- 1 Ağustos 2018
- 2.709
- 4.738
- 133
Geçmiş olsun zor ama stres yapmamaya çalışın burada neler okuyoruz. Ense kalınlığı ayrıntılı ultrasonda görülen sorunlar ama sapasağlam bebekler doğuyor allahın izniyle. Ultrason aletinden bebeğin duruşundan drun elinden bile farkediyor ölçüm benim de burun kemiği gözükmemişti ilk muayenede. Stres yapmayın inşallah bir şey yoktur allahın izniyle tek başına ne ense ne burun bir şey ifade etmezBu arada okumadım kağıdı elim gitmedi okumaya
E 1.2 yüksek değil kiGeçen hafta ki ölçümleri iyi dedi buna bugunkunu sadece 1.2 dedi neyse oda
Arkadaşımın bebeğine de ensesi kalın kafası büyük dediler doğdu meğerse genetik yapısı oymuş çocuğun gayet sağlıklı doğdu. Panik yapmayın kendinizi üzmeyin rabbim sağ salim sağlıklı bir evlat dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallahGeçen hafta ki ölçümleri iyi dedi buna bugunkunu sadece 1.2 dedi neyse oda
Normal bi rakam 1.2Geçen hafta ki ölçümleri iyi dedi buna bugunkunu sadece 1.2 dedi neyse oda
Çok geçmiş olsunnnnAllah razı olsun hepinizden. Sudan midem bulanıyor. Otururken bile popom açıyor , her yerime bi sey batıyor sanki. Çocuk gibi ağladım inanın ki. Açım ama yiyemiyorum, öksürük mide bulantısı yapıyor, istifa etmekten korkuyorum. Kozalak şurubu var evde aslında. İnternetten bi bakıyım de , iyi fikir onu kullanabilirim. Allah cok razı olsun. Rabbim sizlere vermesin inş
Oh cok şükür . Benimde üzerimden bir ağırlık kalktı sankiEvet gittim dedim noldu sonuçlar die cok şükür riskim yok ama dedim ömrüm den ömür gitti herşeyi soylemekle yükümlüyum dediimza attım o kagidada yapmicam die aman aman bir daha tarama marama yaptırmam
Mesleğim ve ilgim gereği gıda takviyeleri konusunda hayli araştırması olan biri olrak söylüyorum canım suda çözünen hiçbir vitamin için fazlalık diye bir şey söz konusu olamaz. Boşa stres yapma lütfen. Ben metil folat ve metilkobalamin yıllardır kullanıyorum. 12.haftam geçtiği halde yine de kesmedim devam edeceğim. Vücudumuzdaki birçok önemli döngüde rol alıyorlar. Şifa olsunkızlar ya folik asit konusunu konuştuk ya benim kafama takıldı
belki hatırlayan vardır daha önce yazmıştım buraya, kullandığım folik asit yetersiz diye. onu doktorumla konuşmuştum ve meğer ben yanlış anlamışım yetersiz değilmiş ve kat kat fazlası varmış yani 2.5mg. Almamız gereken ise 0.4mg.
doktorum “endişelenme içinde fazla fazla var”demişti. ben de hiç kurcalamadım. şimdi konuşulunca internette nereye baksam 1mg üzerine çıkmayın fazlası zarar diyor hem de önemli zararlar. ama ben fazla fazla almışım.
gerçekten artık çok yoruldum hiçbir şey bilmek istemiyorum...
siz ne düşünüyorsunuz?
