- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
Kiz yemegi kimin cani istemis de bulmuşKız iyi olmuş sık sık az yemek. Ay ben ne yiycegimi de sasiriyirdum çünkü yemek yapmakta zorluk çekiyordum. Çeşidim az oluyordu aynı yemeği sürekli yiyemiyordum
Yedin mi kimchini güneşimşifa olsun
Günaydın cuma gidicem, 12+1 oluyorumGünaydınlarsak sayfayı okuyorum ama yoğunluktan bur türlü yazamıyorum bende geçen hafta kalp atisini dinledim herşey çok güzel Bulantim vardi oda geçti çok şükürikili test icin ne zaman gideceksiniz doktor bana 11 ile 14 arasi dedi
İçine tayt giyince rahat oluyorum ben , kısa giymiyorum tabiNe giyiyorsunuz ben elbiseyle hiç rahat edemiyor. Rahat oturup kalkmayı severim
Yok canım kargoda geliyor bana doğruYedin mi kimchini güneşimşifa olsun
Bende yiyemiyorum diyenlere kızardım nasıl olabilir diye hele bir arkadaşım vardı ölmemek için yiyorum diyordu inanamiyordum, ama çok kınamışım başıma geldiCanim ben hep actim. Ac olduğum icinde midem surekli bulaniyordu. Kafami yerden zor kaldırdım. Bir iki lokma yiyip bırakıyordum. Yani oyle kilo alacak kadar yemek yemem hic olmadi. Yarim saati kurtaracak kadar yedim hep.
zayıfları hayatimda ilk defa anladimbir insan nasıl yiyemez ki derdim
Ben dün yürüyüşlere başladım. Bana doktor normal doğum istiyorsan bol bol yürü dedi. Eşimin eve geliş saatine 1 saat kala iniyorum yürüyüş alanına ne çok hızlı ne çok yavaş orta tempoda yürüyorum. Eve gelip yemek yiyorum ama ya bu sorun olur mu acaba?Günaydın kızlar
Birkaç gündür yazamıyorum ama yazdıklarınızın hepsini okudum, çok tatlısınız
Benim de sabahları iştahım azaldı çok yiyemiyorum, kendimi zorlarsam midem bulanırmış gibi geliyor. Özellikle yumurta yiyemediğim için üzülüyorum, ama doktorum geçen hafta yeni vitaminler ve takviye vermişti, onlar biraz içimi rahatlatıyor.
Düzenli yürüyüşlere başlayanlar var mı kızlar, benim 3 gün sonra 3 ayım bitmiş olacak resmi olarak. Arada uzun mesafe yürüyorum ama sakıncalıdır diye de çekiniyorum. Doktoruma sormayı da unuttum. Ama bir ay beklemektense tüp bebek yaptırdığım hastanede normal kadın doğuma randevu aldım haftaya pazartesi. Belki cinsiyetimiz de belli olur
Başka bir doktorun da bebeğimi görmesini istedim
Benim ilk bebeğinde doktor 13 haftada söylemişti eğer pozisyonu güzelse görürsün InsalalhGünaydın kızlar
Birkaç gündür yazamıyorum ama yazdıklarınızın hepsini okudum, çok tatlısınız
Benim de sabahları iştahım azaldı çok yiyemiyorum, kendimi zorlarsam midem bulanırmış gibi geliyor. Özellikle yumurta yiyemediğim için üzülüyorum, ama doktorum geçen hafta yeni vitaminler ve takviye vermişti, onlar biraz içimi rahatlatıyor.
Düzenli yürüyüşlere başlayanlar var mı kızlar, benim 3 gün sonra 3 ayım bitmiş olacak resmi olarak. Arada uzun mesafe yürüyorum ama sakıncalıdır diye de çekiniyorum. Doktoruma sormayı da unuttum. Ama bir ay beklemektense tüp bebek yaptırdığım hastanede normal kadın doğuma randevu aldım haftaya pazartesi. Belki cinsiyetimiz de belli olur
Başka bir doktorun da bebeğimi görmesini istedim
Ya eşimin doğum günü geliyor, 13+5 oluyorum o güne randevu alıcam sabah. Söylesin de eşime sürpriz yapayım başka hediye yok elimde çünküBenim ilk bebeğinde doktor 13 haftada söylemişti eğer pozisyonu güzelse görürsün Insalalh
Senin ikili test zamanın gelmiş hadi güzel haberler gel insallahGünaydın cuma gidicem, 12+1 oluyorum
En büyük hediye buu ama cinsiyeti söyler deme beklenti içinde olmasın supriz olsunYa eşimin doğum günü geliyor, 13+5 oluyorum o güne randevu alıcam sabah. Söylesin de eşime sürpriz yapayım başka hediye yok elimde çünkü
Hiç haberi bile yokEn büyük hediye buu ama cinsiyeti söyler deme beklenti içinde olmasın supriz olsun
Erkekler ne değişik dimi hicbirseyden haberleri yok onlar hamile olsaydı inan böyle bu tarz sayfalara girip yorum yapıp bilgi filan almazlardı aman zammı gelin ce doğar der kenara çekilirlerdi ama biz bayanlar önlemiyizHiç haberi bile yok
Benim eşim bu katagoriye girmiyor yaErkekler ne değişik dimi hicbirseyden haberleri yok onlar hamile olsaydı inan böyle bu tarz sayfalara girip yorum yapıp bilgi filan almazlardı aman zammı gelin ce doğar der kenara çekilirlerdi ama biz bayanlar önlemiyizherşeyine kadar araştırıyoruz
Pazartesi doktora gideceğim yürüyüş için sorarım ben de. Normal doğum olsun isterim tabii ki, ama sezaryen de olsa bir şey demem sanırımBen dün yürüyüşlere başladım. Bana doktor normal doğum istiyorsan bol bol yürü dedi. Eşimin eve geliş saatine 1 saat kala iniyorum yürüyüş alanına ne çok hızlı ne çok yavaş orta tempoda yürüyorum. Eve gelip yemek yiyorum ama ya bu sorun olur mu acaba?
Bi de kızlar benim sabah bulantılarım geri geldi çok fenayım
Afiyet olsun canim☺ yemekten sonra hafif hafif dışarı çıkamasan bile evde yürüyüş yap ben öyle yapıyorum fark etti sanki sindirme durumum. Benimde ağzımda çok kötü bir tat vardi 10.haftaya girince azalmıştı şimdi daha da azaldı tamamen geçmese de. O tatla 24 saat geçirmek hic hoş değil cidden. Napalim analıkKizlar bu aksam ilk defa bir yemeğin tadı normal geldi ve doyana kadar yedim. Bunun icin duygulanıp ağlayacaktım neredeyse. Canımın çektiği şeylerin bile tadı yoktu bugüne kadar bu yemegi de yememek üzere bulanarak yapmistim. Tok olmak buyuk sıkıntı verdi vücuduma bu sefer ama mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?