Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akşam çatlamaya bak yoksa sabah varsa akşam yap gitsin .. Çok düşünme tadını çıkar

Senden de cok ümitliiyiiiim bütün işlerin rast gitsin artık inşallah
Ay hadi inşallah olur, kuzu beni bilgilerinle aydınlat bakalım. Diyelim yarın iğne oldu ilişki tam 36 saat sonra olmazsa ne olacak? Eşim strese girmesin diye söylemiycem ama bu hafta sonu en yakı merhaba arkadaşının doğum günü var, ya hafta sonu gezmeli tur yapalım ya da bizim evde rakı meze pasta kutlama yapalım diyor, 36 saat tam tutmazsa ne olacak?

Benım iğneden 2 gün önce oldu bi iliski. Bide 36 saat sonra oldu olmadı diyelim catlama 36 saat sonra olsa 24 saat canlı kalıyor yumırta canım

Kuzu denk getirmeye çalış sen 24 saat sonra da olur

Toplam ileri hız mı 8? Bizde de ileri hızlı 0 idi, ileri yavas 25 idi. Proxeed plus ile düzeldi, sabah aksam zorla içirmiştim.

Merhabalar,ben dün sabah kan verdim (bat 2gun var) normalde bir gün sonra çıkacak dedi hemşire fakat bugün e nabız uzerinden bütün gün sonuc bekledik çıkmadı,bu normal mi ilkdefa beta HCG yaptırıyorum

Merhabalar,ben dün sabah kan verdim (bat 2gun var) normalde bir gün sonra çıkacak dedi hemşire fakat bugün e nabız uzerinden bütün gün sonuc bekledik çıkmadı,bu normal mi ilkdefa beta HCG yaptırıyorum
E nabıza gec düşüyor cogunlukla..

Peki morfolojisi nasıldı canım?. Total sayı vb?.
Total epey iyiydi canım. Morfoloji 6, total 635 milyon sperm. ( 1 ml’de 254 milyon ) ama ben hamile kaldiğim ay klomen kullanmistim. Tek yumurtam gelişmişti. Sperm son tahlilde yüzde 20 ileri hızlı, 40 yavas ileri olmustu. Klomen de yumurtayi destekleyince oldu belki

Milyon olarak harika, sayıya vurunca ileri hızlı milyon sayısı gayet iyi
Ben bu ay aşılama sonucu bekliyorum bakalım

Ciddi misin benim de öyle canım ya kendim gibi birini buldum sonunda kaç yaslarindalar
Ya evet bende yazarken birileri aksi birsey dermi diye çekiniyorum
Iki kizim var 1. Si 13 yasinda 2. Si de 5 ve ikisi arasında bu kadar fark oldugu için cok üzgünüm.. ya seninkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…