Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kasım ayında izmir tavmergen tüp bebek merkezinde yaptırdık biz
Spermiyogram fiyatları ne kadar canim orada biliyor musun bize de doktorum önerdi özel bi hastanede daha önce yaptırmıştık sıkıntı yoktu ama yanlış çıkabiliyor hastanelerde dedi doktor anlaşması varmış orayla para tuzağı mi bilemedik bi turlu gidip de görüşemedik

Aynısı bende de oldu.. 11. gün hala pozitiftim.. ama hiç hasta hissetmiyordum o yüzden kontrollü bi şekilde karantinadan çıktım. Pozitifi bir ay süren insanlar varmış bu yeni varyantta

Aynısı bende de oldu.. 11. gün hala pozitiftim.. ama hiç hasta hissetmiyordum o yüzden kontrollü bi şekilde karantinadan çıktım. Pozitifi bir ay süren insanlar varmış bu yeni varyantta
Bende şu haftasonunu atlatayım, çıkıcam kuzu maskeyle falan
İyice bunaldım çünkü
Evde misafir olunca bi odaya kapalı kaldım, ondan çok bunaldım
Haftasonu gidiyolar, evde dolasırım maskeyle bari
Sanada çok geçmiş olsun
Ne ile uğrasırken neler çıkıyor karsımıza

1 test yetmez 3 tane yaptım bu dünün testi değerlendirme yapıldı Bugunu es geçip yarını değelendirmeyi düşünüyorum
Hepinize hayırlı kandiller hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorum Rabbim bu bekleyişlerimiz hayırla son bulsun inşallah

Ayy sorma valla cok zor gerçekten evde birileri varken daha da zor. Sana da çok geçmiş olsun canım

Süppper. Bugün test yaptın mı?

Çok güzel Bunların aynısı gebelik testinde de çıksın inşallah kuzum

Seni sevmek ibadetim de dal kocaya, hayırlı bir iş. Önemli olan silikleştiği gün değerlendirmek. Çatlama o zaman oluyor
Valla derimm bunu ya Allah Selizim aslında içim içimi yer de bu gece her yönüyle önemli mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…