- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.101
Ben bu sefer almadım.. Bence net bi etkisi yok.. Rahim için Nar yediğim ile yemediğim kalınlaşma aynı çıktı..Avokado yiyiciler burada mı? Zorla yiyorum şu mereti. Bu kadar zor yediğim bir şeyin tanesine 10 tl vermek canımı sıkıyor
Eki Görüntüle 3014467
Ahanda hevesim kaçtı, yemiyomBen bu sefer almadım.. Bence net bi etkisi yok.. Rahim için Nar yediğim ile yemediğim kalınlaşma aynı çıktı..
Avakado da aynıdır diye düşünüyorum.. Bu sefer ekstra hiç birşey yapnayacağım…
Ben folidoce kullanıyorum. İmom denedim ama mideme çok dokundu.. Çok ilaç alıyorum diye oluyor sanıyordum ama öyle dğeilmiş..Folik asit olarak ne kullaniyorsunuz? Hatırlamıyorum ben hiç hangisini kullanmadığımi önerilere açığım
Allah razı olsun.. Bende bş moda girdim bakalımİnşallah tutunacak sıkı sıkı, dualarım seninle, çok yazamasam da takip ediyorum hepinizi kızlar
Bence yeme.. Sömürü sistemi..Ahanda hevesim kaçtı, yemiyom
Vay anasınıBence yeme.. Sömürü sistemi..
Arkadaş tüp bebeğe geçtim. Bak yeni evlendin herşeyine baktır sonra korun dedim.. Kız 2 gün önce 3 aylık hamileyim diye geldi… Zaten 5 aylık evliVe eve 3 saatte gidip geliyor.. Yani çocuk o yollarda tutunmuş…
Velhasıl.. Tutunacak olanı hiç birşey durduramıyor..
bBende folik asit dışında ekstra hiç birşey almıyorum…
Aldığım onca peogesteron hariç
Ben severek yiyorum nedenseAvokado yiyiciler burada mı? Zorla yiyorum şu mereti. Bu kadar zor yediğim bir şeyin tanesine 10 tl vermek canımı sıkıyor
Eki Görüntüle 3014467
Kuzu ben bu ekstraların ruhu zedelediğini düşünüyorum artık. Birşey yapıp negatif görmek daha üzücü..Vay anasını
Benim hamile olduğumu öğrendiğim ay yine avokado yemiştim evet ama köyde ceviz de toplamıştımbir eşim birey sözü ile kapatayım, herkes avokado mu yiyor?
Haklısın kuzucum.. Psikoloji gidiyor yavaştanKuzu ben bu ekstraların ruhu zedelediğini düşünüyorum artık. Birşey yapıp negatif görmek daha üzücü..
Güncelleme
Ovitrelle..202 TL
Estrofem....33 TL
Folidoce..76 TL
Kuzu bunlar gereklilik.. Bu gerekliliklerin yanına başka gereklilikler eklersek vallahi kaldıramayız...
Hem teşhiş hem tedavi.. Hadi bakalım inşallah faydası olacak ve hemen bebiş gelecek ardındanSaol canım
Histeroskopi polip için yapılcak
Bende polip var, o alıncak nasipse
Rahim filmi benzeri anestezi altında yapılan bi işlem
Rahim ağzı ve içi görüntüleniyor
Müdahale etmek gereken bi durum varsa müdahale ediliyor, polip miyop yada benzeri herhangi bi durum işte
Ne durumda şuan var mı kist kuzumKistlerden ona sıra gelmedi hiç
Alemsin ya bayılıyorum enerjineYumurtlama olan taraftaki kasığım çok ağrıyor, tüplere takılmadı inşallah. Azıcık zıplasam mı ahah
Ciddili sormuştum ahahhaahAlemsin ya bayılıyorum enerjine
İnş histeroskopi sonrası senden güzel haberler alacağız...Saol canım
Histeroskopi polip için yapılcak
Bende polip var, o alıncak nasipse
Rahim filmi benzeri anestezi altında yapılan bi işlem
Rahim ağzı ve içi görüntüleniyor
Müdahale etmek gereken bi durum varsa müdahale ediliyor, polip miyop yada benzeri herhangi bi durum işte
Kız zaten 2-3 gün oldu yumurta çatlayalı. 6 gün sonra rahme düşüyor. Sana diyorum onlar rahim hareketi kabul etmiyorsunYumurtlama olan taraftaki kasığım çok ağrıyor, tüplere takılmadı inşallah. Azıcık zıplasam mı ahah
Kız tüpümden taraf ağrıyor zaten tek taraflı, rahim değil. Geçemiyorsa yaKız zaten 2-3 gün oldu yumurta çatlayalı. 6 gün sonra rahme düşüyor. Sana diyorum onlar rahim hareketi kabul etmiyorsunTüpçüklerde şuan uzun bir otoban geçiyor
Kız orada ise bile nasıl geçemesin daha 2-3 gün oldu... Yavaş yavaş ilerliyor..Kız tüpümden taraf ağrıyor zaten tek taraflı, rahim değil. Geçemiyorsa yaiçime huni ile zeytinyağ akıtma fikri çık aklımdan ahahahahs
Peki hocam peki gel öpüm mucukKız orada ise bile nasıl geçemesin daha 2-3 gün oldu... Yavaş yavaş ilerliyor..
3.5 cm çikolata kisti var şuan kuzum. Hemorajik kist olabilir demişti bir doktor son gittiğim kesinlikle çikolata kisti dedi. 6 cmdi geçen ay parça düşürdümNe durumda şuan var mı kist kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?