2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Doğru diyorsun canım sen diyince baktım da trde böyle. Ama belki yurtdışında farklıdır ref değeri
İnşallah açlık tokluk farkıdır. Olması gereken aralık 65-110 diyor benim testte benimki 120. Korkum şu ilk 12 hafta öyle midem bulandı ki sadece karbonhidrat muz ve kurabiye süt ile beslenebildim. Umarım şekeri fırlatmamışımdır. Artık sebzeye dönüş vakti geldi

Ya yok ya. Çok yüksek çıkmamış bence öncesinde kahvaltı yapmışsınız çok normal. Benim de şekerime bakıldığı gün 3 top dondurma yiyip gitmiştim üst sınır 99 bizde benimki 110 çıktı doktora sorduğum da normal dedi. Hala ekmekle besleniyorum ben. Kahvaltım domates ekmek peynir

Yurt dışındaki referans aralıkları farklıysa bilemiyorum ama buradakine göre normal canim. Açlık şekerine bakılması için seni uyarmaları gerekiyordu kahvaltı yapmadan gitmen için.
Ilk 3 aylar hepimiz aynı yiyemedik. Ben hala sulu sebze yemeği , kırmızı et yiyemiyorum maalesef. Sebze çok sevmeme rağmen midemi bulandırıyor düşüncesi bile tek yiyebildiğim sebzeler domates,biber

Arkadaşlar prilam uyku yapar mı ya? İki gümdür bulantılarım için içiyorum gece yatmadan sabah malım bildiğiniz ve koltukta uyumaya devam ediyorum
Hele bide sabah ic gece gündüz kavramini yer değiştiriyor insana.bence uyuduğun icin bulanti olmuyor diye düşünüyorum ben

Kızlar bakın trendyolda ne gördüm evde bebeğinizin kalp atışlarını dinleyebiliyormuşsunuz uygun fiyatlilar tükenmiş 600 lira civarı var bir tane stoklarda , 1 aylık kontrolü bekleyemiyorum veya hareket etmiyor iyi mi acaba diyen anneler icin harika

Bu tarz doppleri sağlık ocağında kullanıyorlardı eskiden. Şimdi nasıl bilmiyorum tabi. Zararı var mı acaba bebeğe. Eşim duysa almak ister mutlaka

Merhaba merak ettim iyi misiniz bebek nasıl. Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah

Merhaba kizlar bayadir giremedim malum küçük cicuk olunca ,bir de taziyeler misafirler derken hepsini okuyamadim. Unarim sizler de bebisler de iyidir. Bugun 13+4 olduk ,cinsiyetimizi de öğrendik, erkekmis rabbim insallahn sag salim kucağımiz almayi nasip eder

Benim uyku halim hiç bitmedi sürekli uykum var ve hiç ilaç kullanmıyorum doktorun verdiği vitamin dışında. Şimdiye kadar midem bulantım da olmadı.
Mide bulantım hep vardı ama kontrol altına alabiliyordum. 12. Haftadan sonra kusmaya başladım kullanıyorum ilaç şuan yoksa günde 20 kere felan kusuyorum, midemde de bişey yok. Kötü durum.

Ay tebrik ederim. 13+4 te anlaşıldı demek. Bende 13+5 te gidicem inşallah belli olur cinsiyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…