- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.241
Benimde şuan 3-4 cm arası değişiyor engel değil diyor doktorum.3.5 cm çikolata kisti var şuan kuzum. Hemorajik kist olabilir demişti bir doktor son gittiğim kesinlikle çikolata kisti dedi. 6 cmdi geçen ay parça düşürdüm
Hayırlı kandillerrKızlar hayırlı kandiller dualarimdasiniz bu gece birbirimize bol bol dualar edelimAllah mujdeli haberi cümlemize nasip eylesin insallah
Silik bile değil ki belirgin canımGünaydınlar var mı çizgi ben mi yanlış görüyorum ilk defa silik çizgi gördüm
Günaydın,Günaydınlar var mı çizgi ben mi yanlış görüyorum ilk defa silik çizgi gördüm
Aslınd hep erken gelmeyebilir, sanırım bünyeye göre değişiyorCanım çok üzüldümbir tedavi sürecine girince adet de erken mi geliyor acaba ben de daha önce
çatlatma iğnesi yaptığım ay erken olmuştum..
Kızlar herkesin Miraç Kandili mübarek olsunKızlar hayırlı kandiller dualarimdasiniz bu gece birbirimize bol bol dualar edelimAllah mujdeli haberi cümlemize nasip eylesin insallah
İnşallah vardır canımGünaydın,
Var gibi canım kan ver istersen çok ümitlendirmeyeyim ama güzel olsun inşallah
Yaa belirgin miSilik bile değil ki belirgin canımAdet günün de geçtiyse kan ver hemen
Kızzz var tabi olmaz mıGünaydınlar var mı çizgi ben mi yanlış görüyorum ilk defa silik çizgi gördüm
Benim kistimde kanama alanı %75lik kısmı kaplıyor, doktorum kahveyi bile azaltacaksın dedi. Adaçayı, yeşilçay, maydonoz ödem atan herşey kistine zararlı dedi. Ocak reglim bir tuhaf oldu bir türlü sökülmedi bende civanperçemi çayı kaynatıp içtim 2 saat sonra bir ağrı başladı ama anlatamam kıvrandım yürüyemedimBenimde şuan 3-4 cm arası değişiyor engel değil diyor doktorum.
Bu ay inşallah tutunsun miniğin o kistler de tamamen yok olup gitsin inşallahhh
Geçen ay bir şey mi yaptın da düştü yoksa kendiliğinden mi
Ben 2 ay önce soğan kürü yaptıydım doktorum kistinde kanama alanı oluşmuş yapma dediydi halbuki bir çok kişiye faydalı gelen şey bana gelmedi
Benmde ilk aşılamam bugün 12. Gün ama test için ,3 marta randevu almıştım beklemek zor geliyor dün gece duphaston ilacı bitti dua halindeyim devamlı sanırım yarın sağlık ocağına gidicem regl olmazsam normalde bugün regl günüm ama bakalm yarına kadar neler olacskİnşallah canım hepimiz için güzel ve hayırlı bir ay olur inşallah
Bugün 12. Gün mü?Google'dan baktım şimdi 14. Gün diyor hep yazılar öğrenmek için en iyisi beklemek galiba böylesi de çok zormuş ya rabbim ferahlık veren inşallahstres dolu zamanlar
Evet cnm içim içimi yiyor dün geceden beri hapin etkisi gectimi gecmedimi bilmiyorum ama sanırım yine 3 marta kadar beklicem 2 haftaya sonuç belli oluyormuşBugün 12. Gün mü?
Aslında bugün yapsan belli olur ama sen bilirsinEvet cnm içim içimi yiyor dün geceden beri hapin etkisi gectimi gecmedimi bilmiyorum ama sanırım yine 3 marta kadar beklicem 2 haftaya sonuç belli oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?