• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunlarda gerekli olanlar var zeten. Ondan vermemiş. Enfeksiyon ciddi boyutta değil. O yüzden vermemiştir. İçin rahat olsun.. :) Hayırlısı ile inş güzel artsın değerin..
Allah razı olsun teşekkür ederim bu ay tüp bebek olacaktı sanırım Rabbım güzel mutlu haberlerini almayı nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde ♥️😍

Hadi bakalim canim valla bayadır yapmıyorum pes atmıştım bu ay tüp öncesi son kızları deneyelim dedik malum 2 aydir takviye kullanıyorum belli mi olur 😁 senin durumlar ne bayadır göremedim ben konuya hakim değilim canim
İnşallah tüpe gitmeden olur kuzum böyle hamile kalan çok var ☺️ Ben geçen ay femara ve iğne ile hamile kaldım ama maalesef kimyasal oldu 😔 bu ay ovülasyon denedim ama iki pik gününü eşimin gıcıklığı yüzünden değerlendiremedim 😂 bu ay umudum yok adet olduğumda tekrar femaraya başlıcam bende durumlar böyle şu an 😊

Kuzum ben transfer olacak, antalya gidiş olacak diye o kadar yoğun çalışıyorum ki... Haftasonu dahil deney yapmaya fakülteye gidiyorum..
Ben açıkçası gün sayacak fırsat bile bulamıyorum..
Hatta gece yatarken mütemadiyen eşimle bi bebek mevzusunu konuşurdum. Geçen gece farkettim, 15-20 gündür bir kere dahi konuşmamışız. Zaten yatağa girdiğim gibi yatar olmuşum..
İnş herşey yolunda gider. Ve tutar en büyük temennim o..
Ama tutmazsa da üzülmeyecek gibiyim sanki. Ruh halim çok gebelik düşünmeden önceki gibi..
Transfer olacağını biliyorum kız, ona dedim inşallah tutar diye. En güzeli kafadan uzaklaştırmak, doğru yoldasın ❤️

Merhaba, ilk kez ovülasyon testi yaptım. O yüzden görenler yardımcı olursa çok sevinirim. Uygulama takibine göre dün ovü günüm gözüküyordu ama geçtiğimiz iki aydaki notuma göre bugün yumurtlama olasılığım daha yüksek(akıntım daha çok artmıştı). Günlerdir silik çıkıyordu, dün akşam kasıklarımda sancı vardı. Bugün testin bir haftadaki en belirgin hali. Sizce yumurtlama mı yoksa daha belirgin mi olması lazım? Bu arada dün değerlendirdik bugün değerlendirmeli miyim yarını mı beklemeliyim kafam karıştı..

Eklentiler

• BC487E51-8702-494F-B0C0-2B35F2A194E2.jpeg
    BC487E51-8702-494F-B0C0-2B35F2A194E2.jpeg
    67,5 KB · Görüntüleme: 41
İnşallah tüpe gitmeden olur kuzum böyle hamile kalan çok var ☺️ Ben geçen ay femara ve iğne ile hamile kaldım ama maalesef kimyasal oldu 😔 bu ay ovülasyon denedim ama iki pik gününü eşimin gıcıklığı yüzünden değerlendiremedim 😂 bu ay umudum yok adet olduğumda tekrar femaraya başlıcam bende durumlar böyle şu an 😊
Hadi insallah bu ay olumlu olur herşey da kimyasal nasıl anladım kan mi verdin canim

Merhaba, ilk kez ovülasyon testi yaptım. O yüzden görenler yardımcı olursa çok sevinirim. Uygulama takibine göre dün ovü günüm gözüküyordu ama geçtiğimiz iki aydaki notuma göre bugün yumurtlama olasılığım daha yüksek(akıntım daha çok artmıştı). Günlerdir silik çıkıyordu, dün akşam kasıklarımda sancı vardı. Bugün testin bir haftadaki en belirgin hali. Sizce yumurtlama mı yoksa daha belirgin mi olması lazım? Bu arada dün değerlendirdik bugün değerlendirmeli miyim yarını mı beklemeliyim kafam karıştı..
Normalde 2 çizgi de koyu olacak canim

Bak bu eski testlerim 24 ü yumurtlamaydı

Eklentiler

• 20210424_151531.jpg
    20210424_151531.jpg
    48,8 KB · Görüntüleme: 42
Heyacan varmı canim az kaldı senin
Yok kuzum aksine işler yetişmiyor diye baya tedirginim. Sessiz sedasız halletmek istediğim için kimseden yardımda alamıyorum... Günleri transfer için değil. Deney sonuçları ne zaman yetişecek diye yapıyorum. Doktora öğrencisi gibi oldum gene :D

Hadi insallah bu ay olumlu olur herşey da kimyasal nasıl anladım kan mi verdin canim
İğneden sonra 1 gün adetim gecikti idrar testi yaptım pozitif çıktı bir gün sonra kan verdim 32 çıktı beta ama benim içime sinmemişti gecikmeden sonra daha yüksek değer bekliyordum sonraki değerlerde düşerek devam etti yılbaşı gecesi kanamam gelmişti 😔

Allah razı olsun teşekkür ederim bu ay tüp bebek olacaktı sanırım Rabbım güzel mutlu haberlerini almayı nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde ♥️😍
amin inş. Aynen 10 gün sonra transfer var inş. KK da konuştuğum iki gebe vardı. İkisi de tek embryo olmasına rağmen 4.günde pozitif gördüler. İnş benimki de bekletmez hemen kendini belli ederi..

amin inş. Aynen 10 gün sonra transfer var inş. KK da konuştuğum iki gebe vardı. İkisi de tek embryo olmasına rağmen 4.günde pozitif gördüler. İnş benimki de bekletmez hemen kendini belli ederi..
Insallah canim🤩Süreci tam anlamıyla bilmiyorum canım ama anladığım kadarıyla sonuç çok beklemeden öğreniliyor peki senin tek mi olacak😍

Kızlar bende 4 ocakta kürtaj oldum , 13 ocakta kontrolüm vardı , doktor devam dedi çalişmalara , biz de Çarşamba’dan itibaren kaldığımız yerden devam edeceğiz ☄️☄️
Çok geçmiş olsun ben de 29 aralıkta kürtaj oldum kalp durması sonucu. Sizin ne den oldu kürtajınız? Benim dr um bir tane adet geçirmemi söyledi sizin ki beklemenize gerek yok mu dedi?

Yok kuzum aksine işler yetişmiyor diye baya tedirginim. Sessiz sedasız halletmek istediğim için kimseden yardımda alamıyorum... Günleri transfer için değil. Deney sonuçları ne zaman yetişecek diye yapıyorum. Doktora öğrencisi gibi oldum gene :KK70:
Hahaha noldu ne işleri yetişmiyor valla gizli saklı zor ya annene deşeydin keşke gizliden

Back