Evet ya ben de her an şikayetçi değilim de arada bir çok geliyo insanaElti daha kötü. Görümce en azindan kardeş arada bağ var eşinle. Bir yerde kıyamaz belki.
Ama elti hic acımıyor
Bende hiç bulaşmayarak mutluyum.
Ya de mi dejavu tam. Doktor diyor ki sen biliyorsun zaten ama 1 hafta sonra ölçümler için geliyorsunBenimde bugün kontrolüm vardı herşey yolunda şükür içeride aşırı hareketlilik vardı ellerini oynatıyor dedi doktor 10 gün sonra ikili test var dejavu gibi benimki
Anneminde bazi konularda soyledigi laflar beni uzun süre hırpalar. Artik zaten neye ne diyeceğini tahmin ediyorsun ama insan yine de deger verdiğin için ilgi anlayış bekliyorsun. Göremeyince üzülüyorsun. Allah eksiklerini vermesin ama bu senin hayatın. Bizim hayatimiz . Bunlar bizim esimizle vereceğimiz kararlar. Kismeye laf düşmez.
Konuyla hic alakası yok ama sabahtir elti krizi yaşıyorum bende. Tum.eltilerimden ve dünyadaki eltilerden nefret ediyorum. 2 gundur öfke kontrolum yok zaten
Evet kızlar ben demiştimÖyle tabi belki de bizi sevdiklerinden bazen de ağır laflar ediyorlar ama dediğin gibi bu bizim kararımız artık.
Bu gruptan biri mi demişti? Eltiler kapatılsın diye
Benim de kabızlık sorunum azaldı gibi. Zaten çok belirtim de yoktu. Artık riskli dönemi atlattık, en keyifli döneme girdik çok şükürKızlaar 13+1 den bildiriyorum benim özellikle iki gündür baya belirtim geçti enerjim geri geldi. Sizde durumlar nasıl ağız tadımda düzeldi sanki hazımsızlığımda baya azaldı bugün browni yedim allahım nasıl güzeldi uzun zmn sonra çikolata yemek
Ya benim doktor randevuma daha 17 gün filan var. Ben dayanamadım o yüzden başka doktora randevu aldım pazartesi gidicem. Kıpırdamaya başlasın bu kadar sık gitmem zatenMaşallah cnmbi sonraki randevun ne zmn? Ay ben çok özledim kıpır kıpır hareketlerini yaaa
8 ağustos’ta gidicem. 10 gün sonra belki cinsiyet söyler eşimin doğım günü süpriz yaparım, hem ikili test sonucunu sorarımMaşallah cnmbi sonraki randevun ne zmn? Ay ben çok özledim kıpır kıpır hareketlerini yaaa
Of yok ya göremiyorım dedi. Çiko yedim kalktım yürüdüm yok. Üzülmedim çünkü ocak anneleri yeni öğremiypr cinsiyeti bizim daha yolumuz varMaşallah yavrucuga saglikla gelsinler bekliyoruz. Cinsiyeti hakkında hic tahmin yapmadi mi
Ay inşallah ya.Maşallah ne güzell test sonuçları da güzel gelsin inşallah
13+1 e 5 gün var sabret kendim sabretKızlaar 13+1 den bildiriyorum benim özellikle iki gündür baya belirtim geçti enerjim geri geldi. Sizde durumlar nasıl ağız tadımda düzeldi sanki hazımsızlığımda baya azaldı bugün browni yedim allahım nasıl güzeldi uzun zmn sonra çikolata yemek
Sen bilirsin canım, şimdiden düşün o zaman senGıcıklıkgene onun dediği olmasın diye biri yakın arkadşım çocuğun adı biride kuzenimin başka farkli olsun diyorum
Eltim de bana diyor Suriyeliler gibi her sene doğuruyorsun diyeAnnemle babama söyledim tahmin ettiğim gibi tam. Babam diyo ki Suriyelileri geçtinizAnnem de tam istenmeyen bebek dedi. Çok güzel moral oluyorlar gerçekten
Ya ulan agdjahhsjd.Annemle babama söyledim tahmin ettiğim gibi tam. Babam diyo ki Suriyelileri geçtinizAnnem de tam istenmeyen bebek dedi. Çok güzel moral oluyorlar gerçekten
Ben de böyle şeyler yapıyorumYa benim doktor randevuma daha 17 gün filan var. Ben dayanamadım o yüzden başka doktora randevu aldım pazartesi gidicem. Kıpırdamaya başlasın bu kadar sık gitmem zaten
Bi de belki cinsiyetini öğrenirim dedim. İnşallah gösterir miniğim
Yaa benimde 20 ağustostaydı dayanamadım başka dra 8 ağustosa aldımYa benim doktor randevuma daha 17 gün filan var. Ben dayanamadım o yüzden başka doktora randevu aldım pazartesi gidicem. Kıpırdamaya başlasın bu kadar sık gitmem zaten
Bi de belki cinsiyetini öğrenirim dedim. İnşallah gösterir miniğim
Yaş 29Kizlar hepinizi ekleyecem. Gunduz cok vaktim olmuyor. Yine bir gece yaparim insallah
Ben o kadar heyecanlanıyorum ki kalbim aşırı hızlı atıyo soracaklarımı unutup çıktım ilk randevuda8 ağustos’ta gidicem. 10 gün sonra belki cinsiyet söyler eşimin doğım günü süpriz yaparım, hem ikili test sonucunu sorarım
Of yok ya göremiyorım dedi. Çiko yedim kalktım yürüdüm yok. Üzülmedim çünkü ocak anneleri yeni öğremiypr cinsiyeti bizim daha yolumuz var
Ay inşallah ya.
Girişte o kadar heyecanlıydım ki tansiyonum 16-9 çıktı. Doktora dedim biraz stresliyim. Sonra çıkışta telrar ölçtüler 12-8 bebeği gördükten sonra rahatladım
Bugün ben de çok heyecanlamdım ya. Kanaöa alanını sordum ama burun kemiği ense ölçümlerini felan sormadım. sorun yok herşey yolunda dedi detaylı ultrason için randevu aldırdı bana. Sorun yok dediyse yoktur dimi? Şimdi içime bu dert oldu. Kafama tüküreyim.Ben o kadar heyecanlanıyorum ki kalbim aşırı hızlı atıyo soracaklarımı unutup çıktım ilk randevudabeynim gitti resmen ikinci seferde notlara yazmıştım ordan baktım sordum doktora merak ettiklerimi hahahaha
Öyle dediyse yoktur tabii içini rahat tut bence. Bir de ense kalınlığına falan 12 16 haftalar arası bakılıyormuş tecrübeli değilim ama belki bir sonrakinde söylerBugün ben de çok heyecanlamdım ya. Kanaöa alanını sordum ama burun kemiği ense ölçümlerini felan sormadım. sorun yok herşey yolunda dedi detaylı ultrason için randevu aldırdı bana. Sorun yok dediyse yoktur dimi? Şimdi içime bu dert oldu. Kafama tüküreyim.
Kesinlikle katılıyorum. Elti fena bi seyElti daha kötü. Görümce en azindan kardeş arada bağ var eşinle. Bir yerde kıyamaz belki.
Ama elti hic acımıyor
Bende hiç bulaşmayarak mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?