2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kız iyi olmuş sık sık az yemek. Ay ben ne yiycegimi de sasiriyirdum çünkü yemek yapmakta zorluk çekiyordum. Çeşidim az oluyordu aynı yemeği sürekli yiyemiyordum
Kiz yemegi kimin cani istemis de bulmuş bir dilim peynir le 2 lokma ekmek. bazan elma. Bir dilim karpuz. Ucundan simit. 2 tane sigara boregi Öğünlerim bunlar hayatımda ilk defa bu kadar az yemek yedim. Diyette bile daha çok yiyordum diyorum ya zayıfları ilk defa anladim. Yok yiyemiyorum gitmiyor dediklerinde kesin kendiler yemiyordur diyordum

Günaydınlarsak sayfayı okuyorum ama yoğunluktan bur türlü yazamıyorum bende geçen hafta kalp atisini dinledim herşey çok güzel Bulantim vardi oda geçti çok şükür ikili test icin ne zaman gideceksiniz doktor bana 11 ile 14 arasi dedi

Bende yiyemiyorum diyenlere kızardım nasıl olabilir diye hele bir arkadaşım vardı ölmemek için yiyorum diyordu inanamiyordum, ama çok kınamışım başıma geldi

Günaydın kızlar
Birkaç gündür yazamıyorum ama yazdıklarınızın hepsini okudum, çok tatlısınız
Benim de sabahları iştahım azaldı çok yiyemiyorum, kendimi zorlarsam midem bulanırmış gibi geliyor. Özellikle yumurta yiyemediğim için üzülüyorum, ama doktorum geçen hafta yeni vitaminler ve takviye vermişti, onlar biraz içimi rahatlatıyor.
Düzenli yürüyüşlere başlayanlar var mı kızlar, benim 3 gün sonra 3 ayım bitmiş olacak resmi olarak. Arada uzun mesafe yürüyorum ama sakıncalıdır diye de çekiniyorum. Doktoruma sormayı da unuttum. Ama bir ay beklemektense tüp bebek yaptırdığım hastanede normal kadın doğuma randevu aldım haftaya pazartesi. Belki cinsiyetimiz de belli olur
Başka bir doktorun da bebeğimi görmesini istedim

Ben dün yürüyüşlere başladım. Bana doktor normal doğum istiyorsan bol bol yürü dedi. Eşimin eve geliş saatine 1 saat kala iniyorum yürüyüş alanına ne çok hızlı ne çok yavaş orta tempoda yürüyorum. Eve gelip yemek yiyorum ama ya bu sorun olur mu acaba?
Bi de kızlar benim sabah bulantılarım geri geldi çok fenayım

Benim ilk bebeğinde doktor 13 haftada söylemişti eğer pozisyonu güzelse görürsün Insalalh

Hiç haberi bile yok
Erkekler ne değişik dimi hicbirseyden haberleri yok onlar hamile olsaydı inan böyle bu tarz sayfalara girip yorum yapıp bilgi filan almazlardı aman zammı gelin ce doğar der kenara çekilirlerdi ama biz bayanlar önlemiyiz herşeyine kadar araştırıyoruz

Benim eşim bu katagoriye girmiyor ya bizim ailenin pimpirik reisi, pembiş gelini o her doktora gittiğimizde benden çok soru soruyor ben de doktora esas anne o ben taşıyıcıyım diyorum

Pazartesi doktora gideceğim yürüyüş için sorarım ben de. Normal doğum olsun isterim tabii ki, ama sezaryen de olsa bir şey demem sanırım
Ayy ben bulantıyı sadece bir gün yaşadım, o bile beni çok kötü hissettirdi. Hemencik geçer inşallah

Afiyet olsun canim☺ yemekten sonra hafif hafif dışarı çıkamasan bile evde yürüyüş yap ben öyle yapıyorum fark etti sanki sindirme durumum. Benimde ağzımda çok kötü bir tat vardi 10.haftaya girince azalmıştı şimdi daha da azaldı tamamen geçmese de. O tatla 24 saat geçirmek hic hoş değil cidden. Napalim analık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…