2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
İyi akşamlar arkadaşlar benim 3.bebegim olucak kısmet olursa 4.gebeligim ama ilk bebegimi 8aykikken kaybettim ölü doğum yaptım iki oğlum var Rabbime şükürler olsun ilk bebeğim kızdı ve kız çocuklarını çok seviyorum kızımı kaybettigim içinde içimde hep ukte kaldı....
Bı kızım olsun çok istiyorum yarın doktora gidicem lütfen bana dua edersiniz rabbim bana bı kız çocuk nasip etsin tabi ki önce sağlıklı ve hayırlı evlet olması tek temennim Allah'ın gücüne gitmesin ama iki tane aslan gibi oğlum var bir de kızımın olmasını çok istiyorum yarın inşallah cinsiyetini öğrenirim dualarınızı bekliyorum
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese anneliği tattirsin uzun oldu biraz kusura bakmayın şimdiden teşekkürler

Evet canım kesinlikle . Herkes yaşadığını bilir . Ama valla bıktım mücadele etmekten.laf anlatmaktan. Bugün mesela bı akrabam çıktı geldi eve . Emri vaki oldu. Halbuki benim ne kadar tedbirli ve titiz davramdigimi biliyorlar ama beni kim sayar allahini seversen

Son düzenleme:
Kuzum sen nasil iyi hissedeceksen oyle yap. Ben mesela cok onemsemem yani vovid oldum mu bilmiyorum hic test vermedim asilardan sonra 2 gun icinde agir hastalik gecirmistim sadece ben maskeyle duramiyorum cok terleyen bi insanim maske takinca nefes alamiyorum yuzumden oldugu gibi sular akiyo o yuzden tercih etmiyorum el hijyenine cok dikkat ederim evde yemek yaparken bile tshirtime elim degse yikarim belki ondan olmadim bilmiyorum. Ama insan nasil rahat hissediyosa oyle yapmali
@gunesli gunler aaa neden sildi acaba hesabını, şimdi dikkatimi çekti
Aa ben de sasirdim simdi biseyi olmasin da varsin kapatsin onemli degil insaAllah kendi de bebegi de iyidir

Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.Ben bugün ikili tarama testi sonucumu aldım çok şükür herhangi bir sıkıntı yok bundan sonraki testleri yaptırmak istemediğime dair kağıt imzaladım. İkili testi bile düşünmüyordum a a doktorum ikna etti.Bu süreçte yediğimiz içtiğimiz kadar maneviyatın da önemli olduğunu düşünüyorum Kuranı Kerim hatmi yapabiliriz doğacak evlatlarımızın niyetine kelime-i tevhid hatimleri kafamızdaki düşüncelerden buna sıra gelmemiş olabilir vesile olabilirsem ne mutlu

bizde esimle kalp atisini duyar duymaz hatme basladik ama benim bulantilardan hatim yarim kaldi

En yaşlınız benim sanırım
41 istanbul 1. Bebek

Doğuma kadar bir tane bile yapsak kâr bulantınız geçince devam edersiniz inşallah
aynen birkac haftaya gecerse devam edicem ins. Allah nasip ederse doguma kadar niyetim 3-5 yapabildigim kadar yapmak. bu zamanlar cok kiymetli degerlendirmek lazim.. gunluk 1 yasin okuyup hamileligin her haftasina gore tesbih cekiyorum. bol bol da KK dinlemeye calisiyorum. ilk 4 ay da 70bin Sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahi'l azim cekmeyi niyet ettim sukur az kaldi. yeterki biseyler okuyup dua edelim bebeklerimiz salih amelli, ihlasli, saglikli, hayirli evlat olsunlar..

Son düzenleme:
En yaşlınız benim sanırım
41 istanbul 1. Bebek
olgun diyoruz canimmm 39.yasima girdigim gun transferim oldu, hic unutmayacagim bir dogum gunu yasadim ve sukur 39 cok guzel basladi eskiye nazaran evlilik ve anne olma yasi ilerledi onemli olan tadini cikarip hayati dibine kadar yasamak

Sana çok katılıyorum. Ayriyeten günlük yaptığım şeyleri yazayım belki yardımcı olurum sizlere bebeğin yüz güzelliği için ilk 4 ay içerisinde her gün Yusuf suresi
Yumuşak huylu olması için günlük İbrahim suresi
Güzel ahlaklı olabilmesi için İnsan suresi
Peygamber ahlaklı olabilmesi için Embiya suresi
Lokman aleyhisselam gibi hikmetli sözlü olabilmesi için Lokman suresi
Her gün Yasin ve Meryem suresi ve artı 1 cüz 9 ayda 9 hatim ediyor RABBİM sağlıcakla çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Bu süreçte ne kadar maneviyatla kuşanırsak okadar bebeklerimiz için iyi çevremde bunun çok faydasını gördüm

Masallah canim. Ben bu kadar yapamiyorum maalesef rahat gecmedigi icin belki ama bende hatime niyet edip basladim☺ bebeğim sağlıklı doğsun diye. Hem de 6.aydan itibaren anne karnında bebek sesleri de duyuyormuş. Zaman ilerledikçe bebeğim de dinlesin sesimden istiyorum.

Bende Prilam sayesinde ayaklandım ilk 1 ay felakettim yatalak hasta gibiydim ozaman şimdi o zamana göre çok iyiyim iki günde bir kusuyorum oda artık alıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…