- 29 Mayıs 2021
- 2.884
- 5.604
- 108
- 39
Doğru diyorsun canım sen diyince baktım da trde böyle. Ama belki yurtdışında farklıdır ref değeri
İnşallah açlık tokluk farkıdır. Olması gereken aralık 65-110 diyor benim testte benimki 120. Korkum şu ilk 12 hafta öyle midem bulandı ki sadece karbonhidrat muz ve kurabiye süt ile beslenebildim. Umarım şekeri fırlatmamışımdır. Artık sebzeye dönüş vakti geldiBildiğim kadarıyla tokluk kan şekeri referans aralığı daha yüksek olmali. Size söylemeyi unutmuş olabilirler mi bir sey yemeyin diye. Açlık şekeri ölçülecekse 10 12 saatlik açlık istenir çünkü.
Ya yok ya. Çok yüksek çıkmamış bence öncesinde kahvaltı yapmışsınız çok normal. Benim de şekerime bakıldığı gün 3 top dondurma yiyip gitmiştim üst sınır 99 bizde benimki 110 çıktı doktora sorduğum da normal dedi. Hala ekmekle besleniyorum ben. Kahvaltım domates ekmek peynirİnşallah açlık tokluk farkıdır. Olması gereken aralık 65-110 diyor benim testte benimki 120. Korkum şu ilk 12 hafta öyle midem bulandı ki sadece karbonhidrat muz ve kurabiye süt ile beslenebildim. Umarım şekeri fırlatmamışımdır. Artık sebzeye dönüş vakti geldi
Yurt dışındaki referans aralıkları farklıysa bilemiyorum ama buradakine göre normal canim. Açlık şekerine bakılması için seni uyarmaları gerekiyordu kahvaltı yapmadan gitmen için.İnşallah açlık tokluk farkıdır. Olması gereken aralık 65-110 diyor benim testte benimki 120. Korkum şu ilk 12 hafta öyle midem bulandı ki sadece karbonhidrat muz ve kurabiye süt ile beslenebildim. Umarım şekeri fırlatmamışımdır. Artık sebzeye dönüş vakti geldi
Evet ben de kullanıyordum baya uyku yapıyorduArkadaşlar prilam uyku yapar mı ya? İki gümdür bulantılarım için içiyorum gece yatmadan sabah malım bildiğiniz ve koltukta uyumaya devam ediyorum
Napsam 10-11 gibi mi alsam?Evet ben de kullanıyordum baya uyku yapıyordu
Benim zaman geçtikçe vücudum alışmıştı belki senin de öyle olur. Uyumadan 2 tane alıyordum ben deNapsam 10-11 gibi mi alsam?
Yapıyor aynenArkadaşlar prilam uyku yapar mı ya? İki gümdür bulantılarım için içiyorum gece yatmadan sabah malım bildiğiniz ve koltukta uyumaya devam ediyorum
Hele bide sabah ic gece gündüz kavramini yer değiştiriyor insana.bence uyuduğun icin bulanti olmuyor diye düşünüyorum benArkadaşlar prilam uyku yapar mı ya? İki gümdür bulantılarım için içiyorum gece yatmadan sabah malım bildiğiniz ve koltukta uyumaya devam ediyorum
Ben doktora uyuyamadigimi söylediğimde bu ilacı önermişti uyku yapar ve bulantina iyi gelir demiştiArkadaşlar prilam uyku yapar mı ya? İki gümdür bulantılarım için içiyorum gece yatmadan sabah malım bildiğiniz ve koltukta uyumaya devam ediyorum
Hemde ne uyku yapıo cnm ben ilk zaman aksama kadr uyudumArkadaşlar prilam uyku yapar mı ya? İki gümdür bulantılarım için içiyorum gece yatmadan sabah malım bildiğiniz ve koltukta uyumaya devam ediyorum
Agshaha gece tuvalete kalkıyorum klozette uyuyorum vallaHemde ne uyku yapıo cnm ben ilk zaman aksama kadr uyudum
Bu tarz doppleri sağlık ocağında kullanıyorlardı eskiden. Şimdi nasıl bilmiyorum tabi. Zararı var mı acaba bebeğe. Eşim duysa almak ister mutlakaKızlar bakın trendyolda ne gördüm evde bebeğinizin kalp atışlarını dinleyebiliyormuşsunuz uygun fiyatlilar tükenmiş 600 lira civarı var bir tane stoklarda , 1 aylık kontrolü bekleyemiyorum veya hareket etmiyor iyi mi acaba diyen anneler icin harika
Eki Görüntüle 3107328
Benim uyku halim hiç bitmedi sürekli uykum var ve hiç ilaç kullanmıyorum doktorun verdiği vitamin dışında. Şimdiye kadar midem bulantım da olmadı.Agshaha gece tuvalete kalkıyorum klozette uyuyorum valla
MerhabaKızlar merhaba. Benim için ayrılık vakti sanırım o kadar üzgünümki. Bu zamana kadar ara ara kanamalarım dışında herşey yolundaydı. İkili testim de haftayaydı. Dün gece kasıklarım fazla ağrıyınca bu sabah doktora gittim ve ultrasonda bebeğin vücudunun etrafında su topladığı görüldü. Kalp atımı normal ama boyu da bir hafta geri çıktı. Doktor yüzde %70 anomali dedi. O kadar üzgünümki o ultrasondaki görüntü gitmiyor aklımdan. Şimdi genetik test geldik.
Mide bulantım hep vardı ama kontrol altına alabiliyordum. 12. Haftadan sonra kusmaya başladımBenim uyku halim hiç bitmedi sürekli uykum var ve hiç ilaç kullanmıyorum doktorun verdiği vitamin dışında. Şimdiye kadar midem bulantım da olmadı.
Ay tebrik ederim. 13+4 te anlaşıldı demek. Bende 13+5 te gidicem inşallah belli olur cinsiyetiMerhaba kizlar bayadir giremedim malum küçük cicuk olunca ,bir de taziyeler misafirler derken hepsini okuyamadim. Unarim sizler de bebisler de iyidir. Bugun 13+4 olduk ,cinsiyetimizi de öğrendik, erkekmis rabbim insallahn sag salim kucağımiz almayi nasip eder
İnşallah yakın zamanda geçer mide bulantınız çok kötü birşey olduğuna eminimMide bulantım hep vardı ama kontrol altına alabiliyordum. 12. Haftadan sonra kusmaya başladımkullanıyorum ilaç şuan yoksa günde 20 kere felan kusuyorum, midemde de bişey yok. Kötü durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?