- 7 Mayıs 2021
- 1.827
- 2.158
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #6.541
Selamm , aşılama tutmazsa fiyatlarını öğreneceğim şuan hiç araştırmadım .Günaydın, hayırlı olsun doğru karar olabilir benceonun fiyatları nasıl?.
Sadece muayene ücretini biliyorum 1000₺Günaydın, hayırlı olsun doğru karar olabilir benceonun fiyatları nasıl?.
Anladım, rast gitsin tüm işlerinSelamm , aşılama tutmazsa fiyatlarını öğreneceğim şuan hiç araştırmadım .
Merhaba canım, ilk pozitif tarih yazdıklarımdandın, üzüldüm.. İnşallah yeniden olur. Rapordan hiçbir şey anlamadım ama enfeksiyon varmış sanırım, kanserli bir doku da yokmuş. Doktorun gerekli açılmaya yapacaktır. Birkaç gün sonra kontrolün vaedı zatenherkese merhaba , bir hafta önce düşük yaşadım kürtaj oldum . Bu da onun raporu. Doktora henüz gidemedim . Raporla ilgili yorum yapacak olan var mı ? Çok teşekkür ederim
Yağ etkisi canım, çok yağlı o yediklerin ondan olabilirKizlar merhaba bisey soracagim, tohum rotasyonu yapiyorum, yumurtlmadan sonra oldugu icin susam ve aycicek gunde birer yemek kasigi aliyorum. Yuzumde ergenligimde cikmayan sivilceler cikmaya basladi tek Tük bir de terim kokmaya basladi roll on fayda etmiyorProgesteron etkisi mi acaba ?
Selam canım. Bende kuruma çizgisi oluyordu epey, evetMerhaba canm seni gecen seneki gruplarda. Hatrliyorm gebeligi gorunce cok sevindim. Tebrik ederim. Senin testler hep silik cikiyordu hatrliyorm.
Bnce yarın sabah bi Türk kahvesi ve bitter çikolata tüketin yarım saat sonra ilişki olsun kuzumEki Görüntüle 3012130
Selam canlarım, bugün tam pik olmuş
Sabah 9 da değerlendirme yaptım. Bir sonraki yarın olacak ama sabah mı akşam mı karar veremedim. Değerlendirme yapmadığım her an yumurta eriyip gidecekmiş gibi bir his haha
Bende tik yokSelam canım. Bende kuruma çizgisi oluyordu epey, evether ay 10 tane test yapıyordum teşekkür ederim. Darısı hepinizin başına insallah. Sende ne var ne yok?
Ben artik pik gorsem gormesem 11. Gun ile 18. Gun arasi 2 gunde bir yapacam. Doktor spermler yasar demisti. Sen de yarin sabah yapabilirsin bence. Zaten sabah yaptiysan bu seni 12 saat atar.Eki Görüntüle 3012130
Sabah 9 da değerlendirme yaptım. Bir sonraki yarın olacak ama sabah mı akşam mı karar veremedim. Değerlendirme yapmadığım her an yumurta eriyip gidecekmiş gibi bir his haha
Kız sor kalkıp şaapıyoruz o saatte Türk kahvesini nasıl içekBnce yarın sabah bi Türk kahvesi ve bitter çikolata tüketin yarım saat sonra ilişki olsun kuzum
Bir şey olmaz, bol bol su içKızlar dün hastanede azıcık üşüdüm hemen idrar yaparken yanma başladı yumuşlar henüz küçük çatlama vs olmadı. Adaçayı içsem herhangi bişeye zarar vermez sanırım değil mi?
Sabahın köründe de zor oluyo beBen artik pik gorsem gormesem 11. Gun ile 18. Gun arasi 2 gunde bir yapacam. Doktor spermler yasar demisti. Sen de yarin sabah yapabilirsin bence. Zaten sabah yaptiysan bu seni 12 saat atar.Yarin sabah 7 gibi falan yapsan bence kacrmazsin
Sabahın köründe de zor oluyo be
Yaaa senden bu ay cok ümitliyiiimEki Görüntüle 3012130
Sperme çok etkisi var öyle deme bebek yolunda herşey mübahKız sor kalkıp şaapıyoruz o saatte Türk kahvesini nasıl içek
Bir şey olmaz, bol bol su iç
Yükselmeye basladıktan sonraki iki gün çok önemli bugünü değerlendirdin yarın sabah olsun akşamı bekleme canımEki Görüntüle 3012130
Yaaa ümitlen bendenYaaa senden bu ay cok ümitliyiiim
Gel de eşime söyle, herkes sabah aç karnına kahve mi içiyor derSperme çok etkisi var öyle deme bebek yolunda herşey mübah
Bu sabah değerlendirdim, yarın sabah ya da öğlen olur büyük ihtimalleYükselmeye basladıktan sonraki iki gün çok önemli bugünü değerlendirdin yarın sabah olsun akşamı bekleme canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?