- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 1
- 46.383
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
Kuzu kırmızı gelmesi kafama takıldı benim biraz, enfeksiyon falan olabilir mi?Soğan kürü yapmış yada yapmakta olan arkadaşlarımı piste alayımara ara kahverengi kırmızımtrak şeyler gelmesi normal mi Bir yanım Bırak üç gün kaldı diyor diğer yanım çatlama 15 güne tamamla diyor
Gecikmeden gelir inşallah hemencecik başlarsın tedaviye Allah’ın izniyleIyiyim bende canim adet olmam gerekiyo bugün yarın ama daha tik yok beklemedeyim hayırlısı inşallah
Kuzum ben çok sık idrar yolu enfeksiyonu olmuştum aklıma o geliyor ama temizleniyor diye düşünüyorum onun dışında baya rahatladım sık çıkıyorum idrar ilgili hiçbir problemim kalmadı Ay ne biliyim inşAllah daha tersine dönmez☹☹Kuzu kırmızı gelmesi kafama takıldı benim biraz, enfeksiyon falan olabilir mi?
Maviesra sen yapmıştım soğan, böyle şeyler olmuş muydu
İnş döllenmiştir ve inş sana tutunur :)Aslında 3 gündür kullanıyorum ilk defa bugün oldu çok ayakta kalmamaya çalışıyorum kuzum genel olarak dinleniyorum
İnşallahhhh, ağrı sızı var mı?Kuzum ben çok sık idrar yolu enfeksiyonu olmuştum aklıma o geliyor ama temizleniyor diye düşünüyorum onun dışında baya rahatladım sık çıkıyorum idrar ilgili hiçbir problemim kalmadı Ay ne biliyim inşAllah daha tersine dönmez☹☹
Ooohhh hayırlı haberlerle kuzucummKuzu sende durumlar ne şuan.?
Hayrlı akşamlar kuzucum, ovulasyon pik gördüm hemen değerlendirdim,
Bugün o kadar tembelim yemek bile yapamadım dışardan söyledim
Aman sogan kuru demeyin bana yeminle hayatının en pişmanlık zamanı bende 3 4 gün kahve akıntılar geldi sonra 70 gün regl olamadim lanet kurKuzu kırmızı gelmesi kafama takıldı benim biraz, enfeksiyon falan olabilir mi?
Maviesra sen yapmıştım soğan, böyle şeyler olmuş muydu
Inşallah kuzum kasıklarda ağrı ve akıntı var gelicek gibi ama stres yapiyom biraz geçen ayları regl fobisi oluştu bideGecikmeden gelir inşallah hemencecik başlarsın tedaviye Allah’ın izniyle
Haftasonu kv deydim. Tembel tembel geçti zaten, benim ruhuma bir tembellik girdi mi çıkmıyorOoohhh hayırlı haberlerle kuzucumm
İyi yapmısşın biraz dinlenmişsindir
Temizlemiştir kız belkiAman sogan kuru demeyin bana yeminle hayatının en pişmanlık zamanı bende 3 4 gün kahve akıntılar geldi sonra 70 gün regl olamadim lanet kur
Ben 15 gun yaptım ilk hafta kahverengi akintim hep geldi sonra adet olmam gerekiyordu gecikmeler yaşadım tarlusal kullandım olmadi başka ilaç kullandım onum sayesinde 70 gün sonra regl oldum neler neler yaptım adet olmak için ama nafile bi turlu olamadim hayatının tek pişmanlığı sogam kürüdür birdaha asla asla yapmam şuan bile reglim düzeltimi fikrim yok yapan çok kişi ile konustum cogu 3 4 ay adet görememiş eğer pcos varsa ozaman ise yarıyor bu kur ama amh düşükse yumurta rezervin az sa sakin yapma birde soğan suyu rahim inceltiyo bilgin olsunSoğan kürü yapmış yada yapmakta olan arkadaşlarımı piste alayımara ara kahverengi kırmızımtrak şeyler gelmesi normal mi Bir yanım Bırak üç gün kaldı diyor diğer yanım çatlama 15 güne tamamla diyor
Yazdim ben detayli sogam suyu yapan kim varsa mutlaka derdimi anlatırım hahaha biri bana böyle anlatsa asla yapmazdım
Yok canım gayet iyiyim hattaİnşallahhhh, ağrı sızı var mı?
Herkeste aynı etkiyi yaratmıyordur eminimYazdim ben detayli sogam suyu yapan kim varsa mutlaka derdimi anlatırım hahaha biri bana böyle anlatsa asla yapmazdım
O bazen oluyo Bnde çok geç regl oluyorum ama sadece 1 ay oluyo düşünmemeye çalış ki gelsin canım gerçi geç olsunda geç olmasın zaten çok bekledik 3 5 gün bizlere koymazInşallah kuzum kasıklarda ağrı ve akıntı var gelicek gibi ama stres yapiyom biraz geçen ayları regl fobisi oluştu bide
Tabiki pco olanlara iyi geliyor umarım arkadaşta ise yararHerkeste aynı etkiyi yaratmıyordur eminim
Tinimime umarım iyi gelir ve hamiş olur
Öyle valla ama ilk senden gelicek güzel haberlerO bazen oluyo Bnde çok geç regl oluyorum ama sadece 1 ay oluyo düşünmemeye çalış ki gelsin canım gerçi geç olsunda geç olmasın zaten çok bekledik 3 5 gün bizlere koymaz
Amin canım inşallah yaİnş döllenmiştir ve inş sana tutunur :)
Canım benim evet seni hatırladım Döngün bir türlü gelmiyordu benim aslında polikistikover görünümlü yumurtalıklar var onun dışında hormonlar normal adet düzenim 28 günde 1 Şu an tek korkum döngüme bir şey olması O zaman ben bugün itibari ile soğan kürünü noktalıyorumBen 15 gun yaptım ilk hafta kahverengi akintim hep geldi sonra adet olmam gerekiyordu gecikmeler yaşadım tarlusal kullandım olmadi başka ilaç kullandım onum sayesinde 70 gün sonra regl oldum neler neler yaptım adet olmak için ama nafile bi turlu olamadim hayatının tek pişmanlığı sogam kürüdür birdaha asla asla yapmam şuan bile reglim düzeltimi fikrim yok yapan çok kişi ile konustum cogu 3 4 ay adet görememiş eğer pcos varsa ozaman ise yarıyor bu kur ama amh düşükse yumurta rezervin az sa sakin yapma birde soğan suyu rahim inceltiyo bilgin olsun
İnşallah herkesten önce sizlere yazarım zaten bu yolda en çok sizler çektiniz kahrımı iyi ki varsınızÖyle valla ama ilk senden gelicek güzel haberler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?