Ya benim ilk trimester bitti bugün, 12. Haftadan sonra kusmaya başladım şaka gibibu haftalar da az kaldı deyip duruyoruz, son düzlükteyiz ha gayret inşallah hep birlikte güzel günler göreceğizBulantı için vitamin B6 ve Sunmark vermişti Dr um. Sunmark bir uyutuyor bir uyuyor her halde 9.ayda doğuma uyanırım aslında fena fikir değil
Çok geçmiş olsun10+5 im bugun ilk kusmayi yaşadım. Nevrim döndü. Gözlerim yandı bu neydi
Bir kac kez gıda zehirlenmesi hariç hayatimda hic boyle hirsey yasamasitim. Kendime inanamadım.
Kuzum beni kadın doğum doktoru takip ediyorKızlar çoğul gebelik için kadın doğumcu mu takip etmeli yoksa perinatolog mu? İkiz üçüz anne ve adaylarından fikir rica ediyorum lütfen
Benimde yarın 12 bitiyor ama biri 16-17 ye kadar sürer diyor digeri daha da uzun olabilir.. umarım bizim son haftalardır. Başladığın ilaca ne kadar devam edeceksin?Ya benim ilk trimester bitti bugün, 12. Haftadan sonra kusmaya başladım şaka gibiprilam vermişti dr bu akşam yatarken atıcam iki tane
Hayırlısı olsun sizin de çoğul gebelik mi ?Kuzum beni kadın doğum doktoru takip ediyorÇok da memnunum, en ufak bir problem yaşamadım çok şükür
Doktor 3 kutu yazmıştı, ben de 13 sonuna kadar kullanırım herhalde. Çünkü bugün gerçelten çok kötüydüm tüm günümü etkiledi su içemedim şimdi de su içemediğim için herhalde başım ağrıyorBenimde yarın 12 bitiyor ama biri 16-17 ye kadar sürer diyor digeri daha da uzun olabilir.. umarım bizim son haftalardır. Başladığın ilaca ne kadar devam edeceksin?
Bıraktım yine bulantı yasadim diye yazan da çok oldu burda, 13 sonuna kadar kullansam mi diyorum bende
Haklısın en iyisi 13 sonuDoktor 3 kutu yazmıştı, ben de 13 sonuna kadar kullanırım herhalde. Çünkü bugün gerçelten çok kötüydüm tüm günümü etkiledi su içemedim şimdi de su içemediğim için herhalde başım ağrıyorbi iki gün içip bırakıp denemem kendimi iyice emin olduktan sonra bırakırım.
Omega 3 asıl bebeğe lazım olan şey ki. Beyin gelişimi için. Neden istemiyorsun ? Kullandığın başka vitaminin içeriğinde mi var ?Kuzum bende ocean 500mg aldım hergun onu içiyorum. Omega3 olmayan bir vitamin arıyorum
Ben 3 4 gündür baya hissediyorumGünaydın kızlar hiç kıpırtı bişeler hissetmeye başladınız mı yada Bi karnınızı Bi tarafı sert oldugunu 1 haftadır ufaktan bişeler hissediym sanki
Benim de öyle sanki bir şeyler yırtılıyor içerideMesaj yazıyordum yarım yamalak kalmışhapşırırken kasıkları acıyan bir ben miyim?
Kesinlikle haklısın. Ben hala müdahale etmiyorum kendime kusmam ya ben diye. Hastalik donemi zorlaya zorlaya canin cikiyor bu biraz otomatik gibi. Kiz ben hamile kaldığıma bile inanamıyorum doğumu normal yaparsam hatta bide bu bebek senin diye verirlerse şoka girerim.Çok geçmiş olsunisin ilginç tarafı kendini zorlamana gerek kalmadan kusma otomatik gerçekleşiyor bu dönemde. Bu zamana kadar hastalıktan dolayı tecrübe ettiğimiz kusmalardan çok farklı. Nasıl bir donanımla yaratilmissak son 3 ay ucundan da olsa farkına vardım ve şoklar içerisindeyim birde doğum yapsam agzim açık kalır kesin inşallah en kısa zamanda geçecek canım. Haftadan haftaya, anneden anneye değişiyor bu durum. Umarım 12 olmadan son bulur..
