- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
O kadar çok dua ediyorum ki hepimiz için inşallah o günleri de görücez canım benim kesin ilaçlardan o zaman bu akıntıKuzu 4. Günde çok belirti vermez gibime geliyor. Normal akıntı olabilir, ayyy yeşilimmm tutsun inşallah, düşünsenize hepimiz anneler topicine geçiyor muşuz
İlaçlardan olabilir. Kaç yumurta vardı?O kadar çok dua ediyorum ki hepimiz için inşallah o günleri de görücez canım benim kesin ilaçlardan o zaman bu akıntı
Kuzum tüp bebekteki ilaçlarda oluyor.. Muhtemelen sende öyle olmuş olabilir.. Hangi ilaçları verdiler..Kızlar aşılamanın 4.günü bugün ayıptır söylemesi beyaz akıntı başladı acaba belirti olablr mi ki bu yoksa kullandığım ilaçlar mı yapıyordur
2 taneydi ama biri daha tam büyümemişti çatlatma iğnesi vurulurken 17 mm biri diğeri de 20 mm diİlaçlardan olabilir. Kaç yumurta vardı?
Şuan vitamin var d vit var bir de progestan fitil varKuzum tüp bebekteki ilaçlarda oluyor.. Muhtemelen sende öyle olmuş olabilir.. Hangi ilaçları verdiler..
Birkaç mm daha büyür o çatlamadan önce ayyyy hadi inşallah2 taneydi ama biri daha tam büyümemişti çatlatma iğnesi vurulurken 17 mm biri diğeri de 20 mm di
Amin inşallah ben açarım zaten direk öyle bişey olursa grubuBirkaç mm daha büyür o çatlamadan önce ayyyy hadi inşallahaçılışı senle yapalım
Hayal etmesi bile güzelAmin inşallah ben açarım zaten direk öyle bişey olursa grubu
Progestan akıntı yapıyor.. Normal.. İnş güzel geçer herşey.. İlk zamanlar çok hareket etmemeye çalış.. Uzanacağın hareketler yapma inş döllenme olmuştur ve tutunmuştur..Şuan vitamin var d vit var bir de progestan fitil var
Kız fitil varsa akıntı olur tabiŞuan vitamin var d vit var bir de progestan fitil var
Aslında 3 gündür kullanıyorum ilk defa bugün oldu çok ayakta kalmamaya çalışıyorum kuzum genel olarak dinleniyorumProgestan akıntı yapıyor.. Normal.. İnş güzel geçer herşey.. İlk zamanlar çok hareket etmemeye çalış.. Uzanacağın hareketler yapma inş döllenme olmuştur ve tutunmuştur..
progestan fitil eriyip akıyor o da normal..
Kuzu sende durumlar ne şuan.?Ah bende beklesem sizle bati suan bunu bile arzuluyorum
Hayırlı akşamlar kızlar
Nasılsınız bakem
3 gündür kullanıyorum ilk defa bugün akntı oldu ondan şaşırdım canımKız fitil varsa akıntı olur tabi
Yansın geceler SelizimmOvulasyonu yakaladımmmm hadi bakalım tuttursun allahım
Geceye kalmadı, hemen kocamı aradım Yetiş süpermen diyeYansın geceler Selizimm
Aminn aminn kuzummGeceye kalmadı, hemen kocamı aradım Yetiş süpermen diyeoldu da bitti maaşallah, nazar değmez inşallah ahaha
Seç beğen al seç beğen alAminn aminn kuzummGitsin kendine yakışan en güzel yumurtayı seçsin ya buluşsunlar yeter artıkın
Yeni paket aldım 50 li 1 tane yapmadım ya insan gerçekten yoruluyorEn güzeli ya, bitsin ben de almayacm bir daha
Iyiyim bende canim adet olmam gerekiyo bugün yarın ama daha tik yok beklemedeyim hayırlısı inşallahİnşallah ya bi belirti yok henüz bugün bu akıntı muhabbeti oldu ilaçlardan mı acaba merak ediyorum aen nasılsın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?