Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Avokado yiyiciler burada mı? Zorla yiyorum şu mereti. Bu kadar zor yediğim bir şeyin tanesine 10 tl vermek canımı sıkıyor
Eki Görüntüle 3014467
Ben bu sefer almadım.. Bence net bi etkisi yok.. Rahim için Nar yediğim ile yemediğim kalınlaşma aynı çıktı..
Avakado da aynıdır diye düşünüyorum.. Bu sefer ekstra hiç birşey yapnayacağım…

Folik asit olarak ne kullaniyorsunuz? Hatırlamıyorum ben hiç hangisini kullanmadığımi önerilere açığım
Ben folidoce kullanıyorum. İmom denedim ama mideme çok dokundu.. Çok ilaç alıyorum diye oluyor sanıyordum ama öyle dğeilmiş..
Bugün gene folidoce aldım..

Ahanda hevesim kaçtı, yemiyom
Bence yeme.. Sömürü sistemi..
Arkadaş tüp bebeğe geçtim. Bak yeni evlendin herşeyine baktır sonra korun dedim.. Kız 2 gün önce 3 aylık hamileyim diye geldi… Zaten 5 aylık evli Ve eve 3 saatte gidip geliyor.. Yani çocuk o yollarda tutunmuş…

Velhasıl.. Tutunacak olanı hiç birşey durduramıyor..
bBende folik asit dışında ekstra hiç birşey almıyorum…
Aldığım onca peogesteron hariç

Vay anasını

Benim hamile olduğumu öğrendiğim ay yine avokado yemiştim evet ama köyde ceviz de toplamıştım bir eşim birey sözü ile kapatayım, herkes avokado mu yiyor?

Vay anasını

Benim hamile olduğumu öğrendiğim ay yine avokado yemiştim evet ama köyde ceviz de toplamıştım bir eşim birey sözü ile kapatayım, herkes avokado mu yiyor?
Kuzu ben bu ekstraların ruhu zedelediğini düşünüyorum artık. Birşey yapıp negatif görmek daha üzücü..
Güncelleme
Ovitrelle..202 TL
Estrofem....33 TL
Folidoce..76 TL

Kuzu bunlar gereklilik.. Bu gerekliliklerin yanına başka gereklilikler eklersek vallahi kaldıramayız...

Haklısın kuzucum.. Psikoloji gidiyor yavaştan

Hem teşhiş hem tedavi.. Hadi bakalım inşallah faydası olacak ve hemen bebiş gelecek ardından

İnş histeroskopi sonrası senden güzel haberler alacağız...

Yumurtlama olan taraftaki kasığım çok ağrıyor, tüplere takılmadı inşallah. Azıcık zıplasam mı ahah
Kız zaten 2-3 gün oldu yumurta çatlayalı. 6 gün sonra rahme düşüyor. Sana diyorum onlar rahim hareketi kabul etmiyorsun Tüpçüklerde şuan uzun bir otoban geçiyor

Kız zaten 2-3 gün oldu yumurta çatlayalı. 6 gün sonra rahme düşüyor. Sana diyorum onlar rahim hareketi kabul etmiyorsun Tüpçüklerde şuan uzun bir otoban geçiyor
Kız tüpümden taraf ağrıyor zaten tek taraflı, rahim değil. Geçemiyorsa ya içime huni ile zeytinyağ akıtma fikri çık aklımdan ahahahahs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…