- 3 Ocak 2023
- 645
- 697
- 33
- 32
Canim merhaba aynı gün transferiyiz kalp atışına gittin mi , demekki bu haftalar oluyor benim de oldu 2gun once çok az peceteye kırmızı pembe kan geldi sonra bir gün kahverengi leke geldi , azaldı bitti nerdeyse dr sordum normal dedi adet gibi olmadıktan sonra ağrı da yoksa sıkıntı yok dedi , seninki de geçer inşallah , yattım 2gun çanim dunlenArkadaşlar merhaba şuan 8.haftadayim ilk kez dünden beri kahverengi lekelenme oluyor. Dün doktora gittim Bi sıkıntı yok dedi progestan igneye ek proluton ekledi ara günlere ama bugün ona rağmen devam ediyor hatta daha sık. Çok korkuyorum başına gelenler varsa tecrübelerinizi duymak isterim.
Ever canım çok şükür kalp atışını duymuştum. Dün bu durum olduğunda gidince de yeniden kontrol etti. Ama çok endişeliyimCanim merhaba aynı gün transferiyiz kalp atışına gittin mi , demekki bu haftalar oluyor benim de oldu 2gun once çok az peceteye kırmızı pembe kan geldi sonra bir gün kahverengi leke geldi , azaldı bitti nerdeyse dr sordum normal dedi adet gibi olmadıktan sonra ağrı da yoksa sıkıntı yok dedi , seninki de geçer inşallah , yattım 2gun çanim dunlen
Ben günde 2 tane vuruluyordum doktor artık bırakabiliriz dedi fitil ve diğer ilaçlara devamBen 12. Hafta da bırakacağım canım iğneyi ama hafta da 1 yapıyorum eskiden 5 günde birdi
Sizin farklıymış ama her doktor zaten bırakma tarihi olarak farklı bir zaman söylüyor mesela ben estrofemi bırakacaktım şuan kanama alanım hala içerde olduğu için estrofemi kesmediler sadece 4 tane içerken 3 e düştü yani değişiyor doktordan doktora merak etmeyin doktorun sizin için vardır bir bildiğiBen günde 2 tane vuruluyordum doktor artık bırakabiliriz dedi fitil ve diğer ilaçlara devam
Çok teşekkür ederim. Kanamam durdu keseyle ilgili problem kalmadı. Fakat bu sefer de kalp atışını duyamadık.
İnşallah o da düzelsin canımÇok teşekkür ederim. Kanamam durdu keseyle ilgili problem kalmadı. Fakat bu sefer de kalp atışını duyamadık.Çarşamba günü tekrardan kontrolüm var onu bekliyorum
Kaç haftalıksınız acabaİnşallahçok teşekkür ederim
7 haftalık oldu bugunKaç haftalıksınız acaba
Çok teşekkür ederim. Kanamam durdu keseyle ilgili problem kalmadı. Fakat bu sefer de kalp atışını duyamadık.Çarşamba günü tekrardan kontrolüm var onu bekliyorum
Benimle aynisin. Bende 6+6 da gittim kalbi duyulmadı doktorum biraz olumsuz baktı bu duruma perşembe günü bidaha gidicem7 haftalık oldu bugun
Hayirli haberler olsun inşallahBenimle aynisin. Bende 6+6 da gittim kalbi duyulmadı doktorum biraz olumsuz baktı bu duruma perşembe günü bidaha gidicem
Bazı topiklerde sekizinci haftada duyduklarını okudum canım biraz daha bekle7 haftalık oldu bugun
Çarşamba günü kontrolüm var insallah hayırlı haberler alırım. Sizlerden de dua bekliyorumBazı topiklerde sekizinci haftada duyduklarını okudum canım biraz daha bekle
İnanıyorum güzel haberler vereceksin bizlereÇarşamba günü kontrolüm var insallah hayırlı haberler alırım. Sizlerden de dua bekliyorum
Dışardan salata hiç yemiyorum ben ama çiğ köfte neden zararlı acaba onu söyledi mi? Ben yedim vallaKızlar bugün doktor kontrolüm vardı doktora çiğ köfteyi sordum yasak yemeni istemiyoruz dedi sizinde haberiniz olsun benim doktorum yemememi söyledi geçen çiğ köfte muhabbeti geçti bende sordum merak ettiğim için bi de dışardan salata da kesinlikle yemiyorsun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?