- 6 Haziran 2021
- 1.218
- 1.151
- 83
- Konu Sahibi yaseminlik
Sağlıklı sıhhatli gelsinler inşallahBizim de ikiz bakalım ne zaman doğacaklar o tarihler hep tutmuyormuş zaten 26 ocak dedi doktor bakalım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıklı sıhhatli gelsinler inşallahBizim de ikiz bakalım ne zaman doğacaklar o tarihler hep tutmuyormuş zaten 26 ocak dedi doktor bakalım![]()
Evet eger olursa 8 bucuk 9 yas olacak arasi nasio diyelim ama keske daha once hamile kalsaymisim diyorum simdi hersey silbastanSağolun inşallah sizde de bu ay olur gebelik. Ara baya olacak ilk çoçukla![]()
Amin hayırlısı tabi. Geç olsun güç olmasın gelsin artıkınEvet eger olursa 8 bucuk 9 yas olacak arasi nasio diyelim ama keske daha once hamile kalsaymisim diyorum simdi hersey silbastanama olsun herseyin hayirlisi
Evet çift.Ya harika cift kese hamasaAllah saglikla ilerlesin insaAllah
ben kese icin onunuzdeki haftayi bekliyorum
![]()
En iyisini yapiyosunuz bence keşke bende sabredebilseydim dunyanin binbir turlu hali varEvet çift.Amin inşallah sizinde sağlıklı olsun bebiş
bende haftaya kalp atışı için gitcem. Kimseye söylemiyoruz kalp atışını duyana kadar valla çatlayacağım
![]()
Hamile oldugumu yakın çevreme söyledim de ikiz oldugunu dün öğrendik eşimle dedik bekleyelim. 1.5 yıl istedik anca bebek olunca da insan korkuyor evet.En iyisini yapiyosunuz bence keşke bende sabredebilseydim dunyanin binbir turlu hali var![]()
Aminnn kuzum benim de 16. Ayimda geldi cok sukur mucizemHamile oldugumu yakın çevreme söyledim de ikiz oldugunu dün öğrendik eşimle dedik bekleyelim. 1.5 yıl istedik anca bebek olunca da insan korkuyor evet.Hamilelerin duası tutar diyorlar. Allah gönülden isteyen bekleyen herkese nasip etsin bu duyguyu kucaklarına doldursun
![]()
AminAminnn kuzum benim de 16. Ayimda geldi cok sukur mucizemRabbim gebeliklerimizi saglikla ilerletsin
evlat hasreti ceken tum hanimlara Rabbim saglikla hayila nasip etsin aminnn
![]()