Ay inşallah. Kız olursa nazlı koyacam adını bu neAnladım çok geçmiş olsun bitsin gitsin o kanama alanları keyifle geçsin bundan sonrası
Bebek iyiyse hic korkma canim. Ablaminda hep böyle oldu. 6 ayda bile devam.etti ama şükür yeğenim sağlıkla dogduYok hayır, aksine çok keyifli geçiriyorum hamileliğimi. Hatta bugün ekstra mutluydum çünkü eşim 30 ağustısa izin alıp 4 günlük bi tatil planı yapmıştı.
Aynen liderlik savaşı başlıyor. Neyseki kazandımay bu ne ya evlerden ırak
akıldan mantıktan uzak saçma sapan şeyler bunların derdi bebeğin sağlığı değil zaten kendini kabul ettirmek üstünlük kurmak Allah akıl fikir versin
Acaba ters rahim falan gibi bi durum var mı? Benim muayenelerimde hep ters rahimsin dediler. Kanaman oluyor mu diyorlar ama olmadı. Olabiliyormuş böyle durumdaHayor belli değil. Ona kafayı takıyorum ya
peeesss kendi evinde yemek mi kaçırdılar senden hangi vicdana sığar bu ne kötü kalpler inanamıyorum böyle insanlara. hiç mi merhametin yok. zerresi olsa böyle olmazdı. valla canım sen zaten çok çekmişsin daha önceki anlattıklarını da hatırlıyorum ama sabrın sonu selamet. imtihanların hepsi zor ama anne baba ve evlatla olanı en zoru. bundan sonrasında uzak olurlar inşallahAynen liderlik savaşı başlıyor. Neyseki kazandımama benimki benden gitti. Neler yaptılar neler. Aynı sofrada otururken, eşim o an yoktu, bana tabağı uzatmadılar ya. Canım da cekti oysaki. Benim evimde benden sakladılar. Ya herru ya merru dedim sonunda canıma tak etti işte. Doğumdan sonra giderlerken kovmaktan beter ettim. Ya oğlum doğdu 5 aylık anca işte evimizde kıbrıstayız. İlk gebeliğim erken doğumla sonuçlandı dıyorum ya hani, mezarı memlekette tr de. Benim ve eşimin haberi yokken, mezar yaptırmaya kalkmış kv ve kp. Ya buna bile karışılmaz , ben yaptım zaten herseyı. Bu şekilde kalsın dedim. Habersizken , beni eşek yerine bile koymadan yaptıracaktılar az daha , acımdan bayıldım ilk kez hayatımda. Valla bacım inş siz yaşamayın böyle şeyler ama illet insanlar
Bebek iyi şükür. Ama aniden kanama oluyor mesela neden belli değil. Korkuyor insan.Bebek iyiyse hic korkma canim. Ablaminda hep böyle oldu. 6 ayda bile devam.etti ama şükür yeğenim sağlıkla dogdu
Amin inş canım. Allah razı olsun. Senin ilk çocuğun sanırım. İnş asla kötü bi tecrübe yasamaZsın. Kolay bi lohusalık olur inş.peeesss kendi evinde yemek mi kaçırdılar senden hangi vicdana sığar bu ne kötü kalpler inanamıyorum böyle insanlara. hiç mi merhametin yok. zerresi olsa böyle olmazdı. valla canım sen zaten çok çekmişsin daha önceki anlattıklarını da hatırlıyorum ama sabrın sonu selamet. imtihanların hepsi zor ama anne baba ve evlatla olanı en zoru. bundan sonrasında uzak olurlar inşallah
Yani aslında plesanta previa diye bi şey var. Bi dostumda vardı. Sürekli ara ara kanaması oldu 9 ay. Bebeğin eşi yani plesanta.rahme yakın olunca olurmuş. Normal doğuma da engel oluyor tek sıkıntısı bu. Bi de endişe kaynağıdır kan zaten hamileliklerde kaçıncı haftada olursan ol. Bi süre plesantanın yer değiştirmesi beklenir , 30 lu haftalara gelmeden. Nedeni bu da olabilirBebek iyi şükür. Ama aniden kanama oluyor mesela neden belli değil. Korkuyor insan.
