Ah kuzum benimde negatifi aldığımda gözlerim kan toplayan kadar ağlamışlığım var 2 yıldır kuruma çizgilerini görüp umutlanma mı dersin pozitif görüp kan testinde negatif görme mi dersin. Bende çok düştüm yoruldum burdaki diğer hanımlarda aynı şekilde herkes farklı şekilde sınav veriyor fakat derdimiz aynı.
Muayne öncesinde kapının önündeki gebeleri görüp bebekleri görüp ağlar dururdum. Eşim de hep elimden tutan düştüğüm yerden kaldıran olurdu. Bak bebeğimiz yok ama huzurluyuz hiç bir eksiğimiz yok hayatımızda herşey yolunda ama diyorum komşumuz yeni evlendi bebeği hemen oldu. E ama sabah akşam kavga ediyorlar huzurları var mı diyor. Haklı. Çok haklı yeni kuzenim evlendi oda hemen gebe kaldı kayınvalidesihle arası çok kötü onunda. Yani demek istediğim. Halimize şükretmek lazım. Rabbimize gönülden teslim olmamız lazım o hayırlı olanı hayırlı zamanda nasip edecek bize. Ha nasip etmedi yinede ona şükredeceğiz çünkü vermediyse de vardır bir bildiği. Biz bilemeyiz rabbim bilir. Ben bunun bilincine geçtiğimiz ay vardım inan o zamandan beri oldukça rahatım gönlüm rahat yani. Olsaydı belki hayırsız evlat olacaktı belki yada onu kaybedecektim rabbim Ben evlat acısı çekmeyeyim diye vermedi diye düşününce daha kolay oluyor herşey.
Rabbim en hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin kuzum hepimize
Ama nolur isyana kapılma rabbim sana sabır versin inşallah