- 18 Nisan 2021
- 14.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.383
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.581
8 günİnşallah kuzum darısı sizeSenin kaç gün kaldı bata canım
Aslında tam doğmak gibi değilde nubu cok belliydi %70 tahmin etmiştimYaaa demiştin zaten içine doğmuş demekki sağlıkla gelsin minik kuzu
Off heyecanlı bekleyişler başladı desene
Sus girme aklımaAslında tam doğmak gibi değilde nubu cok belliydi %70 tahmin etmiştimsağol kuzusum darısı size
Off heyecanlı bekleyişler başladı desene3 gün sonra bir predictor early iyi gitmez mi
Maşallah sizeEveeetİpek cimcimesi geliyorrr
Ah canımm sağlıkla doğsun inşallahhhBu arada cinsiyeti dün öğrendim ben KIZ bebek geliyormuşdarısı sizlerin başına olsun en kısa zamanda inşallah Selizay MaviMujdem MaviSasa234 @Ballgrill @Hali @papatyamveben adını unutugum varsa affola
Canımm teşekkür ederimm inşallah AminnnMaşallah size
Ne çok mutlu oldumsağlıkla gelsin inşallah
Teşekkür ederim canısıAh canımm sağlıkla doğsun inşallahhhbizlere de dua et lütfenn
Ahahaa aynısı 4 gün inşallah dayanır bakalımKuzum benim cok sağoll darısı bu ay size inşallah
20mm yumurtayı ne zaman görmüştünüz dün mü? Kurut bizde de 3 gün üst üste olmuştu birde iğneden önce olmuştu
Bizimde öyle şükür, tek başına tüm hastaneye bedelHangi tahlilleri istediğine baktım şimdi baya tüm tahlillerim yapilcak bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırım check-up gibi kandaki tüm değerlere baktiruyor masalalh burdaki aile hekimlerimiz çok iyi çok şükür
YaaaEveeetİpek cimcimesi geliyorrr
Kan testi veririmde düşük çıkarsa kafaya takarımBiraz geç yumurtlama olmuş olabilir. Ya kan testi ver net olsun, ya da idrar testi yap belki çıkar
Normal canımmAhahaa aynısı 4 gün inşallah dayanır bakalım20 mm dün gördü iğne yaptık inşallah işe yarar bakalım yalnız dün bir titreme bir yanma oldu bugün hiç bişey yok kasık ağrısı vs yok normal mi?
Yaaaismin güzelliğine bakkk,
İpek gibi güzel duru, ama kendini göstermek, göze çarpmak için cilveli tatlı şımarık cimcimeÇok sevdim yiğenimin adını, teyzesi yesin onu
İnşallahYumurtlamadan sonra 14-15 gün geçtiyse kana geçmiştir bat öncesi çıkmayabilir yaşadım daha önce ins. pozitife döner canım
En sevdiğim ve kızım olursa düşündüğüm isim maşallah ismiyle büyüsünEveeetİpek cimcimesi geliyorrr
Gerçekten öyle, hayatı boyunca taşıyacak öyle tanınacak. Bu sorumluluk çok fenaNormal canımm
teşekkür ederizz teyzesiiii şimdiden başlayın isim seçmeye vallaa cok zormusss
Hamile kalabiliyorsun diyor, kimyasal ile sonuçlanması dogru embriyo oluşmadığı için oluyor diyor. Dogru oluşması aşılama ile olmayabilir normal birliktelikten bi farkı yok diyorNeden aşılama mantıklı olmaz dedi?
Maşallah hadi inş sağlıkla eline almakta nasip olsun.. Tatliş bir kız daha geliyorBu arada cinsiyeti dün öğrendim ben KIZ bebek geliyormuşdarısı sizlerin başına olsun en kısa zamanda inşallah Selizay MaviMujdem MaviSasa234 @Ballgrill @Hali @papatyamveben adını unutugum varsa affola
Ayy çok az kalmış.. Dayanamyıp 3-4 gün sonra yaparsın daha çabuk öğrenirizInşaallah kuzum bakalım bakim. 7 Gün sonra test yapacam. Hayırlı sonuç çıkar İnşaAllah. Rabbim hepimizin gönlünde olanı nasip etsin.
ay çok heycanlı cinsiyeti öğreneceksinAslında 12 olmam lazım ama geç yumurtladigim için geriden geliyor bir hafta kadar o yüzden hiç bisey söylemedi bende sormadım iki hafta sonra tekrar gidicem umarım netleşir artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?