile ilgili bilgim yok ama fiyat konusunda fiyatı 2022 Aralık ayında alıp fiyat aldığım gibi o fiyat üzerinden Ocak 2023 e randevu almıştım ve 45 bin TL ödemiştim belki fikir oluşur diye yazdım. Doktorum yeni yılda fiyatların artacağını söylemişti

Ameliyat oldunuz mu ? Mesaj atınca ücret bilgilendirmesi yapıyorlar watsaptan yazin

merhaba, ben de dr diren çelik'e 2023 mart ayında ameliyat oldum. protezli meme dikleştirme işlemi yapıldı. sonuçtan çok memnunum. tereddütsüz ameliyat olabilirsiniz. bilgisi ve hassasiyeti ona olan güvenimi arttırdı.ayrıca ameliyat olduktan sonra da takip etmeyi kesinlikle bırakmadı başkaları gibi nasıl olsa parayı aldım gibi bir davranışı söz konusu değil. tüm süreçlerde detaylı ilgilendi ve yanımda oldu. aklınızda soru işareti kalmasın.

X