Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Annem bana umut olmuyor ama
Kuzumm, bizim testler.nasil.sence.
İlk ekledigim uzun olan kağıt altı ay önceki test, diğeri Aralık ayı asilamadaki test

Eklentiler

• Screenshot_2022-02-22-15-29-56-387_com.miui.gallery.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20220222_152613.jpg
    115,9 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar tekrardan merhabalar, ben mayıs grubundan H HTCNM şifrem ve üyeliğim farklı bir pcde açık kaldığı için diğer üyeliği kapatıp bu üyeliği açtım aaa yeni biri gelmiş demeyin diye kendimi tanıtayım dedim.
6 yıl 2 aylık evliyiz, hiç korunmadık, çikolata kistinden ameliyat oldum şimdi yine tekrarladıhormonlar iyi, eşimin sonuçları iyi ancak olmuyor... 10 mart doğum günüm ve bat o günlerde olacak. Yeni üyelik ve doğum günüm totem olsun inşallah
Bu ay kendi başıma bir halt yedim çikolata kistim varken klomen içtim bugün randevum vardı adetin 11. Günü sol tarafta çatlamaya uygun 4 folikül varmış, 13 12 12 ve 11 mm, rahim kalınlığı 7 mm perşembe folikül takibi yapalım çatlatma iğnesi yazayım dedi hemde devlet hastanesi!!! Şahane bir doktordu, cennete düştüm sandım o kadar kötü tecrübenin üzerine 6 yıl 2 aylık evliliğin üzerine ilk defa klomen kullandım, ilk defa çatlatma iğnesi olacağım çok heyecanlı birde dördüz doğuruyormuşum
Selizay Yusra-61 SevimliKedii Maviesra MaviliGizem M mavili_yeshll ejce Hali Papatyamelo Teach_Mavi etiket yapamadığım arya ve adını sayamadığım mayıs grubu müdavimleri ve aylardır konuşup takip ettiğim arkadaşlarım, bu ay en şanslı ayınız olsun, kucağımız minik bir mucize ile dolsun

Haticem inşallah bu ay o ay olur senin için, çok bekledin son olur. İnşallah ben ve tüm bekleyenler de peşinden geliriz

Haticem inşallah bu ay o ay olur senin için, çok bekledin son olur. İnşallah ben ve tüm bekleyenler de peşinden geliriz
Aminnn ağzından bal damlıyor kuzumun, hepimiz aynı ayda hatta en geç martta gebelik haberi alsak, sevinçten uçup birbirimize bebişlerimizin usg pozlarını atsak, ahhhh ahh

Kuzum hayırlısı olsun inş.. Belki kısmettir.. Klomen birinde mucizeler yarattığına şahit oluruz
Benimde yarın doktor kontrolüm var.. Bakalım rahim kalınlaşmış mı

Kuzum hayırlısı olsun inş.. Belki kısmettir.. Klomen birinde mucizeler yarattığına şahit oluruz
Benimde yarın doktor kontrolüm var.. Bakalım rahim kalınlaşmış mı
Ben ilk defa sordum, kaç mm olunca tutunma olur bilmiyorum senin kaç mm, bana biraz bilgi versene bu konuda cahilim

Ben ilk defa sordum, kaç mm olunca tutunma olur bilmiyorum senin kaç mm, bana biraz bilgi versene bu konuda cahilim
Ben tüp bebeğe geçtim.. Rahim kalınlığı 8.5 mm geçtikten sonra transfer yapıyorlar…
Yumurta 18-20 mm olunca çatlatma iğnesi vuruyorlar… Ortalama hergün 1 mm büyüyor.. yanında benzer boyutta varsa onun büyümesi de beklenebiliyor.. 12-14 ise 12 olan 18 büyük 20-22 mm olunca çatlatma iğnesş vuruluyor…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…