- 8 Aralık 2022
- 38
- 47
- 27
- Konu Sahibi icmimarhanimkiz
Selam kızlar bugün Reglimin 3. Günü Klomene başladım günde 2 tane 5 gün boyunca içeceğim bu süreci yaşayıp beraber ilerlemek isteyen arkadaşlar birbirimize destek olabiliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de yaş 34 canım sağlıkla kavuşalım inşallahevet bekleme kismi zor oluyor bizim bu ay 6. denememiz, yas 36 oldugu icin doktor sureci hizlandirmasi icin deneyelim dedi gecen ay, normalde 1 sene bekleriz dedi. hormonlar iyi, amh yuksek ama neden olmuyor diye takmaktan da olmuyor galiba siz catlatma ignesi vurduracak misiniz? ben vuralim mi vurmayalim mi dedim ama doktor catlamasini riske atmayalim igne ile kesin catlar dedi, soyledigi saatte yaptik biz de.
insallah bu ay bizim ayimiz olur canimBenim de yaş 34 canım sağlıkla kavuşalım inşallah
İnşallah canım çok gaz ağrım var karnımda kasılmalar var sende ovitrella vurulmuş muydun canım sende de var mi. Test zamanı gelse de öğrensekinsallah bu ay bizim ayimiz olur canim
ben daha bugun vuruldum, kesinlikle asiri gaz yapiyor senin kac gun olduİnşallah canım çok gaz ağrım var karnımda kasılmalar var sende ovitrella vurulmuş muydun canım sende de var mi. Test zamanı gelse de öğrensek
7. Günüm canımben daha bugun vuruldum, kesinlikle asiri gaz yapiyor senin kac gun oldu
canim ben gecen ay bakmistim 8. gun negatifti, belirti de yoktu bende, sende belirti olmasi guzel, zaten 12. gunde falan pozitife donuyor cogu yerde okudugum kadariyla, 5 gun sonra bakarsin akintini falan da takip edersin, hamilelerde adete dogru artiyor genelde gordugum.Kızlar bugün iğne günü dahil 7. Günüm test yaptım 5. Gun pozitifti silikte olsa. bugün negatif cikti iğne etkisi geçmiş ama bendeki belirtiler geçmedi kasık ağrısı sağlı sollu kramp ve gaz sancısı kabızlık. Bu iyi birsey mi yoksa iğne etkisi bu kadar erken geçmesi kötü mu
canim ben gecen ay bakmistim 8. gun negatifti, belirti de yoktu bende, sende belirti olmasi guzel, zaten 12. gunde falan pozitife donuyor cogu yerde okudugum kadariyla, 5 gun sonra bakarsin akintini falan da takip edersin, hamilelerde adete dogru artiyor genelde gordugum.
Bende başladım bakalim mucizemiz gelicek mi???Selam kızlar bugün Reglimin 3. Günü Klomene başladım günde 2 tane 5 gün boyunca içeceğim bu süreci yaşayıp beraber ilerlemek isteyen arkadaşlar birbirimize destek olabiliriz
Merhaba, sonucunuz ne oldu acaba ?Selam kızlar bugün Reglimin 3. Günü Klomene başladım günde 2 tane 5 gün boyunca içeceğim bu süreci yaşayıp beraber ilerlemek isteyen arkadaşlar birbirimize destek olabiliriz
Canım ben iğne olduğumda 4 gün sonra meraktan yaptım gitmişti etkisi, hatta senin gibi neden bu kadar erken gitti diye düşünmüştüm.Kızlar bugün iğne günü dahil 7. Günüm test yaptım 5. Gun pozitifti silikte olsa. bugün negatif cikti iğne etkisi geçmiş ama bendeki belirtiler geçmedi kasık ağrısı sağlı sollu kramp ve gaz sancısı kabızlık. Bu iyi birsey mi yoksa iğne etkisi bu kadar erken geçmesi kötü mu