2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Yok hayır, aksine çok keyifli geçiriyorum hamileliğimi. Hatta bugün ekstra mutluydum çünkü eşim 30 ağustısa izin alıp 4 günlük bi tatil planı yapmıştı.
Bebek iyiyse hic korkma canim. Ablaminda hep böyle oldu. 6 ayda bile devam.etti ama şükür yeğenim sağlıkla dogdu

ay bu ne ya evlerden ırak
akıldan mantıktan uzak saçma sapan şeyler bunların derdi bebeğin sağlığı değil zaten kendini kabul ettirmek üstünlük kurmak Allah akıl fikir versin
Aynen liderlik savaşı başlıyor. Neyseki kazandım ama benimki benden gitti. Neler yaptılar neler. Aynı sofrada otururken, eşim o an yoktu, bana tabağı uzatmadılar ya. Canım da cekti oysaki. Benim evimde benden sakladılar. Ya herru ya merru dedim sonunda canıma tak etti işte. Doğumdan sonra giderlerken kovmaktan beter ettim. Ya oğlum doğdu 5 aylık anca işte evimizde kıbrıstayız. İlk gebeliğim erken doğumla sonuçlandı dıyorum ya hani, mezarı memlekette tr de. Benim ve eşimin haberi yokken, mezar yaptırmaya kalkmış kv ve kp. Ya buna bile karışılmaz , ben yaptım zaten herseyı. Bu şekilde kalsın dedim. Habersizken , beni eşek yerine bile koymadan yaptıracaktılar az daha , acımdan bayıldım ilk kez hayatımda. Valla bacım inş siz yaşamayın böyle şeyler ama illet insanlar

peeesss kendi evinde yemek mi kaçırdılar senden hangi vicdana sığar bu ne kötü kalpler inanamıyorum böyle insanlara. hiç mi merhametin yok. zerresi olsa böyle olmazdı. valla canım sen zaten çok çekmişsin daha önceki anlattıklarını da hatırlıyorum ama sabrın sonu selamet. imtihanların hepsi zor ama anne baba ve evlatla olanı en zoru. bundan sonrasında uzak olurlar inşallah

Bebek iyiyse hic korkma canim. Ablaminda hep böyle oldu. 6 ayda bile devam.etti ama şükür yeğenim sağlıkla dogdu
Bebek iyi şükür. Ama aniden kanama oluyor mesela neden belli değil. Korkuyor insan.
Neyse progestana devam. Fitil geliyor aç bakalım rahim ağzını

Amin inş canım. Allah razı olsun. Senin ilk çocuğun sanırım. İnş asla kötü bi tecrübe yasamaZsın. Kolay bi lohusalık olur inş.

Bebek iyi şükür. Ama aniden kanama oluyor mesela neden belli değil. Korkuyor insan.
Neyse progestana devam. Fitil geliyor aç bakalım rahim ağzını
Yani aslında plesanta previa diye bi şey var. Bi dostumda vardı. Sürekli ara ara kanaması oldu 9 ay. Bebeğin eşi yani plesanta.rahme yakın olunca olurmuş. Normal doğuma da engel oluyor tek sıkıntısı bu. Bi de endişe kaynağıdır kan zaten hamileliklerde kaçıncı haftada olursan ol. Bi süre plesantanın yer değiştirmesi beklenir , 30 lu haftalara gelmeden. Nedeni bu da olabilir
Veya tamamen seninle alakalıdır. Ara ara kanar, iğne ilaç kullanırsın bu kadardır. Nedeni bilinemeyedebilr. Birkaç doktor görüşü almakta fayda var

Ya çok doktora gittim aslında ama kimse bişey demedi olabilir dedi. Hatta bugünki doktor 9 ay boyunca kanama yaşayan var bazı kadın hiç anlamaz hamile olduğunu bazısı da senin gibi hastane yolunu gider gelir dedi.
Pztesi başka bi doktora gidicem. Bakalım.
İçim rahat aslında yani hep bebeğimin doğumunu eve getirdiğimizi felan düşünüyorum. Nazlı bizim ki ya. Bugün çocuk acilin önünden geçiyorduk eşim dedi ordan geçip de ayağını sürtme çocuk doğunca da burda kendimizi alamayız

Ya ya ben bunları okuyunca çok korkuyorum. Doğuma bi tek annemi çağırmayı düşünüyorum ama eşimin ailesine nasıl söyleyeceğim bilmiyorum. Herşeyi geçtim kayınpeder ne cüret memeye karışıyor yaaa, bebe benim meme benim

