2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bende gebeliğim başında folbiol kullandım onda 5 mg var maalesef ilk bir ay onunla devam etmisimdir. Sonra degistirdim daha doğal formunu kullanmak için.
Inşallah bir sey olmaz iyi düşünmeye çalışalım

Ahaha evet ya İnternet kapatılsın cidden. Onları ben de okudum ya bence o doz aşımı için geçerlidir ama folbiol hep kullandım ben hamileliklerimde ya. Bir sıkıntı olmadı çok şükür. Zaten doktorlar direkt onu yazıyorlar folik olarak. Bir de folicide var sanırım.

Kızlar iyi akşamlar. 1 saat önce lavaboya gittiğimde 1 damla kahverengi kan geldi. Daha sonra peçeleye de az da olsa geldi. Hemen acile gittim, çok şükür bebeklerin kalp atışında ve keselerinde bir problem olmadığını söyledi. Kese dışında 2 yerde küçük kanama yeri var dedi. Progestan iğne yaptı. Ben zaten fitilini kullanıyordum günde 2 kez. Dikkat edeceksin dedi. Başınıza böyle bir durum geldi mi. Çok tedirgin oldum

Valla canım ikiz gebeliği daha farklı oluyor. Benim ilk doktorum da dedi ki, ikizlerime hamileyken her hafta kendime proluton iğne yaptırıyordum çünkü bi riski yok dedi. Progestan iğne de öyledir sanırm. Progestan fitil bende alıyorum sabah akşam. Agrı sızı krampı engelliyor. Zararı da yok. Hiç kötü düşünme lütfen. Kanama alanı varsa birkaç gün daha o leke olur temizleme çalışacak rahmin çünkü, dışarı çıkaracak mecbur. Sağlıkla beklerler annesi merak etme , sen yorma kendini

İnşallah evlatlarıma bir şey olmaz. Gerçekten çektiğim ağrı sızı umrumda değil. Yeter ki onlar sağlıklı olsunlar. Zor yollardan geçtik anne baba olabilmek için, sanıyorum biraz onun da etkisiyle en ufak bir şeyde tedirgin oluyoruz

Dün rutin kan tahlillerimi vermiştim bugün sonuçlar geld glikoz 122 çıkmış olması gereken 65-110 diyor yani yüksek. Gebelik şekeri mi çıkacak acaba? Bu kadar erken niye yükseldi ki? Bi de glikoz için açlık tokluk önemli değil mi? Bana aç gel dememişlerdi ben kahvaltı edip gittim, bununla mı ilgili acaba?

Benim de kahvaltı yapılmış olarak ölçüldü canım. Bana da aç tok denmedi ama tokluk şekeri yazıyor sanırım yanında tahlilin.
Orada da var mı bilimiyorum ama 24 haftalıkken sanırım şeker yüklemesi yapılacak gebelik şekeri ile ilgili. Ama belki yüksek çıktıysa erken tetkik ederler seninkini var mı yok mu anlamak için. Belki de yediğin bir şey etkiledi.

Bildiğim kadarıyla tokluk kan şekeri referans aralığı daha yüksek olmali. Size söylemeyi unutmuş olabilirler mi bir sey yemeyin diye. Açlık şekeri ölçülecekse 10 12 saatlik açlık istenir çünkü.

Doğru diyorsun canım sen diyince baktım da trde böyle. Ama belki yurtdışında farklıdır ref değeri.

Eklentiler

• Screenshot_20220803_235448.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 42
Evet gittim dedim noldu sonuçlar die cok şükür riskim yok ama dedim ömrüm den ömür gitti herşeyi soylemekle yükümlüyum dedi imza attım o kagidada yapmicam die aman aman bir daha tarama marama yaptırmam

Hadi gözümüz aydın canim. Bir sadaka ver bir çocuk sevindir sende. Rabbim korktuğunu basindan aldi cok sukur.

canim her zaman derim cehalet mutluluktur

Bende gebeliğim başında folbiol kullandım onda 5 mg var maalesef ilk bir ay onunla devam etmisimdir. Sonra degistirdim daha doğal formunu kullanmak için.
Inşallah bir sey olmaz iyi düşünmeye çalışalım

ben gebelik öncesi 3 ay ve sonrasında 1 ay folbiol kullandım. Sonra folidoce kullandım bir ay. Sonra doktorum folbiol yazdı tekrar. Bunlar gunluk vitaminler ve yarına depolanmiyor diye biliyorum.fazlasi hemen atılıyor. İnternete bakarsak hepimiz kanseriz Allah korusun. Birseylerler birseyelri noturluyor ve yaşamımız devam ediyor cok sukur.

Açlık kan seker siniri diye biliyorum 110 canim ben. Sen tahlillerini gösterirken ac değildim diye belirtirseniz. Tok olmana rağmen iyi cikmis bence. Benin de hep tok veriyorum bu civarda cikiyor

Hanımlar 13+5 tekin bugün akşamdan beri devam eden sırtımın üstünde agrı var anlamadım normal mi acaba

Doğru diyorsun canım sen diyince baktım da trde böyle. Ama belki yurtdışında farklıdır ref değeri.
Onu düşünemedim haklisin canim. Ama her şekilde açlık kan şekeri için kahvaltı yapılmaz bence ortada bir yanlış anlaşılma olmus.

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun umarım %30 ihtimal gerçekleşir iyi haberler alırsın en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…