2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Elti daha kötü. Görümce en azindan kardeş arada bağ var eşinle. Bir yerde kıyamaz belki.
Ama elti hic acımıyor
Bende hiç bulaşmayarak mutluyum.
Evet ya ben de her an şikayetçi değilim de arada bir çok geliyo insana kendilerine belli etmiyorum eşim de üzülmesin hem kıyamam

Benimde bugün kontrolüm vardı herşey yolunda şükür içeride aşırı hareketlilik vardı ellerini oynatıyor dedi doktor 10 gün sonra ikili test var dejavu gibi benimki
Ya de mi dejavu tam. Doktor diyor ki sen biliyorsun zaten ama 1 hafta sonra ölçümler için geliyorsun Senin de gözün aydın cinsiyet için bir şey dedi mi

Öyle tabi belki de bizi sevdiklerinden bazen de ağır laflar ediyorlar ama dediğin gibi bu bizim kararımız artık.

Bu gruptan biri mi demişti? Eltiler kapatılsın diye
Evet kızlar ben demiştim
Elti denince tüylerim diken diken oluyor bir de annesi var ondan beter beraber hareket ediyorlar.
En kötüsü de görmeye bile tahammül edemediğin biriyle aynı ortamda bulunmak zorunda kalıyorsun. Kaynımı çok seviyorum onun hatrına katlanıyorum ama sorunlarımız ciddi anlamda büyük klasik çekişmelerden değil. Hiç inanmazdım ama hocalara bile gittim onun yüzünden hayatımda ilk kez.
Elti sıkıntısı gerçekten başka bir şey ya hele ki kalbi de kötüyse...ben de hiç bilmezdim ta ki yaşayana kadar Allah bununla mücadele edenlere sabır versin

Benim de kabızlık sorunum azaldı gibi. Zaten çok belirtim de yoktu. Artık riskli dönemi atlattık, en keyifli döneme girdik çok şükür
Üç ay bayram yeri buralar

Maşallah cnm bi sonraki randevun ne zmn? Ay ben çok özledim kıpır kıpır hareketlerini yaaa
Ya benim doktor randevuma daha 17 gün filan var. Ben dayanamadım o yüzden başka doktora randevu aldım pazartesi gidicem. Kıpırdamaya başlasın bu kadar sık gitmem zaten
Bi de belki cinsiyetini öğrenirim dedim. İnşallah gösterir miniğim

Maşallah cnm bi sonraki randevun ne zmn? Ay ben çok özledim kıpır kıpır hareketlerini yaaa
8 ağustos’ta gidicem. 10 gün sonra belki cinsiyet söyler eşimin doğım günü süpriz yaparım, hem ikili test sonucunu sorarım
Maşallah yavrucuga saglikla gelsinler bekliyoruz. Cinsiyeti hakkında hic tahmin yapmadi mi
Of yok ya göremiyorım dedi. Çiko yedim kalktım yürüdüm yok. Üzülmedim çünkü ocak anneleri yeni öğremiypr cinsiyeti bizim daha yolumuz var
Maşallah ne güzell test sonuçları da güzel gelsin inşallah
Ay inşallah ya.

Girişte o kadar heyecanlıydım ki tansiyonum 16-9 çıktı. Doktora dedim biraz stresliyim. Sonra çıkışta telrar ölçtüler 12-8 bebeği gördükten sonra rahatladım

13+1 e 5 gün var sabret kendim sabret

Bu arada bebiş benim de 11+5 çıktı crl 5 cm ölçtü doktor. Sordum dedi ki bu crl ölçümü artı eksi 3 gün hata payı var doktora ve makineye göre değişebilir. Sat a göre 12+2 yim ama takmıyorum. Ben manikür pedikür randevusu alıcam kalıcı oje yaptorcam ya bunla ilgili doktprdan kötü bildirim alan var mı? Dayanamıyorum artık

Annemle babama söyledim tahmin ettiğim gibi tam. Babam diyo ki Suriyelileri geçtiniz Annem de tam istenmeyen bebek dedi. Çok güzel moral oluyorlar gerçekten
Ya ulan agdjahhsjd.
Ah keşke eşeysiz üresem de suriyelileri geçsem. Adamlar amip gibi ürüyor a q.

Yaa benimde 20 ağustostaydı dayanamadım başka dra 8 ağustosa aldım bende aynı düşüncedeyim hareketlerini hissedinxe daha az giderim

Ben o kadar heyecanlanıyorum ki kalbim aşırı hızlı atıyo soracaklarımı unutup çıktım ilk randevuda beynim gitti resmen ikinci seferde notlara yazmıştım ordan baktım sordum doktora merak ettiklerimi hahahaha

Bugün ben de çok heyecanlamdım ya. Kanaöa alanını sordum ama burun kemiği ense ölçümlerini felan sormadım. sorun yok herşey yolunda dedi detaylı ultrason için randevu aldırdı bana. Sorun yok dediyse yoktur dimi? Şimdi içime bu dert oldu. Kafama tüküreyim.

Öyle dediyse yoktur tabii içini rahat tut bence. Bir de ense kalınlığına falan 12 16 haftalar arası bakılıyormuş tecrübeli değilim ama belki bir sonrakinde söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…