- 18 Nisan 2021
- 14.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.382
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #5.461
Sağol canım, test vermedim. Pazartesiye kadar bakacam duruma göre veririm iyi olmazsamGeçmiş olsun nasıl oldun canım, test verdin mi
Beslenmene dikkat et canımValla bilmiyorum ki, doktor olmaz öyle şey dedi ama
Sende durumlar ne?
Geçelim aşılamaya yaaa, yiter yiter beklediğimizBeslenmene dikkat et canım
Yumurtlama gördüm değerlendirdim dun bugünden itibaren beklemeye başladım. Doktorum bir iki ay dene olmazsa aşılamaya geçelim dedibilmiyorum degisik bir durumdayım kafam karışık cok
İnşallah geçer canım. Ben de covidken iyiydim sonrasındaki hafta grip gibi olmuştum.uzan bol bol istrahat et, çok su içmeye çalışSağol canım, test vermedim. Pazartesiye kadar bakacam duruma göre veririm iyi olmazsam
Rahim kalınlaştırmak için bende nar suyu duymuştum da doktora sordum tavsiye etmem dedi kanamaya yol açar kan sulandırıcı etkisi var onun dedi herhalde aşırı kullanımından bahsettiRahim kalınlığı icin nar suyu ceviz hurma falan tuketebilirsiniz iyi geldiğini duymuştum
Ben gebeligimi ilk laboquick ile öğrendim daha sonra artı Med ile yaptım 1 gün sonra koyulasmisti ötekine göre bence yalancı pozitif göstermiyor ve demin attığın resmi gördüm kuruma çizgisi değil o bariz pozitif benceMerhaba kızlar, acaba şu ucuz idrar testlerinde yalancı pozitif olabilir mi? Artı Med testin adı.
Teşekkür ederim canımHepsini yaptımm yaptımm canımm yok olmayınca olmuyor işteehayırlı olsunnn sanaa miniğin
Ben kontrole gittiğimde rahim kalinligim 3.8 çıktı çok düşük dedi trisequens ilaç kullandirtti 2 ay daha sonra adetimde gittim baktı letu kullandım 10 gün sonra gel yumurtalara bakalım dedi Çarşamba baktı yumurta tekti sanirim 15mm dedi rahim kalınlığı da 6 mm düşük bu hamilelik olursa da düşük riski olur en az 7 olmalı dedi sonra cumartesi tekrar çağırdı yumurta catlamadiysa iğne yapcam dedi gittim 22mm olmuş iğne vurdu rahim duvarı da 7 buçuk muydu 8 mıydı öyle olmuş dedi başta korkmustum bende sonra kendiliğinden kalinlastiŞöyle ki ben şu an rahim kalınlaşması için bir takviye ilaç kullanmıyorum. Endişem bundan ötürü
Yok kuzum.. Ben ilaçları öncesinde bıraktım zaten.. Regl oldum bugün itibari ile.. 3 gün oldu bırakalı… Beklediğimden erken geldiSelam kızlar, buralara arada uğruyorum artık aktif değilim .MaviSasa234 canım ne yaptın bugün doktorun test yap dediği tarih hayırlı haberlerin var mı bizlere Papatyamveben-Mavi canım sen ne yaptın yumurtalamayı gördün mü değerlendirdin mi bat yaklaştı . ben hala adet olmadım iyice sinirlerim bozuldu masaja başladım sökülsün diye. olmadıkça zaman geçiyor boşa. 10 gün geçti .sonra bir kere daha test yaptım temiz.
Ay ne bilim iyiydim ben 2 hafta geçti üstünden
Yok kuzum.. Ben ilaçları öncesinde bıraktım zaten.. Regl oldum bugün itibari ile.. 3 gün oldu bırakalı… Beklediğimden erken geldiBence o kadar negatifti yani
Sen napysn kuzu.. tüp bebek için hangi ay dediler..
Kuzum bi doktora git mutlaka çok geçmiş olsunBen çok hastayım dünden beri ateşim var her yerim ağrıyor, noldu anlamadım
Hadi yaaYok kuzum.. Ben ilaçları öncesinde bıraktım zaten.. Regl oldum bugün itibari ile.. 3 gün oldu bırakalı… Beklediğimden erken geldiBence o kadar negatifti yani
Evet bilmem mi? Çok mantıklı dinlenmek hakkında hayırlısı olsun güzel haberler alırsın inşallahAhh iyi bilirsin o zaman ne derece yorulduğumuzu.. O yüzden aşılama olunca bir iki gün istiyorum evde dinlenmek
Adet olunca ara yazmışlar kağıda prp yapılacak bu ay ama belki bana tup bile yapmazlar 0.5 altına yapmıyorum dedi çünkü 0.52 çıktı belki o gün daha düşük cikcak bilmiyorum nolcakSen napysn kuzu.. tüp bebek için hangi ay dediler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?