- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #6.501
Kuzumm, bizim testler.nasil.sence.Annem bana umut olmuyor ama
Ay bizimkilerin bilimadami uzay mühendisi falan olmasi lazim bu kadar cabaya
Baya koyu kuzum pik gibi duruyoKızlar akşam tekrar test yaptım bu şekilde, sizce pik mi bu? Sabah değerlendirme yapacağım yine de
Eki Görüntüle 3011765
Ayyy bu adam alem yaaaAy bizimkilerin bilimadami uzay mühendisi falan olmasi lazim bu kadar cabaya
Haticem inşallah bu ay o ay olur senin için, çok bekledin son olur. İnşallah ben ve tüm bekleyenler de peşinden gelirizKızlar tekrardan merhabalar, ben mayıs grubundan H HTCNMşifrem ve üyeliğim farklı bir pcde açık kaldığı için diğer üyeliği kapatıp bu üyeliği açtım aaa yeni biri gelmiş demeyin diye kendimi tanıtayım dedim.
6 yıl 2 aylık evliyiz, hiç korunmadık, çikolata kistinden ameliyat oldum şimdi yine tekrarladıhormonlar iyi, eşimin sonuçları iyi ancak olmuyor... 10 mart doğum günüm ve bat o günlerde olacak. Yeni üyelik ve doğum günüm totem olsun inşallah
Bu ay kendi başıma bir halt yedim çikolata kistim varken klomen içtimbugün randevum vardı adetin 11. Günü sol tarafta çatlamaya uygun 4 folikül varmış, 13 12 12 ve 11 mm, rahim kalınlığı 7 mm perşembe folikül takibi yapalım çatlatma iğnesi yazayım dedi hemde devlet hastanesi!!! Şahane bir doktordu, cennete düştüm sandım o kadar kötü tecrübenin üzerine 6 yıl 2 aylık evliliğin üzerine ilk defa klomen kullandım, ilk defa çatlatma iğnesi olacağım çok heyecanlı birde dördüz doğuruyormuşum
Selizay Yusra-61 SevimliKedii Maviesra MaviliGizem M mavili_yeshll ejce Hali Papatyamelo Teach_Mavi etiket yapamadığım arya ve adını sayamadığım mayıs grubu müdavimleri ve aylardır konuşup takip ettiğim arkadaşlarım, bu ay en şanslı ayınız olsun, kucağımız minik bir mucize ile dolsun
Pik yapmamışKızlar akşam tekrar test yaptım bu şekilde, sizce pik mi bu? Sabah değerlendirme yapacağım yine de
Eki Görüntüle 3011765
Sabaha iyice pik olur heraldePik yapmamış
Aminnn ağzından bal damlıyor kuzumun, hepimiz aynı ayda hatta en geç martta gebelik haberi alsak, sevinçten uçup birbirimize bebişlerimizin usg pozlarını atsak, ahhhh ahhHaticem inşallah bu ay o ay olur senin için, çok bekledin son olur. İnşallah ben ve tüm bekleyenler de peşinden geliriz
Merhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
Hamile Kaldıktan Sonra Gruba Bilgi Vermeyecekseniz İsminizi Yazdırmayın Lütfen!
Yumurtlama masajınaa devam edem mi yoksa bırakayım mı?Pik yapmamış
Test yaptın mı 9 buçukta yapacaktın???Sabaha iyice pik olur heralde
Kızlar akşam tekrar test yaptım bu şekilde, sizce pik mi bu? Sabah değerlendirme yapacağım yine de
Eki Görüntüle 3011765
Dün çalışmıştık, bir de sabah artıkAyyy çok güzelbugün çalıştınız mı
Hadi inşallah bu ay yüzümüz gülerDün çalışmıştık, bir de sabah artık
Kuzum hayırlısı olsun inş.. Belki kısmettir.. Klomen birinde mucizeler yarattığına şahit oluruzKızlar tekrardan merhabalar, ben mayıs grubundan H HTCNMşifrem ve üyeliğim farklı bir pcde açık kaldığı için diğer üyeliği kapatıp bu üyeliği açtım aaa yeni biri gelmiş demeyin diye kendimi tanıtayım dedim.
6 yıl 2 aylık evliyiz, hiç korunmadık, çikolata kistinden ameliyat oldum şimdi yine tekrarladıhormonlar iyi, eşimin sonuçları iyi ancak olmuyor... 10 mart doğum günüm ve bat o günlerde olacak. Yeni üyelik ve doğum günüm totem olsun inşallah
Bu ay kendi başıma bir halt yedim çikolata kistim varken klomen içtimbugün randevum vardı adetin 11. Günü sol tarafta çatlamaya uygun 4 folikül varmış, 13 12 12 ve 11 mm, rahim kalınlığı 7 mm perşembe folikül takibi yapalım çatlatma iğnesi yazayım dedi hemde devlet hastanesi!!! Şahane bir doktordu, cennete düştüm sandım o kadar kötü tecrübenin üzerine 6 yıl 2 aylık evliliğin üzerine ilk defa klomen kullandım, ilk defa çatlatma iğnesi olacağım çok heyecanlı birde dördüz doğuruyormuşum
Selizay Yusra-61 SevimliKedii Maviesra MaviliGizem M mavili_yeshll ejce Hali Papatyamelo Teach_Mavi etiket yapamadığım arya ve adını sayamadığım mayıs grubu müdavimleri ve aylardır konuşup takip ettiğim arkadaşlarım, bu ay en şanslı ayınız olsun, kucağımız minik bir mucize ile dolsun
Ben ilk defa sordum, kaç mm olunca tutunma olur bilmiyorumKuzum hayırlısı olsun inş.. Belki kısmettir.. Klomen birinde mucizeler yarattığına şahit oluruz
Benimde yarın doktor kontrolüm var.. Bakalım rahim kalınlaşmış mı
Ben tüp bebeğe geçtim.. Rahim kalınlığı 8.5 mm geçtikten sonra transfer yapıyorlar…Ben ilk defa sordum, kaç mm olunca tutunma olur bilmiyorumsenin kaç mm, bana biraz bilgi versene bu konuda cahilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?