Ya bana da dr kes dedi 12. Haftada ama başka bi doktorun 14. Haftaya kadar kullanılabilir dediğini duydum devam ediyorum tam o kadarlık kalmış elimde çünküMesleğim ve ilgim gereği gıda takviyeleri konusunda hayli araştırması olan biri olrak söylüyorum canım suda çözünen hiçbir vitamin için fazlalık diye bir şey söz konusu olamaz. Boşa stres yapma lütfen. Ben metil folat ve metilkobalamin yıllardır kullanıyorum. 12.haftam geçtiği halde yine de kesmedim devam edeceğim. Vücudumuzdaki birçok önemli döngüde rol alıyorlar. Şifa olsun
Valla canım akıl vermek gibi olmasın da, daha önce de konuştuk , bu doktor sana iyi gelmiyor zaten. Sorularını cevaplamıyor, bilgi vermiyor doğru dürüst. Başka bi doktor bulmalısın bence.kızlar ya folik asit konusunu konuştuk ya benim kafama takıldı
belki hatırlayan vardır daha önce yazmıştım buraya, kullandığım folik asit yetersiz diye. onu doktorumla konuşmuştum ve meğer ben yanlış anlamışım yetersiz değilmiş ve kat kat fazlası varmış yani 2.5mg. Almamız gereken ise 0.4mg.
doktorum “endişelenme içinde fazla fazla var”demişti. ben de hiç kurcalamadım. şimdi konuşulunca internette nereye baksam 1mg üzerine çıkmayın fazlası zarar diyor hem de önemli zararlar. ama ben fazla fazla almışım.
siz ne düşünüyorsunuz?
Oh çok şükür canm bişe yokmuş dimi yalns anlamadmEvet gittim dedim noldu sonuçlar die cok şükür riskim yok ama dedim ömrüm den ömür gitti herşeyi soylemekle yükümlüyum dediimza attım o kagidada yapmicam die aman aman bir daha tarama marama yaptırmam
teşekkür ederim canım içime su serptinMesleğim ve ilgim gereği gıda takviyeleri konusunda hayli araştırması olan biri olrak söylüyorum canım suda çözünen hiçbir vitamin için fazlalık diye bir şey söz konusu olamaz. Boşa stres yapma lütfen. Ben metil folat ve metilkobalamin yıllardır kullanıyorum. 12.haftam geçtiği halde yine de kesmedim devam edeceğim. Vücudumuzdaki birçok önemli döngüde rol alıyorlar. Şifa olsun
evet ya kesinlikle öyle ama ondan vazgeçemiyorum daValla canım akıl vermek gibi olmasın da, daha önce de konuştuk , bu doktor sana iyi gelmiyor zaten. Sorularını cevaplamıyor, bilgi vermiyor doğru dürüst. Başka bi doktor bulmalısın bence.
Evet almamız gereken 400mcg. Fazla veriliyor bazılarına bı durumda sadece ama tam hatırlayamıyorum su an unuttum. Bulursam etiketlicem seni. Hayır ikiz üçüz fln da değil bebeğin ki canım. Paranla rezil oluyorsun üzülüyorum sana.
Sen birimleri karıştırdın canım galiba. Folbiol gibi hapları sanırım günde 2 tane bile içebiliyorsun. Prospektüsünde var.kızlar ya folik asit konusunu konuştuk ya benim kafama takıldı
siz ne düşünüyorsunuz?
birimleri en başta karıştırmışım canım sonra doktor açıkladı. folbiol 5mg ve internetteki tüm doktorlar bunun çok fazla olduğunu söylüyor. sadece özel durumu olanlar kullanıyormuş. folik asit fazlalığı için o kadar kötü bilgiler var ki direk zeka geriliği otizm vs diyor o yüzden içime kurt düştü.Sen birimleri karıştırdın canım galiba. Folbiol gibi hapları sanırım günde 2 tane bile içebiliyorsun. Prospektüsünde var.
Öylede benim bünye kaldirmiyo keşke azıcık gamsız olsam ama yok Rabbim o yeteneği benden aldiOh cok şükür . Benimde üzerimden bir ağırlık kalktı sankiböyle olacağını tahmin ettim ama cok onemsizmis gibi yaklastigimizi düşünme diye bir sey demedim. Doktorlar en küçük ihtimali bile mutlaka söylüyorlar çünkü.
Yokmuş düşük risk yaziyo doktor gözün aydın dedi sağlıkla büyüt bebeğini dedi ama benden ömür gittiOh çok şükür canm bişe yokmuş dimi yalns anlamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?