Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3.5 cm çikolata kisti var şuan kuzum. Hemorajik kist olabilir demişti bir doktor son gittiğim kesinlikle çikolata kisti dedi. 6 cmdi geçen ay parça düşürdüm
Benimde şuan 3-4 cm arası değişiyor engel değil diyor doktorum.
Bu ay inşallah tutunsun miniğin o kistler de tamamen yok olup gitsin inşallahhh
Geçen ay bir şey mi yaptın da düştü yoksa kendiliğinden mi
Ben 2 ay önce soğan kürü yaptıydım doktorum kistinde kanama alanı oluşmuş yapma dediydi halbuki bir çok kişiye faydalı gelen şey bana gelmedi

Kızlar hayırlı kandiller dualarimdasiniz bu gece birbirimize bol bol dualar edelim Allah mujdeli haberi cümlemize nasip eylesin insallah
Kızlar herkesin Miraç Kandili mübarek olsun Hepimizin duası belli, duyan belli İnşallah bu yıl anne olma heyacanını bize de yaşatır Rabbim Dualarda buluşalım

Benim kistimde kanama alanı %75lik kısmı kaplıyor, doktorum kahveyi bile azaltacaksın dedi. Adaçayı, yeşilçay, maydonoz ödem atan herşey kistine zararlı dedi. Ocak reglim bir tuhaf oldu bir türlü sökülmedi bende civanperçemi çayı kaynatıp içtim 2 saat sonra bir ağrı başladı ama anlatamam kıvrandım yürüyemedim sonra duşa girdim sıcak suyla ovdum ki kesinlikle oda yasaktı ağrıyla unuttumsonra banyoda siyah bişey düştü löp diye ardından ıkındıkça sert ciğer gibi aşırı siyah bişeyler çıkmaya başladı kendim resmen tutup çekerek çıkardım.doktora resmini gösterdim kistin parçası gibi duruyor dedi 6 cm kist 3e düşmüştü koparak düştüğü için zehirledi.Ocaktan bu yana yarım cm daha büyüdü.O günden beri toparlanamadım hala ağrılarım devam ediyor. Allah sana da biran önce güzel haberler verirsin kuzum

İnşallah canım hepimiz için güzel ve hayırlı bir ay olur inşallah
Benmde ilk aşılamam bugün 12. Gün ama test için ,3 marta randevu almıştım beklemek zor geliyor dün gece duphaston ilacı bitti dua halindeyim devamlı sanırım yarın sağlık ocağına gidicem regl olmazsam normalde bugün regl günüm ama bakalm yarına kadar neler olacsk
Böyle içim içimi yiyor yapcak bişi yok beklicez

Google'dan baktım şimdi 14. Gün diyor hep yazılar öğrenmek için en iyisi beklemek galiba böylesi de çok zormuş ya rabbim ferahlık veren inşallah stres dolu zamanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…