Kızlar bi de bebek alışverişinin içinde robot süpürgeyi araya sıkıştırıverin benden söylemesi. canım robot çekti fln deseniz de kabul Bu minik arkadaslar doğduktan bi süre sonra, oyun halılarına konulmaya, oturmaya, ve bol bol salya akıtmaya başlayacaklar. Dişleri kasınacagından, ağızlarına herseyı sokup, yere düşürüp , yine ağızlarına alacaklar Her gün evimi süpürebilirim derseniz ok, ama yok anacım derseniz robot süpürge şart. Haftada 1 asla yetmez. Hem bebekle geçireceğiniz vakit artar diye minik bi hatırlatma yapıym dedim

Onlar da Kıbrıs’ta mı yaşıyor doğuma mı geldiler

Benim robotum var ve kendisini çıkarana her allahın günü dua ediyorum

Evet o benim ne zamandır aklımda ama millet reklam yapa yapa fiyatları 2 katına çıktı , istek değil ihtiyaç resmen bize sadece toz almak kalır

Canım korkuttuysam kusura bakma. İçimi döktüm. Elim boş tabi hasta olunca.
Ama zaten normalde de her günümüz bir değil. Bazen daha gergin olabiliriz bazen daha mutlu. Ama lohuslaıkta kim sana iyi gelecekse onunla olmaya ikna et eşini de. Çünkü unutulmayabiliyor. Kendi öz annenle de sürtüşme yaşayabilirsin ki zaten. Ama bi başkası üstüne gelince psikolojin kaldırmıyor.
Doğumdan bi süre sonra mememin birinin ucu acıdı, yanlış emzirmişim. Memedeki tüm kahverengi kısmın, bebeğin ağzına girmesi lazım aklında olsun, sadece meme ucu verirsen süt kabarcığı oluyor ve hassasiyet oluyor. Doktoruma mesaj attım. Çok normal yakında geçer sagmaya devam et, emziremesen bile dedi. Çocuk azcık kusuyo emdikten sonra. Kv dedi ki, senin sütün bu çocuğa dokunuyor mu acaba ? Ya bu denilcek laf mı ?
Ya da işte , bebekler inek sütü proteinine karşı zayıf olurlar. Ben de yulafla sütü haşlayıp içine bi şeyler atıp yiyorum sütüm artsın diye. Göğsüm şişiyor, tişörtümün onu ıslanıyor sütün fazlalığından . Kv, mamayı yeni yaptım onu içsin diyor bana. Ben süt içince , bebeğin kakasında minik bi kan oldu. Meğer nerdeyse yüzde 90 bebekte olurmuş. Annenin inek sütü içmemesi gerekirmiş bi müddet. Bana dio ki kv, senin sütüne alerjisi var bu çocuğun ? Ya ne diosun aç bak internetten diyip ekran fotosu attım. Badem sütü içtim sonraki dönemde, sorun kalmadı.
Bebeğimin 3 günlük resmini uyarmama rağmen her sosyal medya kanalında paylaştı. Sallama dedim diye sofradan ağlayarak kalktı.
Bak canım bunlar oldu. Ama sonu güzel oldu. Ben en kötüsünü yaşadım. Eminim kimse yaşamaz bu kadarını. Ben sessizim biraz. Sesim ancak sonra çıkar. Sonra acısını çıkardım zaten. Ama bana ders oldu. Cagırmıcam kimseyi. Sen kendi kalbini dinle

Markası modeli ne canım , ben araştırıyorum ama karar veremedim fiyatlar uçmuş uygun fiyatlı bulursam kaçırmam
Viomi v5 pro. 7000 civarı. Çok çok çok memnunum. Hergün çalıştırıyorum. Aldığım günden beri elektrik süpürgesini çalıştırmadım. Tek kötü yanı ince model olduğu için toz haznesi bir süpürmede doluyor.

Evet o benim ne zamandır aklımda ama millet reklam yapa yapa fiyatları 2 katına çıktı , istek değil ihtiyaç resmen bize sadece toz almak kalır
Hatta ne yap biliyo musun. İndirimden al bi güzelce. Su haznesine yumos da ekle biraz , iki üç kereye ayarlıyorsun ya süpürme işlemini. Halıda iz kalıo hem de cok güzel kokuyo. Ben bazen domestos bazen de dezenfektanla sildiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…