Omnibionta pronatalın 1 haftalık deneme paketini verdi, memnun kalırsan bununla kalmazsan eczaneden alacağın herhangi bir hamilelere özel vitaminle devam edebilirsin dedi.Transfer oncesi Prenatal vitamine başlamıştım 9.aya kadarda devam edicem. İcerisinde folic asid, kalsiyum, Demir ve bircok vitamin çeşiti içeriyor. Bulantıdan dolayı da vitamin B6 almaya başladım. Senin Dr un tavsiyesi nedir?
Canım sen neden omegab3 istemiyorsun aslında bebek beyin gelişimi için çok gerekli ve depo edilmiyor vücutta.Kuzum bende ocean 500mg aldım hergun onu içiyorum. Omega3 olmayan bir vitamin arıyorum
Omegali vitaminleri 12 haftadan sonra veriyorlar ama neden. Hamilelihin basinda daha iyi olmaz miCanım sen neden omegab3 istemiyorsun aslında bebek beyin gelişimi için çok gerekli ve depo edilmiyor vücutta.
Buna imza atıyorum. Çok güzel ifade edilmiş tam olarak bu. Ben de bide doğurursam ohaaa felan olurum.Çok geçmiş olsunisin ilginç tarafı kendini zorlamana gerek kalmadan kusma otomatik gerçekleşiyor bu dönemde. Bu zamana kadar hastalıktan dolayı tecrübe ettiğimiz kusmalardan çok farklı. Nasıl bir donanımla yaratilmissak son 3 ay ucundan da olsa farkına vardım ve şoklar içerisindeyim birde doğum yapsam agzim açık kalır kesin inşallah en kısa zamanda geçecek canım. Haftadan haftaya, anneden anneye değişiyor bu durum. Umarım 12 olmadan son bulur..
Vinolac yorumlarını okuyorum herkes memnun. Ben de onu mu alsam diyorum (bağırsakları da düzenliyormuş) ama A vitamini var. Imom daha ucuz bir alternatifKızlar siz hangi markanın vitaminini kullanıyorsunuz. Bugün doktora dedim ki decovit midemi ağrıtıyor onda bana 150 TL lik bir vinalac önerdi. Bunu duyan var mı? Bunu içip şikayeti olan ? Bana onerebileceginiz daha uygun marka
Bebek asıl 12den sonra hızlı gelişip anneden çekmeye başlıyor diye biliyorum.Omegali vitaminleri 12 haftadan sonra veriyorlar ama neden. Hamilelihin basinda daha iyi olmaz mi
Aynen yaa ben her gece eşimi yanımda görünce korkudan sıçrıyordumKesinlikle haklısın. Ben hala müdahale etmiyorum kendime kusmam ya ben diye. Hastalik donemi zorlaya zorlaya canin cikiyor bu biraz otomatik gibi. Kiz ben hamile kaldığıma bile inanamıyorum doğumu normal yaparsam hatta bide bu bebek senin diye verirlerse şoka girerim.
Ben evli olduğuma da 1 yil inanamamistim
Benimkinde A vitamini yok.Omnibionta pronatalın 1 haftalık deneme paketini verdi, memnun kalırsan bununla kalmazsan eczaneden alacağın herhangi bir hamilelere özel vitaminle devam edebilirsin dedi.
30 tableti 27-32 Euro arası bana biraz yüksek geldi. Şimdi alternatif vinolac a bakıyordum ama onda da A vitamini diyor. A vitamini gebelikte riskli değil mi?
Vitaminlerin hiçbiri ödenmiyorBenimkinde A vitamini yok.
Sigorta ödemiyor mu? Dr un yazarsa belki sigorta karşılar ilac parasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?