Neyse progestana devam. Fitil geliyor aç bakalım rahim ağzını
evet canım ilk benim inşallah senin de benim de hepimiz için de en kolayı en güzeli olurAmin inş canım. Allah razı olsun. Senin ilk çocuğun sanırım. İnş asla kötü bi tecrübe yasamaZsın. Kolay bi lohusalık olur inş.
Ya çok doktora gittim aslında ama kimse bişey demedi olabilir dedi. Hatta bugünki doktor 9 ay boyunca kanama yaşayan var bazı kadın hiç anlamaz hamile olduğunu bazısı da senin gibi hastane yolunu gider gelir dedi.Yani aslında plesanta previa diye bi şey var. Bi dostumda vardı. Sürekli ara ara kanaması oldu 9 ay. Bebeğin eşi yani plesanta.rahme yakın olunca olurmuş. Normal doğuma da engel oluyor tek sıkıntısı bu. Bi de endişe kaynağıdır kan zaten hamileliklerde kaçıncı haftada olursan ol. Bi süre plesantanın yer değiştirmesi beklenir , 30 lu haftalara gelmeden. Nedeni bu da olabilir
Veya tamamen seninle alakalıdır. Ara ara kanar, iğne ilaç kullanırsın bu kadardır. Nedeni bilinemeyedebilr. Birkaç doktor görüşü almakta fayda var
Ya ya ben bunları okuyunca çok korkuyorum. Doğuma bi tek annemi çağırmayı düşünüyorum ama eşimin ailesine nasıl söyleyeceğim bilmiyorum. Herşeyi geçtim kayınpeder ne cüret memeye karışıyor yaaa, bebe benim meme benimTabi canım. Ancak su kv milletinin bilmişliği de ınsanı canından bezdiriyor. Önceki gruptan bi arkadaş bebeğine mama veriyor almıyor çocuk. Emziremiyordu da o zmn. Kv ben verince alıyor diomuş Kıza sürekli. Kız görmüş bi gün, mamaya şeker atıyormuş meğer. Bebek de o tada alışınca , annesinin şekersiz mamasını içmemiş fln. Okuyunca mahvoldum. Yavrunun ciğerleri ne hale gelmiştir diye.
Mama da zehir değil sonuçta. Her anne bebeğiyle ilgili kararı kendi vermeli. Ben bu yüzden bu sefer kimseyi çağırmicam inş doğumuma. Biz hastanedeyken mama da verdik. Hemşire getirdi şırınganın içinde. Hatta burda okuduğumda, çocuk doktorları sarılık uzarsa 1 ay devam ettiriyor mamaya ek olarak. Kaldı oğlum iştahlıydı evet ama kv basımın etini yediğinden bi süre meme reddi oldu oğlumda. Zar zor geri alıştırdım. Mama her zmn var oldu ama. Sütüm de çok vardı üstelik eve hastanenin eğitimci hemşiresini getirdim. Meme masajı yaptı. Çok sütün var dedi , mastitin ucundan döndüm bebek illa sadece mamayla beslensin istedi kv. Ağladı bebeğim, ver baba emziriym dedim, her ağladığında meme verme dedi kayınpederim bana. Hep bi tuhaf tavırlar. Nefret ediyorum hala hepsinden
Kafa sısırdım kusura bakmayın nolur dert oldu içime
Onlar da Kıbrıs’ta mı yaşıyor doğuma mı geldilerAynen liderlik savaşı başlıyor. Neyseki kazandımama benimki benden gitti. Neler yaptılar neler. Aynı sofrada otururken, eşim o an yoktu, bana tabağı uzatmadılar ya. Canım da cekti oysaki. Benim evimde benden sakladılar. Ya herru ya merru dedim sonunda canıma tak etti işte. Doğumdan sonra giderlerken kovmaktan beter ettim. Ya oğlum doğdu 5 aylık anca işte evimizde kıbrıstayız. İlk gebeliğim erken doğumla sonuçlandı dıyorum ya hani, mezarı memlekette tr de. Benim ve eşimin haberi yokken, mezar yaptırmaya kalkmış kv ve kp. Ya buna bile karışılmaz , ben yaptım zaten herseyı. Bu şekilde kalsın dedim. Habersizken , beni eşek yerine bile koymadan yaptıracaktılar az daha , acımdan bayıldım ilk kez hayatımda. Valla bacım inş siz yaşamayın böyle şeyler ama illet insanlar
