2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Çok geçmiş olsuuuun
Bolca suuuu,c vitamini ve kozalak şurubu içmiştik. Gebelikte zararı yok diye biliyorum.

Anladım peki ne düşünüyorsunuz? Amniyosentez için nasıl bir kağıt veriyorlar? Ne gibi risklerden bahaediyor? İnşallah herşey yolundadır
Bilgilendirme kağıdı vermişler arkasına yaptırmak isterseniz ad soyad imza filanvar şuan ona ihtimal dahil vermiyorum vermekte istemiyorum yaptırmakta istemiyorum açıkçası herşey Rabb'im den şuan ikili testi yaptirdiigima bile pişman oldum geçen özele de gittim oda ölçtü normal ölçüleri ense kalınlığı var burnu var dedi buradaki doktor ölçüleri güzel dedi bilemiyorum yinede sonuçlarda terslik olursa eşime de danisicam ortak bir karar veririz artık herşeyin hayirlisi artik

geçmiş olsun canım bu zamanda olanlar hafif geçiriyor gördüğüm kadarıyla sen de o şekilde düşün inşallah hemen atlatır kurtulursunuz ailecek
Cok geçmiş olsun canim. Onsallah hafif atlatjrsiniz. Saglik cok önemli hastalık cok zor. Allah tüm hastalara şifa versin inşallah
Çok geçmiş olsun canım bol bol su ve c vitamini almaya gayret et umarım hafif geçer geçen kış oldum ben 2 asiliyim çok ağır geçti isallah tekrar olmam diye dua ediyorum
Çok geçmiş olsuuuun
Bolca suuuu,c vitamini ve kozalak şurubu içmiştik. Gebelikte zararı yok diye biliyorum.
Allah razı olsun hepinizden. Sudan midem bulanıyor. Otururken bile popom açıyor , her yerime bi sey batıyor sanki. Çocuk gibi ağladım inanın ki. Açım ama yiyemiyorum, öksürük mide bulantısı yapıyor, istifa etmekten korkuyorum. Kozalak şurubu var evde aslında. İnternetten bi bakıyım de , iyi fikir onu kullanabilirim. Allah cok razı olsun. Rabbim sizlere vermesin inş

Canim istersen iyi bir doktora daha gorun. Belki dueus açısından veya cihazdan kaynaklaniyordur. Insallah hersey yolundadır

Canım moralinin bozulması cok normal. Ama bu vok güvenilir bi test de değil zaten. Bak bi doktor normal demiş. Yerinde olsam, bi doktora daha gider dikir alırım. Ya da kandan nifty test yaptırırım , yani biraz pahalıymış ama. Bence bi şey yoktur ya. Ailende sülalende var mı bu tarz bi sağlık sıkıntısı

Hemen iyi bir perinatologa gidin bence.

Canim istersen iyi bir doktora daha gorun. Belki dueus açısından veya cihazdan kaynaklaniyordur. Insallah hersey yolundadır
İki tane doktora gidiyorum zaten biri özel biri devlet ama testi devlette yaptırıyorum ozeldeki geçen hafta baktı normal dedi herşey burnunu işaretledi ensesini ölçtü bugunkude ensesi var dedi normal dedi aman işte 1 saat sonra herşey cikicak ortaya ins sonuçlar güzel gelir

Ailede böyle bir sıkıntı yok çok şükür ins sonuçlarda iyi çıkarda gerek kalmaz

Hemen iyi bir perinatologa gidin bence.
Doktorun alan açması lazım kafana göre gidemiyorum yani doktor uygun görürse alanını açarsa gidebilirim özel varmı burda yapan onu da bilmiyorum ama özel e gittiğim doktor her şeyine bakiyo ince detayına kadar

Yabenim bebeğim de dönmüyordu doktor elindeki karnımizi görüntülediği cihazla hafif hafif dokundurdu. Bebeğini dövücem biraz ama dedineyse ki öyle olunca rahatsiz olup döndü minik cırbağam bana kız dedi ama bir ay sonra netlesirmis. Bu haftalarda pek kesin bir sey diyemiyorlar zaten. Biraz daha bekliycez

Benmde Bi kere yakaladılar ölçüm yaptılar tekrr baktılar yine dönmüş doktorlrım karı kocalar Bi daha yakalayamayz

Ultrasonda mi fark etmiş doktor bunu? Henüz sonucun çıkmamış üzme kendini lütfen.

Canm devletlerin makineleri özel kadar iyi dgl benm bugün ense ölçümü için okadr baktılrki devlette doktorda makine çok iyi dgl dedi

Canm devletlerin makineleri özel kadar iyi dgl benm bugün ense ölçümü için okadr baktılrki devlette doktorda makine çok iyi dgl dedi
Banada dedi cinsiyet için tahmin yapabilirsiniz dedim makineler eski dedi emin olamam dedi Allah'a emanet kontrole gidiyoruz yani

Özelden bahsediyorum. Muhakkak araştırın vardır. Yoksa çevre illere bakın. Böyle durmak daha strese sokar sizi. Belki de hiçbişey yok bebeğinizin. Varsa da önceden müdahale edilebilir bişey belki?

Eklentiler

• IMG20220803144614.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG20220803144606.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…