Benim robotum var ve kendisini çıkarana her allahın günü dua ediyorumKızlar bi de bebek alışverişinin içinde robot süpürgeyi araya sıkıştırıverin benden söylemesi.canım robot çekti fln deseniz de kabul Bu minik arkadaslar doğduktan bi süre sonra, oyun halılarına konulmaya, oturmaya, ve bol bol salya akıtmaya başlayacaklar. Dişleri kasınacagından, ağızlarına herseyı sokup, yere düşürüp , yine ağızlarına alacaklar Her gün evimi süpürebilirim derseniz ok, ama yok anacım derseniz robot süpürge şart. Haftada 1 asla yetmez. Hem bebekle geçireceğiniz vakit artar diye minik bi hatırlatma yapıym dedim
Evet o benim ne zamandır aklımda ama millet reklam yapa yapa fiyatları 2 katına çıktı , istek değil ihtiyaç resmen bize sadece toz almak kalırKızlar bi de bebek alışverişinin içinde robot süpürgeyi araya sıkıştırıverin benden söylemesi.canım robot çekti fln deseniz de kabul Bu minik arkadaslar doğduktan bi süre sonra, oyun halılarına konulmaya, oturmaya, ve bol bol salya akıtmaya başlayacaklar. Dişleri kasınacagından, ağızlarına herseyı sokup, yere düşürüp , yine ağızlarına alacaklar Her gün evimi süpürebilirim derseniz ok, ama yok anacım derseniz robot süpürge şart. Haftada 1 asla yetmez. Hem bebekle geçireceğiniz vakit artar diye minik bi hatırlatma yapıym dedim
Markası modeli ne canım , ben araştırıyorum ama karar veremedim fiyatlar uçmuş uygun fiyatlı bulursam kaçırmamBenim robotum var ve kendisini çıkarana her allahın günü dua ediyorum
Canım korkuttuysam kusura bakma. İçimi döktüm. Elim boş tabi hasta olunca.Ya ya ben bunları okuyunca çok korkuyorum. Doğuma bi tek annemi çağırmayı düşünüyorum ama eşimin ailesine nasıl söyleyeceğim bilmiyorum. Herşeyi geçtim kayınpeder ne cüret memeye karışıyor yaaa, bebe benim meme benim
Just doğum bebeğim. Şükürler olsun kiOnlar da Kıbrıs’ta mı yaşıyor doğuma mı geldiler
Viomi v5 pro. 7000 civarı. Çok çok çok memnunum. Hergün çalıştırıyorum. Aldığım günden beri elektrik süpürgesini çalıştırmadım. Tek kötü yanı ince model olduğu için toz haznesi bir süpürmede doluyor.Markası modeli ne canım , ben araştırıyorum ama karar veremedim fiyatlar uçmuş uygun fiyatlı bulursam kaçırmam
Hatta ne yap biliyo musun. İndirimden al bi güzelce. Su haznesine yumos da ekle biraz , iki üç kereye ayarlıyorsun ya süpürme işlemini. Halıda iz kalıo hem de cok güzel kokuyo. Ben bazen domestos bazen de dezenfektanla sildiriyorumEvet o benim ne zamandır aklımda ama millet reklam yapa yapa fiyatları 2 katına çıktı , istek değil ihtiyaç resmen bize sadece toz almak kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?